Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zasady obowiazuja |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Karły na Madagaskar ! |
hmm... Fajnie było by jak tak się stało :) .
|
|
Re: Zasady obowiazuja |
A nie mozesz udac sie do Simtechu w Łomży (Stary Rynek)??
|
|
kibol ty sie wcale nie odzywaj dorosly czlowieku twuj nik sam mowi za siebie sie ciesz ze lomza nie weszla do 2 ligi bo bys mosial znowu do zeki skakac przed kibicami z jagielloni
|
|
Teraz ojczyzną naszą jest UE |
Moge i tak zrobiłem ponieważ naprawiają tam tylko LG i SAMSUNG-i =/ .
|
|
A co tam jest ? Tablica z napisaem Via Baltica ? czy coś innego ? może psikus :) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
lepiej zeby Rafal zostal. moim zdaniem byl on najlepszym zawodnikiem tego sezonu w naszej druzynie
|
|
Niestety, ale raczej tak... |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Niestety, ale raczej tak... |
bogunow dlaczego kopiujesz mój tekst? ? ?
|
|
A jakie zawody są nieciekawe?
|
|
Napewno ma z 13 albo 12 lat a co do Psa to właściciel jest od tego żeby pilnować go a jak nie ma Pana to pies może robić co chce nawet pod koła wpaść .
|
|
:P
|
|
Już sama "fizjonomia" 145 centymetrowców sprawiłaby, że np. w USA |
:O
|
|
:T:P:S:A:W
|
|
Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą Jak Seta wrzuty luty na poznańskich wagonach Tak cieszy każdy ranek jak z kobietą w ramionach Zasypiam się i budzę, przy muzyce się nie nudzę Przyjaźni nie zmieniam, na pieniądze nie zamieniam Nie przeliczam, idę dalej, wiadomo nie ma lekko Chłopaków pies porobił i penitencjarne piekło Jeb to, jeb to dla rządowych instytucji otwarta nienawiść ***** nas nie możesz zabić SLU, onomato, słowem walczę, piach pod butem Tutaj biedne społeczeństwo zagra pod życiową nutę I dlatego co ma lute, innych rozwiązań nie szukam Dla kobiet też coś mam typu dziwka czy suka Zwady nie szukaj, chcesz mieć bezpośredni kontakt? Dobrze ruszają się biodra, pełne usta, twarde cycki Codzień szukają rozrywki, potem obolałe cipki W rytmie tej samej melodii, pod dyktando tej modlitwy Wielokrotnie przełożona siostra Boga się nie boi Posłuchaj mnie dziecinko, w ten sposób nie zarobisz /
|
|
Był ktoś wczoraj do końca?? jak to się skończyło??Bo my z kolegami wyjechalismy jak wszystkich ewakuowali i przyjechala straz,policja i pogotowie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |