Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GMYZ ujawnia |
cinek cinek... wychodzi z ciebie polanski... polak sam zrobi wszystko.. widac to podczas wieczornego spaceru jak z okien ludzi bije smiercionosna luna z wsciekle czerwonych, zielonych scian i bez pojecia dobranych dodatkow albo ze śtuki wiszacej na scianach, wszedzie takiej samej bo kupionej w tej samej ksiegarni... Ja moge tak dalej wyliczac jak chcesz? Swoja roga radoscia napawa fakt, ze ludzie zaczynaja rozumiec, ze dobrze zaprojektowane i skomponowane wnetrze dostosowane do ich potrzeb i osobowosci jest podstawa zdrowia psychicznego ale takze optymizmu zyciowego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GMYZ ujawnia |
Clean Service??? kto taka nazwe wymyslil? czy poprostu te dziewuchy od sprzatania sa czyste? bo chyba powinno byc: cleaning service :) Clean taki płyn do mycia !!!
|
|
a szukają ludzi do pracy?
|
|
mały i czesio tez jestem wasz fan i ubaw!!!! tępić inteligencję szpagatowąIIIIII
|
|
a i to nie jest jeszcze reklama, ja tylko informuję że takie pomarańcze fajowe można w Łomży kupić, no i tylko pytam się o nr telefonu bo przecież jak mam się dowiedzieć?? rodzice zablokowali wyjścia telefoniczne na biura numerów, a moja przeglądarka ma zablokowane google, bo tam za dużo rzeczy można się dowiedzieć, o nr się nie spytam w sklepie bo jestem nieśmiały, więc pozostaje mi produkowanie 10 tematów tygodniowo na ten temat, bo wiadomo że jak w 10 się powtórzy ta sama odpowiedź to będzie prawda
|
|
hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha... dziku dp marka uliczny vip kvrwa gniocie... heh... brak slow... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |