środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
@ maruda - dopiął swego , gratulacje dla cenzury !

O własnie bilblioteka-dawno nie wypożyczyłem książki :))
To chyba dobry pomysł.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: @ maruda - dopiął swego , gratulacje dla cenzury !

unikat to jeden z lepszych klubów teraz nie tak jak kiedys popzednie gdzie sie patolodzi skałd zchodził he

nie wiecie jakie maja place i godz. pracy zmianowe czy nie

Autor: waski_psia_mac (---.elomza.pl)
Data: 16-01-11 20:29

"interesuje mnie praca w tej hurtowni ktos moze cos wie wiecej"

Hmmmmmmm, a co
klozet im się zapchał ?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Po kilkunastu latach pracy w szpitalu (nie jako lekarz!) mogę wiele powiedzieć o lekarzach z Łomży, a będą to słowa dobre, jak i niepochlebne. Ale przypadek opisany przez założyciela tematu nie wydaje mi się jakiś drastyczny. Ot, znachor zajrzał do gardła, to, co zobaczył, pozwalało postawić diagnozę, przepisał antybiotyk o szerokim spektrum działania i tyle. Pewnie, mógł zbadać pacjenta osłuchowo, bo angina w pewnym momencie może przejść w zapalenie oskrzeli lub płuc, ale jeśli nie stwierdził występowania kaszlu, uznał to za rzecz zbędną.
Mnie bardziej zastanawia, że Pan myszka miki nie był tak odważny tam, na pogotowiu, tylko wylewa żale na forum, cwany, że chroni go anonimowy nick. Troszkę odwagi cywilnej by się przydało, a tak... cóż... cieniactwo wyszło...
Sądzę, że bardzo trafna w tym przypadku jest tu anegdota 7angelfree... Niestety, chyba mało kto ją zrozumiał...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org