środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
R.Giertych molestowany

Uogólniłem - mea culpa! Zrobiłem tak, gdyż diabli mnie biorą, kiedy o pewnych ważnych aspektach swojej pracy Policja zdaje się zapominać... Mam madzieję, że nie skończy się jedynie na tym, że bandziory będą trzymać się do 60 km/h i tym samym uchodzić za poprawnych obywateli. Swoja drogą wjeżdżając do takiej Warszawy człowiek nie może oprzeć się wrażeniu, że te elektroniczne cacka to jednak pomyłka - po prostu nie nadążam za tamtejszym tempem (choć sobie poczytuję to - brak chęci jakiegoś współzawodnictwa w tym codziennym wyścigu - za oznakę rozsądku)! Proponowałbym też nie bawić się w docinki polityczne... Obserwując rozwój sytuacji fotoradarów pozostaje czekać na inne i w innych aspektach inwestycje KMP w Łomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: R.Giertych molestowany

dzieki:) ach ta technologia

Cokolwiek byś nie robił i tak okażę się, że zrobiłeś świnię.

Świnia w lisiej skórze.

michal

Tia, Łomza cofa sie w rozwoju to fakt, ale faktem jest ze pieniadze z naszych kieszeni tez wybywaja dosc szybko w tej Łomży. W tym miesiacu dostalam podwyzke czynszu za mieszkanie, slychac o podwyzce wody ( i tak podobno najdrozszej w polnocno wsch Polsce, oby nie dalej), telewizji kablowej...chleba...kurcze, za co zyc? Miejsc pracy nie przybywa, wrecz przeciwnie...

michal

temat już kilkakrotnie odgrzewany

Zeus

Myślę, że na tym forum można się obejść bez agresji... Czytałem kilka Twoich postów i wiem, że myślisz logicznie, więc po cóż się pieklić aż do tego stopnia...
A tak w obronie XtraVerta to poniżej przekopiowałem fragment artykułu z www.lomza.info, który jest sprawozdaniem z XVII Zwyczajnej Sesji Rady Miejskiej i zamieszczony jest na tej stronce w aktualnościach:

"...Komendant stwierdził jednocześnie, że otrzymany ostatnio z komendy wojewódzkiej fotoradar zabezpieczy całkowicie potrzeby kontroli ruchu drogowego w Łomży, ponieważ będzie instalowany przemiennie w kilku punktach miasta. Stwierdził przy tym stanowczo, że nie widzi potrzeby zakupu przez miasto drugiego urządzenia. Wiceprezydent M. Sroczyński wyraził zaskoczenie takim stwierdzeniem, gdyż prowadzone są intensywne rozmowy ze potencjalnymi sponsorami drugiego fotoradaru. Sala ożywiła się, a w rezultacie radni nie zdecydowali się głosować nad przyjęciem informacji o bezpieczeństwie miasta. Być może sprawa wróci na następnej sesji...."

Myślę, że to wyjaśnia sprawę...

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu :)

Krzysztof

do poczytania:
www.uokik.gov.pl/paliwa2.pdf
www.uokik.gov.pl
prawde mowiac wykazu stacji jeszcze nie znalazlam, strona wolno chodzi od wczoraj. Zapewne niezle przeciazona, po tym jak adres podali w tv
Gdzie chrzcza w Łomży?...

I już wiadomo (z radia chociażby), że osiągnięto porozumienie w rozmowach Miasto- Policja na temat: fotoradar. Wystarczyło sie spotkać i porozmawiać.
Ale TRZEBA ROZMAWIAĆ.
P.S. A mi nazwa "superwiceprezydent" sie podoba, chociażby dlatego że można zrobić taki francuskopodobny skrót: "SVP", co oznacza "bardzo proszę" (bez aluzji- chodzi o grzeczność).

fiu fiu.... poważnie??

p.s.
już nie powiem kto tu pieprzy od rzeczy, uprawia pustą gadaninę, z której nic nie wynika:))))))

Fajna sprawa:)) Ja jednak zostaje przy Fudokanie.

Niech diabli wezmą literówki. POmyliłem się w nazwie sklepu.

a ja mam uzupelnienie do pytania "totka":
Czy wszystkie prace drogowe typu :malowanie pasów, naprawianie jezdni, mogą byc wykonywane nocami?? Chodzi tu głównie o głowne ulice miasta, ajk al.Legionów, Pilsudskiego, zawadzka , wojska polskiego, sikorskiego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org