poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POcałunek śmierci od PO dla towarzysza Bagińskiego

przynajmniej dostal antybiotyk - w anglii daliby paracetamol :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POcałunek śmierci od PO dla towarzysza Bagińskiego

na pogotowiu jest masakra ostatnio znajomy był z okiem bo mu opiłek wpadł, okulisty nie było to chirurg się tym 'zajmował' bo jak stwierdzili okulisty nie mają od 3 lat i trzeba jechać prywatnie i się umówić, to śmiech co tam wyprawiają. żeby tego było mało ludzie czekali pod drzwiami bo lekarze sobie telexpres oglądali i nie wolno im przerywać jak się skończył dopiero łaskawie wpuszczali po kolei.

Mazetti a ja zycze Tobie zebys sie tez tak udal i zeby zbadal cie tak jak brata myszki miki i zebys zdechl smieciu. Moze ktos urazil tutaj twojego tatusia lub wujka ojej

ja chodzbym byl nawet umierajacy to nigdy nie udam sie do lomzynskiego szpitala ani pogotowia..

Dla mnie mieszkanie projektował Robert Karwowski, Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Mieszkanie robi wrażenie na znajomych, a dla mnie przede wszystkim jest funkcjonalne. Zaskoczyła mnie rewelacyjna postać prezentacji projektu, bardzo realistyczna. Polecam bardzo serdecznie.

ja tam sie ciesze

A gra ktoś w kosza w łomży? Można z kimś pograć?

Mazetti
Właśnie przez takich jak Ty, środowisko ma taką a nie inną opinię. Nastawienie ludzi do lekarzy nie wzięło się z powietrza. Jedynym burakiem czy prostakiem jak na razie jesteś tutaj Ty. Obrażasz ludzi nawet ich nie znając. Ja wiem, że na medycynie nie uczą szacunku do ludzi. Powiem Ci nawet, że jakiekolwiek wartości moralne powinieneś wynieść z domu. Co to mówi o Tobie? Jeśli to nie za trudne to zastanów się chwilę nad sobą.
Nie będę sie rozwodził tutaj o wyżej wymienionym przypadku, bo różni ludzie bywają, zarówno lekarze jak i pacjenci. Powiem Ci tylko, że dawno nie widziałem tak aroganckiego idioty, oraz składam serdeczne wyrazy współczucia Twoim bliskim.
Pamiętaj Ty "wykształcony", że na Twoim przykładzie widać najlepiej, że wiedza nie zawsze idzie w parze z mądrością.
Bez poważania.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

http://www.youtube.com/watch?v=rhK1VQcmWoQ&translated=1

A i zwróćcie uwagę jak łomżyniacy powinni zbierać zdrowe kupki swoich milusińskich z chodników i trawników.

Członkowie polskiej elity zawodowej,lekarze bankowcy i historycy sztuki, wykładają towar na półkach w brytyjskich hipermarketach Tesco. Nie chcą wracać do kraju.
[G. Wyborcza]

Mazetti GO to GB

czyżby dr house w Łomży? ;)

"Se" klepać z ambony nie będę, nie jestem głosicielem jedynej, najprawdziwszej wiary. W stare książeczki przestałem wierzyć bardzo dawno temu.
Moim celem nie było sobie ulżyć ani Tobie schlebiać, tylko zmusić Cię do refleksji nad własną głową. Ciebie, kimkolwiek jesteś, od tego dresa z trudem ukończonym gimnazjum lub tej praczki nic nie odróżnia (chociaż po tym Twoim "se" to z tym gimnazjum dałeś mi do myślenia). Nic. Ja, Ty, oni, wszyscy jesteśmy ludźmi. Takie podziały i etykietki są dla bardzo małych ludzi. Przyjdzie czas, że to zrozumiesz albo życie Ci to wbije do głowy.

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

okulisty ani laryngologa nie ma na pogotowiu, a w szpitalu mozna uslyszec zeby isc prywatnie, pan doktor nawet nie raczy sie pofatygowac zeby zobaczyc co dolega (przypadki znajomych - plyn wyciekajacy z ucha, drzazga w oku)

gulazula,opuść te forum i czasu będziesz miał,że hohohoooooooo ,albo i więcej:)

w Biedronce na Wyszyńskiego są gaśnice po 18pln

interesuje mnie praca w tej hurtowni ktos moze cos wie wiecej

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Non_food/nf_2011.01.10/01/01_b.jpg

ciota

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

A ty czego się jełopie wydzierasz??????????

HALTE KLAPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście, że tak. Rozsądny głos.
Poza tym, lekarze rodzinni są często lekarzmi ogólnymi i całkiem zrozumiałe jest, że nie znając sie nawszystkim, tym bardziej powinni korzystac z pomocy innych specjalistów. Na szczęście nie każdy jest taki jak lekarze mazettiego:)) Coraz częściej w niepublicznych ZOZach skierowanie to coś normalnego. Poczawszy od zwykłej morfologii na badaniach specjalistycznych zakończywszy. Mało tego mój lekarz potrafi wystawić badanie na "cito" jeżeli sytuacja zdrowotna pacjenta tego wymaga. I za to szanuję swojego lekarza rodzinnego!

Niema normalnych kobiet .

Wszystkie baby to ch...je tyle że z cyckami :):):):):):):):):)

No ale pomijając 2 z tego forum :):):):):):):):P)):

rudy błazen z druhem

Mazetti-troszkę z innej beczki.Jesli masz kłopoty z silnikiem w samochodzie to jedziesz do mechanika z myslą ,że podłączy go pod komputer i okresli usterkę.Zajeżdzasz na miejsce,Pan Janek każę Ci zapalić samochód,przegazować,popatrzy na kolor spalin i w ramach oszczędności swego sprzętu mówi Ci ,że wszystko jest ok,100zł tylko się należy. Chciałbym zobaczyć wtedy Twoje zachowanie.

Jaka lomza taki Admin. Gratulacje dla krzewienia kultury, oraz pozwolenia na wyrazanie opinii forumowiczow w postaci: kur... pizd... hu... ciot...fran...poje...etc. Jak sama nazwa mowi, to jest FORUM tematyczne, a nie zbior patologii lomzynskiej. Nie szkoda serwera na te 'kulturalne' wypowiedzi? Pewnie, lepiej gromadzic to wszystko, dzieki temu p.Admin ksiazke napisze i jeszcze dorobi sie majatku. W 80% takie pisanie kwalifikuje sie do czata, a nie forum. Uruchomcie czat, a wtedy wiekszosc wypowiedzi z forum beda tam wyrazane. Tak na koniec powiem krotko: i tak ten moj temat nie wiele pomoze, gdyz sam p.Admin nie przestrzega jednego z podstawowych punktow regulaminu. ............ Reszte dopisza forumowicze. Pozdrawiam.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

mały rozrzut pomiędzy 50-150/m2 :):):):):):):)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org