środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gościu, co nie ma prawa jazdy uderza w kierowców

to sie chyba nigdy juz nie zmieni...zawsza jakas menda bedzie blokowala takie inwestycje...wyzysk i kradziez w bialy dzien...to co sie dzieje z Łomza to az wstyd sie przyznawac, ze jest sie jej mieszkancem, okoliczne wsie maja wieksza infrastrukture i zyski. Predzej w Kupiskach powstanie jakas galeria niz w Łomzy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gościu, co nie ma prawa jazdy uderza w kierowców

wtedy kiedy zdechnie Łomżyńska mafia, chyba nie trzeba wymieniać o kogo chodzi :)

było dogonić i mu przy&*%$dolić w ryja

Coś trzeba zrobić to jest nie możliwe aby inwestorzy chcieli budować a jakies mendy społeczne to blokują łapy pchaja szachrajstwa robią i tylko prokuratura wchodzi.
Moze nasz "Kochany" Prezydent by sie tym zajoł.
Moze by cos zrobił w tej swojej kadencji.

MUSIMY WYJŚĆ NA ULICE I ŁBY TYM KU... CHAMOM ROZJE...

Kiedy ci się prezydent tym zajmie, jak teraz po weselu ma na głowie przeprowadzkę i inne sprawy. To są rzeczy najważniejsze, przecież 4lomza tak się o tym rozpisuje. Szkoda że redaktorki nie podadzą ile czasu siedział dzisiaj w kibelku. Może jakieś decyzje dla miasta ?? Prezydentem jest już od dwóch tygodni. A nie, decyzje były - zatrudnianie swoich na stołki :]

ku&*a już myślałem, że nikt, nic nie napisze i się uspokoi ten gangsta raper

antyklakier
O jaśnie oświecony, to było pytanie. No, ale ja, biedny idiota w sumie nie domyśliłem się, że możesz nie wiedzieć co oznacza znak "?" na końcu zdania.
Idiotą to możesz być Ty. Nie pluj się tak doktorku :)

he tak samo i ja myślałem... no comments

ale sie znacie. Wiadomo ze przy kazdej paczce sklada sie podpis. Przy liscie priorytetowym i ekonimicznym nie. Chyba ze jest polecony / za potwierdzeniem odbioru.

rzepicha, to ty poszukaj a się dowiesz, google nie boli, chyba że robisz tu za oszołoma i prowokatora.

Szkoda słów, Łomża na każdym polu robi się zaściankowa. Liczy się interes wąskiej grupy ludzi a nie ogółu. Nie ma dobrego gospodarza co myślałby perspektywicznie, a nie tylko o prywacie kliki. Wszędzie są inwestycje, budują drogi, powstają nowe centra handlowe, sportowe, rozwija się kultura. A u nas?
Ledwo powstał basen na 10, a i tak okazuje się, że to niewypał, bo ludzie jeżdżą nadal do Zambrowa. Centra handlowe z prawdziwego zdarzenia? Pseudo centrum, w którym nie ma i tak dużego wyboru. Koncerty? Wszędzie tylko nie w Łomży. Nawet głupiego lodowiska nie zorganizowali, bo trzeba było wydać pieniądze na kampanię wyborczą, a mieliby przecież z tego pieniądze, bo dużo ludzi oczekiwało chociaż takiej atrakcji w Łomży. Zresztą po co tu się martwić i ludzi? Jeśli by nie wygrali to i tak niech się martwi nowa ekipa.
Ot całe myślenie Łomżyńskiej kliki. Tyle lat minęło a nic się nie zmieniło na tym polu.

czy to ŚLEDZIE wybierali nam władze? czy my ŁOMŻYNIACY?.

oczywiście zapłacę tak, jak za bilet :)

Witam !
Chciałbym z kolegą zapisac się do jakiegos klubu sportowego. Siatków, piłka reczna jednak nie wiemy gdzie jak i do kogo. Moze jest ktos zorientowany w tym temacie ?? Mamy po 16 lat .

ja słyszałem że na ferie jest szansa :-P

Czy znacie jakieś fajne miejsce na portret w okolicy? Konkretniej chodzi mi o maj, żeby w tym miesiącu było ładne tło do zdjęcia.

Odwołuje ferie ! Proszę państwa oznajmiam,iż za karę nie będzie ferii zimowych dla dzieci (dzieci? potworów!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=R4YTPeNobjo

no to może, bardzo obcykane miejsce jak forty w Piątnicy. widzialem duzo osob jak tam robilo takie portrety i fajnie wychodziło ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org