środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plagiat Krynickiej?

„idę do lekarza po skierowanie na prześwietlenie, a nie idę do Eskulapu czy gdzieś, płacę i wtedy...”

A ja ci powtórzę, że – nie ma takiej usługi czy procedury ja „idę po skierowanie...” tylko PORADA LEKARSKA. W ramach której to lekarz ( i tylko lekarz ) decyduje jakie
badania są mu potrzebne do postawienie diagnozy. Pacjent w tym zakresie nie ma NIC do powiedzenia. Jak się nie podoba to zmieniasz lekarza. Mowa tu oczywiście o publicznej POZ
gdzie lekarz rodzinny otrzymuje miesięcznie 8 zł ( osiem ! ) brutto na pacjenta miesięcznie. Za te pieniądze musi utrzymać firmę i tak planować by nie dokładać z własnej kieszeni. Z tego powodu nie będzie szastać badaniami z powodu czyjegoś kaprysu, nawet ryzykując, że się pomyli i poniesie tego konsekwencje. Ale to już zupełnie, zupełnie inny problem...

j.n.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plagiat Krynickiej?

paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa nie jest za podpisem?

popieram Mazzetiego :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za ludzie tu siedzą na tym forum??????

http://www.youtube.com/watch?v=nEF_-IcnQC4

Najgorzej jest przed świętami, wtedy to jest dopiero wolna amerykanka się zaczyna. Wszyscy parkują jak popadnie, a najgorzej jak ktoś postawi tak, że inni nie mogą wyjechać bo jest dostępny tylko jeden pas wyjazdowy.

Witam wie ktoś gdzie w Łomży można kupic dysk do xbox 360 ??

DiDi

różni są lekarze. jak jesienią bolało mnie gardło mój lekarz rodzinny stwierdził anginę ale przy okazji kazał zrobić badania krwi i zbadać poziom żelaza bo wydawało się jej, że mam anemię. po wykonaniu badania okazało się, że jest angina bakteryjna i dopiero dostałam antybiotyk (na wirusową by nic nie pomógł) co do anemii też miała rację. po leczeniu dostałam skierowanie na wymaz z gardła, czy wszystko zostało wyleczone i drugie na poziom żelaza aby sprawdzić, czy wszystko wraca do normy. tak więc nie narzekam. każdy płaci składki a bez badań czasami lekarze niepotrzebnie faszerują antybiotykami. nie dość, że prywatnie trzeba chodzić do dentysty , kobiety do ginekologa też przeważnie chodzą prywatnie, to pewnie jeszcze za wszystkie badania płacić. ciekawe tylko na co idzie miesięcznie 400 zł składki

ja płacę 150zł raz w tygodniu. za mieszkanie 73 m2

Bordeaux

We Francji śpisz
Chciałbym Cię widzieć
Zawsze w ten sposób
Love wysłany z Bordeaux
Love wysłany z Bordeaux
Tylko w chwilach
Szkoda, że nie widzisz mnie
Prawda, że jestem
Zawsze w ten sposób
Love wysłany z Bordeaux
Próbuję powiedzieć coś
Moje słowa rosną słabsze
A ty się wymykasz

http://www.youtube.com/watch?v=oR8JNt7nyKk

http://www.youtube.com/watch?v=WIyJ9gl16No&feature=related

areczek25 ale błysnełeś.

przecież strach tu podać swoje namiary :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org