piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aresy się nie pochwalą...

Nina88,szczekają to psy.Po drugie szpital szpitalem,ale myśleć też trzeba.W zeszłym roku część kasy od drobnych sponsorów 100zł-200zł była dawana na rękę,osobie z pismem ze sztabu.W tym roku podejrzewam było podobnie.Nie ma na rachunki,problem sztabu nie mój.Wzeszłym roku finał dla mnie zaczął się rano w sobotę,a skończył nad ranem w pon.Podziękowanie?Nie widziałem takiej karteczki od kilku lat jak bawiłem się w WOŚP.Podejrzewam że reszta wolontariuszy również... A fundacja przesyła cały pakiet podziękowań do szefa sztabu....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aresy się nie pochwalą...

nie jest

za dużo amerykańskich komedii się naoglądałeś, żebyś się nie zdziwił :) ślicznotki he w internecie he, walisz czasem w szarlotkę he ??? he ?

Mam dziwne wrazenie, ze spora czesc odpowiadajacych nie zrozumiala dokladnie pytania i pisze o maszynkach do strzyzenia, a nie do golenia...

Osobiscie posiadam i maszynke do strzyzenia, chyba Philipsa i 2 golarki, Philipsa i Browna.
I w pelni zgodze sie z osobami, ktore piszą, ze maszynka do golenia nie nadaje sie do golenia calej glowy. Mozna uzyc po prostu maszynki do strzyzenia bez nakladki, czyli na 0. Glowa bedzie generalnie lysa, natomiast jesli chodzi o idealnie gladka skore, to chyba tylko poprawic zyletka.

ale za to na potencje jest dobra .... tylko ciezko ja przymocowac :]

Za takie pieniądze to Milena sobie zęby wyleczy.

hahahah dobre milena to ta z nie tych co bedzie gorsza od sąsiadki

zespuł się i tyle.. , a i owszem w dawniejszych czasach była to świetna szkoła.. dziś już konkretny KLECHISTAN, gdzie rządy swe sprawuje Biskup.... miałem okazję się tam uczyć... gimnazjum.. i cieszę się, że już tam nie jestem!!! W porę się nawróciłem!!:) Słuszni nauczyciele?? Pani z chemi i polonistka raczej. NIE warto teraz tam iść.. liceum to istny koszmar.. moi znajomi biorą po 2 fakultety, a i tak zdają w większości jeden przedmiot rozszerzony.. porażka... W sumie za mojej kadencji ludzie w szkole byli spoko no i dobre fazki jak to w szkole "Katolickiej" ;))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org