czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No i mamy dobra zmianę - rodzina na stanowiska

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No i mamy dobra zmianę - rodzina na stanowiska

Niezłe pióra Bursztyn!

tu: http://www.aferyprawa.eu/

hezjot

miałem kolizję w której byłem poszkodowanym (a raczej moje auto) mimo zrobienia oględzin ubezpieczyciel twierdzi, że nie jest stroną w tej sprawie podając bezsensnowne argumenty. dla mnie to wygląda to tak jakby chcieli wyłudzić odemnie pieniądze które mi się należą.

Spędź noc ze mną i będziesz miała ekstrawagancką fryzurę.;DJoke;]

tak i to przeważnie zarażają się blondynki :)

chciałam psa ze schroniska lecz pani siedząca w biurze stwierdziła że tego nie odda bo to pupilek jakiejś pani to ok wybrałam drugiego to mówi tego nie bo on brudzi w domu po chwili mówię to chce małego szczeniaka to też nie bo coś tam więc podziękowałam i wyszłam a za to kasę co miałam dać za pieska w schronisku kupiłam sobie z ogłoszenia i bez żadnej łaski pewien pan z uśmiechnięto miną sprzedał mi pieska.......byłam bardzo rozczarowana

rudy błazen z druhem

nie żartuj.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Witam, proszę podać maila, postaram się pomóc. Pozdrawiam

wlasnie Bóg zabil kotka....

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Zbyszek -kieliszek ma rację co do muzyki, to samo sobie pomyslęłm, kapela weselna, chociaz dziewczyna ładnie śpiewała. No ale na litosc Boską niech w kończu w tej Łomzy zabrzmi porzadna muzyka

za mną przyszła pani która również wybrała sobie pieska lecz go tak samo nie dostała ponieważ to był piesek rasowy a oni owszem oddają lecz tylko kundelki więc nie zagłosuję na te schronisko a jeśli ktoś nie wierzy niech sam pojedzie i spróbuję sie postarac pieska z tego schroniska

o cholerka NINA88 ty będziesz chora na świńsko-morską grypę,bo świnską to już masz.Potem zachorujesz na ptasią grypę i końska eż cię dopadnie.Powodzenia w chorbie życzę.

oooo "Przystojniak" cap,pajac hihihihihihihihi.

Podaj nazwę ubezpieczyciela. Czy to ten, którego ja mam na myśli może?:)

NINA78
Z tego co się dowiedziałam, to interesowała was tylko suka owczarek niemiecki, która jest już kilka lat w schronisku. Jest ona bardzo agresywna, potrafi pogryzć. Jest ona bardzo zżyta z pracownicą schroniska. Jest jej w schronisku bardzo dobrze. Pracownica dba o nią, przy niej wybiega się do woli. Psa, który pogryzł człowieka nie wolno oddawać do adopcji.
Drugi pies który was interesował to była suczka spaniel. Nie nadaje się ona do mieszkania, ponieważ została już zwrócona z powrotem, bo brudziła w domu (załatwiała się), po prostu zrobił się chlew w domu. To wszystko tłumaczyła wam pracownica schroniska.
Ale was nie interesowały kundle, których jest w schronisku 160, tylko rasowce, których jest zaledwie garstka (stare, lub skaleczałe, fizycznie lub psychicznie). Młode zdrowe kundelki - oczywiście be !

Serdecznie zapraszam na piąty termin rozgrywek I Ligi : 18.01.2011 (wtorek) o godz. 10.00 1 mecz rozegra II LO Łomża z I LO Bielsk Podlaski , oba zespoły zajmują 1 miejsce w tabeli.

http://www.pwszs.bialystok.pl/komunikaty/licealiada/tabela_koszykowka.pdf .

Jest to mecz o miejsce lidera. ZAPRASZAMY!!!!!!

Do Remedium- nie ma już zapisów <to tam wlasnie przyjmują najlepsi lekarze rodzinni, pediatrzy - dr. śliwecka, kulesza i kaszuba>

mowisz serio?

Orzełek napisał(a):

> @up

szukam poważnych osób:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org