czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłowie Krynicka i Kołakowski przeciw obwodnicy Łomż

Pacjentka59 (195.164.6.---)

\"...skierowanie na prześwietlenie płuc, bo mam duszności, kaszel, no i palę od kilkudziesięciu lat....\"

Skoro sama własnymi rękami zabijasz się toksyczną, rakotworczą substancją i robisz to świadomi i dobrowolnie - to weź mi wytłumacz po jakiego ch... ci prześwietlanie. lekarz itp ???

Skoro, z dużym orawdopodobieństwem \"zafundowałaś\" sobie sama osobiście, własnoręcznie raka płuc to raczej polecam księdza!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłowie Krynicka i Kołakowski przeciw obwodnicy Łomż

Witam,
zarejestrowalam sie na forum bo licze na Panstwa pomoc :). Planuje budowe domu z bali - ok 100 m2, prosta bryla, bez zadnych ulepszen, parterowy z poddaszem uzytkowym, bez piwnicy. Czy ktos jest w stanie polecic mi jakas firme (najlepiej z wojewodztwa pomorskiego- wiem ze to forum Lomza, ale moze akurat ktos zna dobra firme :)). Ile moze kosztowac budowa takiego domu w stanie surowym zamknietym - ale z fundamentami, transportem bali, instalacjami - czyli dom w takim stanie zeby mozna bylo samemu powoli wykanczac reszte rzeczy (np. instalacji nie jestem w stanie "sama" zrobic bo nie jestem fachowcem, ale np. wykonczenie scian czy podlogi nie powinny byc problemem).
Panie Brzeczyszczykiewicz - udalo sie Panu postawic dom z bali za 150 tys pod klucz? A moglabym sie dowiedziec jaka firma sie tym zajmowala, z jakich bali jest dom (grubosc, drzewo) itp.
Wszystkie informacje beda przydatne.
Ja wbrew przeroznym komentarzom wierze, ze jak ktos czegos bardzo chce to mu sie to uda - wiec dom za 150 tys tez jest realny ;), ale na pewno nie bez wysilku, wiec licze nauczyc sie na Pana bledach :) i posluchac rad.
Moj mail jest dostepny wiec prosze o odpowiedz. Nie pogardze tez zdjeciami domku :P
Z gory dziekuje i pozdrawiam ;)

Szukam spokojnej dziewczyny pracującej lub uczącej się do mieszkania w centrum miasta blisko głównego placu pocztowego. Bardzo dobre warunki i nieskie opłaty.
Moze znacie kogoś?
Druga sprawa: Jak wasze samopoczucie? :)

"Ktoś kto jest niewierzący lub niepraktykujący, nietraktujący życia na poważnie nie powinien robić sobie kpin i nie zawracać głowy księdzu"

?

Dziwne. Sugerujesz, że jak ktoś wierzy jakieś irracjonalne siły nadprzyrodzone, różne tam bóstwa, wyczynia jakieś rytuały i obrzędy, sam lub grupowo to oznacza, że traktuje życie poważnie ?
A jak jest niewierzący i nie praktykuje takich jasełek to traktuje życie niepoważnie ?

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org