Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłowie Krynicka i Kołakowski przeciw obwodnicy Łomż |
Pacjentka59 (195.164.6.---) \"...skierowanie na prześwietlenie płuc, bo mam duszności, kaszel, no i palę od kilkudziesięciu lat....\" Skoro sama własnymi rękami zabijasz się toksyczną, rakotworczą substancją i robisz to świadomi i dobrowolnie - to weź mi wytłumacz po jakiego ch... ci prześwietlanie. lekarz itp ??? Skoro, z dużym orawdopodobieństwem \"zafundowałaś\" sobie sama osobiście, własnoręcznie raka płuc to raczej polecam księdza!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłowie Krynicka i Kołakowski przeciw obwodnicy Łomż |
Witam, zarejestrowalam sie na forum bo licze na Panstwa pomoc :). Planuje budowe domu z bali - ok 100 m2, prosta bryla, bez zadnych ulepszen, parterowy z poddaszem uzytkowym, bez piwnicy. Czy ktos jest w stanie polecic mi jakas firme (najlepiej z wojewodztwa pomorskiego- wiem ze to forum Lomza, ale moze akurat ktos zna dobra firme :)). Ile moze kosztowac budowa takiego domu w stanie surowym zamknietym - ale z fundamentami, transportem bali, instalacjami - czyli dom w takim stanie zeby mozna bylo samemu powoli wykanczac reszte rzeczy (np. instalacji nie jestem w stanie "sama" zrobic bo nie jestem fachowcem, ale np. wykonczenie scian czy podlogi nie powinny byc problemem). Panie Brzeczyszczykiewicz - udalo sie Panu postawic dom z bali za 150 tys pod klucz? A moglabym sie dowiedziec jaka firma sie tym zajmowala, z jakich bali jest dom (grubosc, drzewo) itp. Wszystkie informacje beda przydatne. Ja wbrew przeroznym komentarzom wierze, ze jak ktos czegos bardzo chce to mu sie to uda - wiec dom za 150 tys tez jest realny ;), ale na pewno nie bez wysilku, wiec licze nauczyc sie na Pana bledach :) i posluchac rad. Moj mail jest dostepny wiec prosze o odpowiedz. Nie pogardze tez zdjeciami domku :P Z gory dziekuje i pozdrawiam ;)
|
|
Szukam spokojnej dziewczyny pracującej lub uczącej się do mieszkania w centrum miasta blisko głównego placu pocztowego. Bardzo dobre warunki i nieskie opłaty. Moze znacie kogoś? Druga sprawa: Jak wasze samopoczucie? :)
|
|
"Ktoś kto jest niewierzący lub niepraktykujący, nietraktujący życia na poważnie nie powinien robić sobie kpin i nie zawracać głowy księdzu" ? Dziwne. Sugerujesz, że jak ktoś wierzy jakieś irracjonalne siły nadprzyrodzone, różne tam bóstwa, wyczynia jakieś rytuały i obrzędy, sam lub grupowo to oznacza, że traktuje życie poważnie ? A jak jest niewierzący i nie praktykuje takich jasełek to traktuje życie niepoważnie ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |