piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tomasz w zachwycie :)

katevalleey to jednak będziesz musiał za mniej sprzedać i to za dużo mniej.
Nowe kosztuje 400zł,nowe z troszkę większym ekranikiem i dodatkowo z nawigacją kosztuje 600zł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tomasz w zachwycie :)

wiem, gdzie nie iść już

http://allegro.pl/kenwood-3x-kolor-radio-kdc-4051-usb-cd-model-2011-i1403035993.html bedzie PAN ZADOWOLONY :)

szrame

Jeżeli jedna, lub dwie osoby spośród związanych ze sobą osób nalega bardzo na ślub, lub dwie osoby napalają się tylko na ślub i wesele, to taki związek nie przetrwa, lub przetrwa ze względu na dziecko, ale jak się domyślacie to totalna głupota. Żyjąc w konkubinacie, takie jest moje zdanie, można lepiej żyć i takie związki więcej wytrzymują, choć nie muszą.

Jednym słowem,Szymonek chcę zamieszkać ze swoim chłopakiem.

a jeszcze 15 lat temu Suwałki były gorszą dziurą od Łomży ... a tu proszę jak się miasto rozwija ... i pewnie nie mówią tam, że są miastem emerytów jak u nas ... oj, żal ściska :(

Ja też staram się przepuszczac ludzi na przejsciu ale nie we wszystkim warunkach. Najbardziej boję się niezdecydowanych.

Rachunkowość- uczysz się w ekonomie? Od matematyki chyba lepszej niż Pani Profesor Jastrzębska chyba nie znajdziesz, surowa, wymagająca ale nauczy jak nikt.

ja jestem za tym ze zatrudnił Macieja W. poniewaz go znam i jest to bardzo miły i uczciwy człowiek ;))))))

Nie ma innego sposobu na "edukację" bezmózgów jak dotkliwe i szybko wymierzane kary. Nawetr pies Pawłowa po pewnym czasie uczył się stosownych zachowań więc i buractwo powinno. Ale to i tak robota na 2-3 pokolenia.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org