piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziękuję za uwagę :)

proponuje nie zachodzić do pani synof. Jaki rodzaj muzyki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziękuję za uwagę :)

No jasne lepiej kupić dizla, cieszyć się z oszczędności do aż do chu@#$% momentu, który nadejść musi w każdym klekocie po roku 2000, a mianowicie wymiana pompowtryskiwaczy po tysiaczpincet per cylinder.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

W Nowogrodzie jest trocinowy brykiet ,to ''całkiem inna bajka ''jak torfowy
próbowałem go,świetnie się pali i ma niezłe osiągi na piecu.Ale każdy patrzy na cenę dziś,jak taniej ogrzać,niektórzy kaloszami czy oponami palą bo nie mają kasy i nie potępiam to ,jak brak im na chleb.Brykiet torfowy ma cenę
u mnie 475zł ukraiński/ 530 zł białoruski dużo lepszy .za tonę .,Brykiet może nie daje na raz tego ciepła ale długo się spala.Z rana jest jeszcze po nim żar.Wartość porównywalna z węglem z dobrej kopalni-1 tona brykietu =0,78%tony węgla .Kto umie liczyć,widzi że 50zł ma taniej.Pomijając fakt że popiołu nie musi wywozić tylko sypać na ogródek
to też pieniądze.Ale nie zamierzam opowiadać legendy gdyż kota w worku się nie kupuje ,najlepiej spróbować w swoich warunkach.W razie pytań tel.507830796

ajj to strasznie dlugo
moze na poczatku roku sie troche pozmienia
masz jakeis pytania co d oorganizacji testow to napisz gg

Daniel przewoził koks w maskotkach, ale go trochę przymuliło i zajebał sobię kreske w noska na rozluźnienie atmosfery. Potem przełączyłem kanał.

Treść jest ukryta

Zaskoczyło mnie to, że ujawniono głosy przerażenia pasażerów, ich krzyki. Wrażenie było okropne i uważam, że tego nie powinno się upubliczniać.
palanty z polskigo rządu.po co takie cos robic?dopuscic do takich rzeczy żeby ruskie małpy tego słuchały??????

ale fryzury :))))))))))

Jeśli masz ochotę na bieganie od drzwi do drzwi i namawianie ludzi, aby podpisali z Tobą umowę na jakichkolwiek produkt bankowy banku BPH, to życzę powodzenia. Nie otrzymujesz żadnych narzędzi, a do dyspozycji masz własne autopięty lub według uznania korzystasz z własnego auta, przy czym nikt nie zwraca Ci kosztów paliwa. Prowizję otrzymujesz tylko od podpisanych umów, a praca jest na umowę zlecenie, nie otrzymuje się żadnej podstawy. Czyli jeśli masz ochotę być akwizytorem i nabiegać się bez żadnego wynagrodzenia, to jest praca jak najbardziej dla Ciebie :)

A myślisz, że te "ruskie małpy" tego wcześniej nie słyszały ? ?
Jak ujawniono nie dobrze, nie ujawniono też źle.
Najważniejsze jest dociec prawdy, chociaż jej dowiemy się może za pare lat albo nigdy. Jak narazie to MAK zwala wszystko na polskich pilotów a u siebie nie widzą żadnej winy.

http://biznes.onet.pl/licealisci-z-wejherowa-i-koscierzyny-oszukani-podc,18543,4107624,1,prasa-detal

to do zobaczenia na plazy o 17. 00

studniowka :-)

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Myślę, że oboje na tym skorzystacie jak zrobicie sobie walentynkową sesję zdjęciową. Wspólny prezent w postaci np. obrazu lub też kalendarza ściennego z Wami. Mam nadzieję, że rok wytrzymacie jeszcze patrzeć się na siebie co miesiąc ;)

ja pier.. ile mozna o tym katyniu

wladek to Ty masz do mnie pytania więc podaj swoje gg ;p

Treść jest ukryta

jakos u mnie wychodzi 10200 i 4450 :/

ile mozna o tym katyniu?

tyle ile politycy potrzebują żeby sobie słupki ponabijać.
Jebać Jarka, Tuska, Putina, Generałów, Ruską Dumę, Polski Rząd. Jebać tych wszystkich decydentów razem z ich spiskami, zamachami, polityką. Jebać ten system.

Prosty człowiek zarabiający 1020 zł minimalnej ma większe problemy każdego dnia niż te darmozjady.

Ile za transport ?

Kilka dni temu poszłam do przychodni na Wyszyńskiego do swojej pani doktor (która nawiasem mówiąc jest moim lekarzem od kilkunastu lat) po skierowanie na badanie krwi. Jako że kilka miesięcy temu miałam podwyższony cholesterol, pomyślałam sobie :"warto zrobić badanie jeszcze raz". Poniżej przedstawiam dialog między mną a pani doktor:
-Pani doktor chciałabym zrobić badanie krwi...
-Pacjent powinien prosić, a nie domagać się!-pani doktor (!!!!).
Ponawiam prośbę:
-Chciałabym zrobić badanie krwi i dostać skierowanie na prześwietlenie płuc, bo mam duszności, kaszel, no i palę od kilkudziesięciu lat....
A pani doktor na to:
-JA NIE JESTEM OD PROFILAKTYKI!!!!! A poza tym jest Pani zdrowa, bo przychodzi Pani do mnie rzadko, to pewnie przeziębienie, dam receptę na antybiotyki! - Pani doktor osłuchała, opukała i powtórzyła swoją diagnozę.

I zastanawiam się, skoro lekarz nie jest od profilaktyki, to kiedy idzie się do lekarza? Kiedy pacjent będzie umierał na progu? Czy to nie jest tak, że to lekarz jest dla pacjenta? Dlaczego tak trudno jest zdobyć skierowanie na jakiekolwiek badanie, skoro bardzo rzadko ja (jako pacjent) chcę cokolwiek od mojego lekarza? Czy pacjent ma bić pokłony przed lekarzem i rozkładać przed nim czerwony dywan? Sypać kwiatki?

Czy Drodzy Forumowicze mogliby polecić kompetentnego i oddanego lekarza?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org