czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nakaz chodzenia do kościoła

u mnie nadal trzyma wysoko

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nakaz chodzenia do kościoła

http://speedtest.net.pl/

http://speedometer.pl/

Na powyzszych styronach wyszlo troche lepiej niz 10mb ale niewiele [nie mozna wkleic wyniku]

Natomiast ponizej inen testy... jak widac wysokie!

I o co tu chodzi ???

teraz mają siedzibę na Dwornej vis a vis banku BGŻ i Kredyt Banku

heh Jessi bez nerwów :D wyjdź lepiej na miasto, odpocznij, zrelaksuj się. Zobacz jaki zły wpływ mają na Ciebie gry komputerowe (saper na easy) Niszczę Ci psychikę.

Hej, macie jakies pomysly co kupic chlopakowi na walentynki?Cos fajnego, zabawnego:) Z gory dzieki za pomoc:)

Jeśli byś mógł to napisz mi jaki jest kolor tej drugiej nakładki i ile jest wszystkich kluczy

Ta? A co oferujesz? Bo w ciemno nie bede dzwonil.

do ANTY_BLM

Już po twojej nazwie ewidetnie widać jak bardzo jesteś nastawiony anty i sam nie wiesz jak ciężko jest się dostać do policji. Z pewnością nie zdałbyś nawet podstawowego egazminu z wiedzy ogólnej gdzie jest mnóstwo pytań, więc nie wypowiadaj się z łaski swojej, o jakiś ambicjach bo tym uwłaczasz godności ludzi, który w tym zawodzie pracują.
wladek napisał(a):

Poprostu ogłoszenie ukazało się z małym poślizgiem.

samochod nie jest niezbedny bo po wyjsciu i ponownym rozgrzaniu robi sie bardzo cieplo. mozna spokojnie wyruszyc na piechotke do domu i to zdrowsza wersja. ale oczywiscie wygodniej samochodem.

Paczkę kondomów

też mam ochotę

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

A mogę przyjść ze skrzypcami ? już mam nastrojone.

rudy błazen z druhem

to mnie rozsmieszylo zobacz se koles jak daje
http://www.youtube.com/watch?v=Y-AisEC-oTY&feature=player_embedded

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

ja tam co najmniej kilkanaście razy widziałam policję, stają obok ogrodzenia gdzie jest wjazd do garaży.

Co to za impreza?

są trzy klucze z nakładką żółtą ,różową żarówiastą i klucz gerda.

No to mamy First Lady.

dopiero zalozylem w IST i w wiekszosci na testach wychodzi powyzej 16!!!

witam.

Czy widział ktoś może gdzieś w łomży yerbamate? Chodze szukam i nie mogę nic znaleźć. Będę bardzo wdzięczny.

pozdrawiam,.

Akurat to, że generał miał jakieś promile we krwi to sprawa nieistotna, to piloci maja być trzeźwi. On był pasażerem i każdy pasażer mógł by pijany jak bóbr. A sprawa i tak nie zostanie zakończona i na pewno nikt z obecnej władzy się nie odważy wprost powiedzieć, że to wina ruskich, czy ich lotniska, kontrolerów , czy tam czegoś jeszcze.
Wojna i to nie do końca militarna, ale może ekonomiczna, blokada polskiego eksportu, wstrzymanie dostaw surowców itd. nie jest nam na rękę. Tym bardziej, że Zachód kombinuje z Rosją w sprawach energetycznych i gospodarczych i nikt, ale to nikt nas nie poprze w Świecie. Chyba, że Ukraina, Gruzja, ale to nie byłoby istotne dla nikogo.

To moi rówieśnicy z bliźniaczej szkoły - pozdrawiam

ciekawi mnie co dzieje sie z Krzyśkiem Soleckim? ( chyba dobrze napisałem ) bo niektórych od czasu do czasu widuje

rudy błazen z druhem

JA przyjeżdżam do klienta .

niczego tu nie mozna sie dowiedziec.. od razu tylko atakuja. ech..

Zgadzam sie z wypowiedzią rzepichy, recepte wykupić to tam można szału dostać ;)

po 1 kawa nie działa tak długo jak yerba i tak mocno ja se zrobię ze 2 herbaty na tych samych fusach tylko ze z odstępem to dopiero daje kopa gorąco polecam :)

jak yerba, to tylko przez bombillę :)
papierowe filtry? :)

ja albo dla Maciusia albo na schronisko

Dr. Sokół

dziewczyno przeczytaj swo post: mlody, przystojny i za free no zal po prostu

mozna szufladki otwierac :))

rudy błazen z druhem

Kwaśniewski nie mógł być pijany jak bóbr pamiętam jacy oburzeni byliście. A teraz? Niech piją! A co ich prywatna sprawa czy mieli małe party z rana na wycieczce na koszt podatnika.

Treść jest ukryta

To mnie rozj..bało
http://www.milanos.pl/vid-27303-Wylewny-wywiad.html

Tylko echo od przeciągu słychać;]

ktoś jeszcze chetny na 17 dzisiaj??? POLECAM

"noga z gazu" to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie, aczkolwiek faktem jest, że najrzadziej stosowane... mimo że drogi mamy kiepskie, to często można jechać szybciej niż dozwolone 70km/h bez dużo większego zagrożenia wypadkiem ;p

*Sun*-nie chodzi o Panią N., w tym przypadku chodzi o Panią doktor A.

Jeśli to ma być sposób na zarobienie pieniędzy to może i ja bym chciał ;))

zawsze znajdzie sie jakas gnida, ktora bedzie blokowala fajna inwestycje, na pewno chodzi o kase, bo o co by innego skoro calej masie ludzi to nie przeszkadza? Juz trzeba byc taka gnida i szuja...bo inaczej tego nazwac nie mozna...ale

*Pacjentka59* napisz z nazwiska o kogo chodzi a nie bawisz się w prokuratora ... jeśli chcesz się poskarżyć to mów konkretnie aby inni pacjenci omijali tą Panią bo taka dziecinada odbiąża tylko serwer i nic poza tym ... zdrowia życzę :-)

U mnie podobnie,chcialem skierowanie na badanie krwi od rodzinnego to mi nie wypisała,bo ona przecież na tym nie zarobi...

Pacjentka59
A może potraktowałaś panią doktor jak kogoś do wystawienia kwitów? Przyszłaś z gotową diagnozą i zażądałaś skierowań na to, to i tamto. Może należało zgłosić problem (duszności, wysoki cholesterol) i dać możliwość pani doktor postawienia diagnozy i sposobu leczenia. Jeżeli nie spełniło by to Twoich oczekiwań, wtedy sugerujesz skierowania. W efekcie pani doktor czuje się Panią Doktor, a Ty wychodzisz zadowolona ze skierowaniami.

czy ma ktoś na sprzedanie jakieś stare książki czy zeszyty z technikum klasa III i IV ekonomik profil technik ekonomista.

Pacjentka 59 współczuję.Mam dobrego lekarza rodzinnego(bez problemu skierowanie na badania),bo twierdzi,że profilaktyka najważniejsza i lepiej zapobiegać niż leczyć.Życzę zdrowia i znalezienia bardziej kompetentnego lekarza rodzinnego.

na oficjalnej stronie za kilka $$ bez latania

a ile ten program kosztuje orientujesz sie moze

Do: stefan czesio
Wygląda na to , że to moje klucze. To ja podam swojego e-maila i się umówimy. Czekam na wiadomość;) e-mail: biala15-92@o2.pl

W Kupiskach Starych jest podobna cena, towar jest super a za transport na Łomżę nic nie doliczają.

"mamy dziurę budżetową w wys 2 000 zł"
czyli że co? koszty większe niż kasa z puszek? czy kasa z puszek wysłana Owsiakowi a harcerzom zostały niezapłacone rachunki?
oj harcerze harcerze...

W zeszłym roku było to samo.Tyle że kasa na pokrycie zwrotu kosztów,dla zespołów była od sponsorów.Koszty to prąd,internet głównie.Organizator pomyślał o wszystkim,ale po czasie....
To że były zespoły spoza Łomży to "jakaś tam" atrakcyjność.Ale i Łomżyńskie zespoły chciały "drobną" opłatę w zeszłym roku.
Kwestią jest dobranie góra 5 osób i każdy za coś ma odpowiadać i koordynować swój teren.A jak jest 20 osób i każdy patrzy żeby zwalić robotę na kogoś innego to druga strona medalu.Nie mówię że to źle,ale są ludzie od myślenia i od pracy.W zeszłym roku może i mniej było zebranej kasy,ale impreza wypaliła.Bo nikt ze sztabu nie "grzał się" bo zimno.
Sztab by mógł mieć "silną"ekipę,ale tu kłania się sam szef sztabu ze swoim podejściem....
Już raz pisałem,że kto siedział i się grzał/bawił w lokalu sztabu,niech się dołoży do rachunku.

ja jakis czas temu kupiłem na allegro fakt faktem e uzywane ale nie dlugo radyjko malo znanej w polsce firmy SCOTT i jestem mega zadowolony, radio posiada mocna koncowke mocy do tego dodatkowe wyjscie na subwoofer, ma ekran 3" i wyjscie na cztery ekrany odtwarza wszystko, dvd video, divixy rmvb, pizga lepiej niz moj starszy pionner, dzwiek czysty, radio ma duzo opcji mozna puscic film w czasie jazdy czy bajke i dziecko spokojnie cala droge oglada.do tego karty SD, usb i wszytko wszystko :) jestem mega zadowolony... a radio kosztowalo mnie... 350 zł :) nowe cos ok 700-800 zł.

Teraz chcę je sprzedac ale nie za mniej niz 350 zł.

*22.01;)

lepiej rób co na podobiznę dash berlin!!! i do takiej muzy szukaj wokalistki!!!!

czy będąc młodymi ludźmi warto wchodzić w związek małżeński a może lepiej zacząć żyć na tak zwaną" kocią łapę" ale pod warunkiem że nie będziemy czerpać pomocy od rodziców , babci itp. i utrzymujemy się sami czyli żyjemy na własny rachunek tak jak to mają dorośli. Jeśli taki związek przetrwa min.2-3lata to ksiądz i kościół czeka.

A. Facet powinien być:
1. przyjacielem
2. partnerem
3. kochankiem
4. bratem
5. ojcem
6. nauczycielem
7. wychowawcą
8. spowiednikiem
9. powiernikiem
10. kucharzem
11. mechanikiem
12. monterem
13. elektrykiem
14. szoferem
15. tragarzem
16. sprzątaczką
17. stewardem
18. hydraulikiem
19. stolarzem
20. modelem
21. architektem wnętrz
22. seksuologiem
23. psychologiem
24. psychiatrą
25. psychoterapeutą.

B. Ważne też są inne cechy. Należy być:
1. sympatycznym
2. wysportowanym, ale
3. inteligentnym, ale
4. silnym
5. kulturalnym, ale
6. twardym, ale
7. łagodnym
8. czułym, ale
9. zdecydowanym, ale
10. romantycznym, ale
11. męskim
12. dowcipnym i
13. wesołym, ale
14. poważnym i
15. dystyngowanym
16. odważnym, ale
17. misiem, ale
18. energicznym
19. zapobiegawczym
20. kreatywnym
21. pomysłowym
22. zdolnym ale
23. skromnym i
24. wyrozumiałym
25. eleganckim ale
26. stanowczym
27. ciepłym, ale
28. zimnym, ale
29. namiętnym
30. tolerancyjnym, ale
31. zasadniczym i
32. honorowym i
33. szlachetnym, ale
34. praktycznym i
35. pragmatycznym
36. praworządnym, ale
37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
38. zdesperowanym [z miłości], ale
39. opanowanym
40. szarmanckim, ale
41. stałym i
42. wiernym
43. uważnym, ale
44. rozmarzonym, ale
45. ambitnym
46. godnym zaufania i
47. szacunku
48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
49. wypłacalnym.

C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby:
a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany
b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej
kobiecie
c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła
d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.

D. Ważne jest, aby nie zapominać jej:
1. urodzin
2. imienin
3. daty ślubu
4. daty pierwszego pocałunku
5. okresu
6. wizyty u stomatologa
7. rocznic
8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.

Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.

A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje:
1. Seksu i...
2. Jedzenia

Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań.
Wniosek :
Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org