piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ziemia Łomżyńska - gen.Anders

Dodam jeszcze ze w tym roku w Suwałkach pojawi się tesco, obi, carrefour

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ziemia Łomżyńska - gen.Anders

Jest na starym rynku salon.

Dziękuję bardzo za pomoc.

Robrob,na Towarowej to możecie jedynie kąt wytrysku ustawić i to wyłącznie mołolatom. Takie rzeczy -tylko Białystok.

Bin Laden to jedno a ten" eeeeuuuu koleś co dobrego" to drugie!. Z tego co wiem to jakiś Jacek robi sobie jaja. Wczoraj nadawał z mobilka.

co wy się macie z tym bałymstokiem, a może odrazu warszawa albo gdańsk, ja zawsze naprawiam w łomży i jakoś nie nażekam, raz tylko robiłem w biały jak nie mogli sobie poradzić z naprawą/nie mylić z wymianą/ komputera w sprinterze cdi

na zakupy do białego, do mechanika białystok a potem wszyscy marudzą że w łomży nic się nie robi, a po jaką k..we coś budować czy inwestować w łomży jak i tak pojedziecie do innego miasta żeby robić zakupy czy naprwiać auta, pewnie kilka razy przepłacicie a i taka powiecie że w łomży to jest drogo. Pozdrawiam wszystkich,

Firma Actio,wyciągnie kasę na długie lata,zarobi albo i nie jedynie na inflację,typowy marketing finansowy trochę przypomina mi Amway sprzed lat- marketing towarowy.
Tu są w miarę zasług stalowe,srebrne ,złote stalówki wpinane w klapy.
W Amway poziomy brylantowy,diamentowy itp
Podsumowując:grupuje do produktów finansowych typu łańcuszek szczęścia,piramida finansowa,system argentyński...
Bliższe info i opinie(byłych doradców pracujących w Actio również)na forum
Bankiera.pl.
Powyższy tekst stanowi moją prywatną opinięi nie może stanowic podstawy
do podjęcia wszelkich decyzji inwestycyjnych.

Andrzej 13

Po moich przejsciach z naszymi szpecami,dziś wolałbym cały silnik na piechotę do Białego zanieść niż się z nimi zadawać.Remont pompy wtryskowej potrafili zrobię nie wyjmująć jej z samochodu,nie wykręcając ani jednej śrubyi nie uszkodzając fabrycznych zabezpieczeń. Szkoda gadać.

dzieki za podpowiedzi.znalazłem JVC,CLARION i PIONEER z tych trzech cos wybiore.pozdrawiam

Andrzej 13

Są jeszcze tacy głupi żeby się w tego typu "interesy" bawić?

Duzo pominąłes w tych fotkach ;) no i zapomniałes dodac o aqaparku, ktory tyż mają ;) nie wspomne o budującym sie teatrze :)

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Treść jest ukryta

http://www.wgrane.pl/film/983355db64acde6e460b02f73f97abd6

Najwięksi farciarze na świecie
http://www.wypadki-swiat.pl/?p=6171

Uspokój się Jessi;D

Nie martw się, jeszcze wszystko się ułoży.

Zbieram osoby chcące nauczyć się grać na gitarze . Telefon 798 459 420

hehe z tego banku wszyscy pracownicy uciekają:)

idziemy np. dzisiaj za pol godzinki, jutro ok 17.
mój email: daniel@fullcolor.pl - mozemy się skontaktować:)

ALE CZY ONI TAM DAJA NARZĘDZIA PRACY SAMOCHÓD ITP.

na ich stronie bynajmniej puki co nie widac zadnej informacji

a jakie sa poprawy w tych nizszych pakietach?

przyznam ze milo sie zaskoczylem - a test predkosci zrobilem na stroni upc - wlasnie chcialem u nich brac neta

a czy w tych szufladach mozna samemu grzebac? Kiedys myslalam, ze kur**wicy dostane kiedy z ogromnym bolem glowy szukalam ibupromu...w koncu poprosilam pania aptekarke, a ta myk szufladke otworzyla i ow lek mi podala...ale glupia nie zapytalam czy sama moglam tam zajrzec...
ja tam jestem za tradycyjnymi aptekami, ktos kto nie orientuje sie za bardzo nie wie gdzie i czego ma szukac...

1. Błasik był kabinie pilotów
2. Wszystkie ciała z kabiny pilotów badali na zawartość alkoholu, narkotyków itp.
3. 11 kwietnia stwierdzili u trupa nr xxxx zawartość alkoholu we krwi.
4. Po 11 dniach zidentyfikowali trupa nr xxxx jako Błasika.
Chyba proste. nie zapominajmy,że były to rózne porozrzucane częsci ciał.
Panią prezydentową poznali po obrączce i kolorze lakieru do paznokci.

Ruscy nie chcieli skandalu międzynarodowego jaki by Kaczory rozpętały gdyby zabronili im lądować. Już widzę te tytuły gazet. np. Rosja zabrania uczczenia pamięci ofiar mordu katyńskiego polskiemu prezydentowi. Nikt by nie pisał,że byłą mgła. raczej by napisali,że ruscy specjalnie wywołali tą mgłę by kaczor nie wylądował.

Baśka

Ja też, bo Kaufland przeszłam cały i nie znalazłam :/

Andrzej 13

Mazetti dorosnij !

Tu nie chodzi o to czy ktos pali czy nie pali to jest jego wybor chodzi o to, ze prawda jest taka, iz badania podstawowe powinny byc wykonywane raz do roku, a zwlaszcza jesli pacjentka zglasza pewne objawy. Niestety od duzej czesci lekarzy rodzinnych ciezko jest rzeczywiscie uzyskac skierowanie na chocby podstawowe badania takie jak np. morfologia czy mocz, nie mowiac juz o przeswietleniu pluc czy tez skierowania na badania Tsh, ft3, ft4 itd...
Nawet przy badaniach do pracy, okresowych jak czesto ludzie traktowani sa hurtowo... Szczegolowe badania, ktore powinni miec przeprowadzani np. stolarze, lakiernicy (pyly itd..) sa delikatnie mowiac "niepelne" wszystko dlatego, ze pracodawcy chcac zmniejszac koszta wybieraja "odpowiednie" przychodnie czy lekarzy.. Skoro wiec nawet w takich sytuacjach jest to bagatelizowane to jakie tak naprawde potrzebne sa objawy, powody do wystawienia skierowania Twoim zdaniem? Gdyby lekarze przeprowadzali raz do roku u kazdego pacjenta choc cztery badania np. badania krwi (np.moroflogiia), mocz (ogolne), usg jamy brzusznej czy wskazanej przez pacjenta, oraz przeswietlenia to z pewnoscia wiekszosc chorob np. nowotworowych mogloby byc wczesniej wykrytych niz dopiero w fazach nieoperacyjnych. Przestan bredzic tez o paleniu czy itp przeanalizuj sobie o ile np. wzrosla liczba zachorowan na choroby nowotworowe po wybuchu w Czarnobylu i zapewniam Cie, ze wzrost ten nie jest wylacznie spowodowany zlym trybem zycia... W duzej czesci jest to wina tego ze w Polsce profilaktyka jest BAGATELIZOWANA ! Pozdrawiam i zycze zdrowia w nowym roku :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org