Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anders co ma wspólnego łomżą ? |
witam.proszę o podpowiedz jakie kupic radio do samochodu w kwocie do 400zł .chodzi mi o marke,model.jakie są dobre waszym zdaniem.pozd
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anders co ma wspólnego łomżą ? |
Kupcie sobie auta i jeździjcie,ja tam jestem głównie jako kierowca i mam kogo wozić,tak naprawdę to mi się za bardzo nie podoba,wam to coś napisać dla śmiechu,banda gamoni.Fajniej jest się pobawić w Łomży ale ciągle duży ścisk,małe sale,podsumowując nie ma nic konkretnego. Może w przyszłości dorobię się jakiś konkretnych pieniędzy to pomyślę nad konkurencją,często mi to chodzi po głowie,się okaże.
|
|
skącz pisac te głupoty i zapierdal..j na budowe bo cie majter zwolni ,bo przypuszczam ze taki jest twój cel w tej warszawie.i nie zgrywaj cwiercinteliganta bo jeszcze ci gil wystaje z nosa Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
A skąd ludzie mają mieć pewność że tegoroczni sponsorzy nie wywiązali się z danych obietnic? A jak wy z nimi wszystko uzgadnialiście na piękne oczy? Dzwońcie do Owsiaka,może coś wam skubnie,powiedz że zrobili was w hu....
|
|
Wyprane_gacie Może czy morze dupo sie wykrecasz lans na wiejskiej zabawie na to cie tylko stać
|
|
sony cdx-GT420U jak dla mnie bomba
|
|
stary32 majter mnie nie zwolni "ze " stary32 coś tu słabo po mnie jedziesz półgłówku
|
|
Wiem że stać mnie na więcej niż ciebie,tyle wiem. Zwracaj się do mnie normalnie paklaku a jak nie umiesz to stul dziób. Nie daj Boże kiedyś przyjdziesz do mnie szukać pracę,nie dam ci nawet zbierać pustych butelek,tak jak Grzesiu na milano ;D Tyle w temacie, adieu!
|
|
Polecam pioneera,sony,kenwooda, obojętnie raczej,do tej kwoty zagrają podobnie.Jakiś czas temu kupiłem na allegro pioneera za 250zł i jestem zadowolony,może lepiej kup coś do 300zł a stówkę zaoszczędzisz,myślę że radia do 300 a do 400zł zagrają niemal tak samo,nie ma sensu przepłacać. Mogą się różnić jedynie wejściem usb.Jak nie jesteś jakimś tam maniakiem to radyjko do 300zł spokojnie starczy.Taka jest moja opinia.
|
|
A sraj sobie gdzie chcesz,żebym tylko nie widział twojego gówna na oczy.
|
|
Co to właściwie jest? Jakie to miejsce w Łomży? jakieś osiedle?
|
|
NIe wyprane_gacie drobny rzemieślniku zasrany pracodawco czym się szczycisz pracodawco czym ?
|
|
Tylko i wyłacznie pioneer,najlepsza jakosc za rozsadna cene.Soniaki niestety tylko ładnie wygladaja...
|
|
Czym? dużym ***...,takiego nie masz :D
|
|
Bo zanim się zamieści logo sponsora,to albo pisze się umowę,albo bierze kasę.A nie czekać że cudu że ktoś potem da pieniądze,bo jego baner wisiał na scenie czy był na stronie.Nie pierwszy to raz,i nie ostatni. Kto się grzał niech płaci...
|
|
słuchając disco polo a nie prawda Wyprane_gacie nie ma różnicy
|
|
a to Ci polecę http://kennethzach.blogspot.com/ tamte strony to mają uploady ifolder,ru więc limitów nie ma
|
|
Uciekaj z Łomży , nim utkniesz tu z kredytem.
|
|
Nie znajdo? A dlaczego, może brzydkie so i nie uczesane? Z tego co się orientuję to co miesiąc ileś psów ze schroniska znajduje domy i zyskuje kochających opiekunów. Jeśli twierdzisz, że tam byłaś i odniosłaś złe wrażenie, nic nie stoi na przeszkodzie, abyś raz w tygodniu odwiedzała to miejsce i głaskała, czesała i wyprowadzała na spacer te psy. Możesz też zmieniać wodę w miskach, nawet zima trzeba to robić, a rąk do pracy potrzeba. Wbrew temu co napisałaś wierzę, że te psy znajdą domy! :)
|
|
ja też, no i co?
|
|
u nas nic nie będzie bo mamy porąbane władze miasta itd... więcej szumu niż to warte aa galerii jak nie było tak i nie ma i nie będzie...
|
|
Jak się ma dużo na głowie to się nie wsiada do samochodu dla dobra własnego i innych. Brak koncentracji na drodze jest porównywalny do jazdy pod wpływem alkoholu. Poza tym nawet gdyby ta kobieta miała rzeczywiście na głowie duuuuuużo to i tak to ma się nijak do powstałej sytuacji. Gdzie tu logika? Mając wolne miejsca postojowe i tak musiała wjechać na chama na tamte stanowiska, utrudniając życie i sobie i szczególnie mi. A jeszcze gorsze są jej próby wytłumaczenia się. Rasowy debilizm. Głupota, głupota i jeszcze raz głupota. A tę trzeba tępić w zalążku, żeby się nie rozszerzyła.
|
|
masakra 1
|
|
40?????? A kto ci dostarcza???? Ja w tamtym tygodniu płaciłem 55zł. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
proszę o polecenie warsztatu w którym można kupić i wymienić olej Castrol pzdr
|
|
Lasvegas na towarowej stara baza wzgs
|
|
gaspol 55
|
|
Kaszanka nie wędlina, teściowa nie rodzina:)
|
|
Tak, to takie z podtekstem. Dlatego artystyczne . rudy błazen z druhem
|
|
Najpierw Bulwary a póżniej zamiast galerii galery będziecie mieli.
|
|
POLECAM PANA TADEUSZA JEMIELITĘ Z SYNAMI FACHOWA JAK KUPISZ OLEJ I FILTR TO WYMIANA ZA DARMO OTO ADRES NIEMCEWICZA 12m37 PYTAĆ O SYNA DARIUSZA POLECAM SZCZERZE.NUMER NIESTETY ZGUBIŁEM.
|
|
To wszystkie puszki już oddaliście? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
To jakieś chore zjawisko, prośba o opłacenie rachunków sztabu, kto organizuje takie akcje charytatywne i zadłuża się na rzecz późniejszego żebractwa od mieszkańców Łomży, że może pokryją koszty ich działalności. Albo się działa, bo się ma za co, albo nie robi się potem z siebie wariata. Ktoś powinien się bliżej przyjrzeć działalności tego sztabu, bo coś tu jest nie halo.
|
|
Nigdzie nie mowiłem, że jestem dobry... mowilem, ze jestem najlepszy Andrzej 13
|
|
Albo to jest kit i żart przeciwników? albo brak profesjonalizmu? Podaj do publicznej wiadomości tych sponsorów co nie wywiązali się z obietnic , albo mam podejrzenia że jesteś przeciwnikiem tej akcji i może masz wcześniejszy nick adamossx
|
|
Lusia jak będziesz szła to nie zapomnij zabrać z sobą kijków narciarskich.
|
|
ja proponuje polmozbyt w piatnicy i w janowie u pana Andrzeja na 100 % sie tym zajmują i zrobią
|
|
O kurde i teraz będą bały się odezwać ! ( te osoby) ... & vice versa!
|
|
Figa masz race i dobrze to ujęłaś ...
|
|
To prowokacja i ktoś sobie zrobił jaja z pogrzebu. ( nieładnie) Przy okazji powinien wkurzyć Kołakowskiego bo to on też był sponsorem i pomagał organizatorom. Andrzej 13
|
|
Witam serdecznie przeglądając portale internetowe trafiłem na państwa post dotyczący poszukiwania rzeczoznawcy obuwia,jestem przekonany że mógłbym pomóc w tej sprawie.Jestem specjalistą do spraw oceny reklamacji obuwia oraz materiałów włókienniczych uprawnienia wydane przez Centralne Labolatorium Przemysłu Obuwniczego w Krakowie, oceniam kurtki ,plecaki,torby,oraz pełen asortyment odzieży oraz obuwia.Wystawiam opinie dla takich firm jak 'Adidas Poland ,Puma Polska , Rochde GMBH. Kraksport , Sport-tiv.Reebok.Oczywiście oceniam również obuwie klasyczne.Jeśli Państwo są zainteresowani współpracą, podaje numer kontaktowy. Grzegorz Krawczyk TEL. 507-777-954 Pozdrawiam.
|
|
co myślicie na ten temat?
|
|
znam temat będziesz ganiał po mieście i roznosił korespondencję
|
|
daja nową astre III laptopa i tel słuzbowy rudy błazen z druhem
|
|
dzięki za odp ale od nowego roku nasz szpital juz nie ma rezonansu bo dzwoniłem dzisiaj , jest tylko na Legionów 145 stąd ten wątek który załozyłem wiec jak ktoś wie to jeszcze raz prosze o info - dziękuje
|
|
Czy u was takze przy intrnecie IST 59zl zauwazyliscie poprawe szybkosci lacza? Otoz przypadkowo wlaczylem dzis test predkosci i wyszlo ze mam: pobieranie 20mb wysylanie 7mb poprawili czy przypadek?
|
|
Mal@ i Wlodkowski kiedy skladaliscie papiery? Jak dlugo teraz czeka sie od spotkania organizacyjnego do testow? cos slyszalem ze ludzi ktorzy skladali we wrzesniu maja dopeiro w styczniu testy - to prawda ?
|
|
ale nie widzialem zadnej notki o tym w intrnecie
|
|
Przy biedronce na ul. Dwornej. Yerba jest tania, nie opłaca zamawiać się z netu, chyba ze chcesz cały worek kupic :). Jeżeli chodzi o sprzęt do picia Yerby to lepiej z netu zamówić-taniej. Sprawdzają się też, papierowe filtry do Yerby, wsypujesz do filterka wkładasz do kubka i zalewasz-wielokrotnie, bo te same liście wykorzystuje się wielokrotnie.
|
|
jeśli się nie mylę to chodzi o Panią doktor N. jestem u tej Pani również od kilkunastu lat i od roku również moje dziecko i jestem cholernie nie zadowolona z niej prosisz o skierowanie to Cie tak obsmaruje że Ci się odechciewa czegokolwiek! ja idę do niej juz jak naprawdę nic nie pomaga mi się wykurować ostatnio moje dziecko zachorowało to przepisała zyrtec i syrop wykrztuśny po tygodniu wróciłam bo bez zmian było i jak obejrzała jeszcze raz gardło mojego dziecka to się przeraziła i od razu antybiotyk wypisała!!! gdzie od razu powinna tak zareagować a nie dziecko musiała jeszcze do gorszego stanu dojść.Co do zmiany lekarza również dowiadywałam się u różnych czy można się przepisać i niestety to równa się z cudem! bo mają listy pełne :/
|
|
Tak to już jest w naszym mieście. Ludzie patrzą się tylko na Siebie i sami blokują rozwój Łomży. Myślą że jak galeria nie powstanie, to mieszkańcy będą pieniądze zostawiać w ich sklepach. Prawda jest jednak taka, że jak nie będzie galerii, to dalej będziemy do Warszawy czy Białegostoku jeździć na większe zakupy i tam będziemy zostawiać kasę.
|
|
hejka : zatrzymanie krążenia itp zdaża się ale pewnie równie często co pomyśleć blondnce ..... takie kąpiele to samo zdrowie i jesli nie ma przeciw wskazań kardiologicznych to mogą rabić to nawet dzieci druga sprawa to przerębel : może faktycznie nie jest za dobre wskakiwanie odrazu na taką glębokość a i zgadzam się że jak coś sie stanie to pewnie na wiosnę dopiero znajdą - niestety z moją piłą nie wyszło ale w niedzielę pozwolę sobie rozkuć ręcznie ten lud w kierunku lądu żeby wejście było łagodniejsze zwłaszcza że temp śą na + i pewnie warstwie lodu to "nie pomaga" Pozdrawiam MORSÓW
|
|
Poza tym wszystkim (a byłem na koncercie) zauważyłem że wogóle nagłośnienie koncertu było nie od nas z miasta. Co prawda akustyk świetny, koncerty nagłośnione extra. Ale czy oto w tym wszystkim chodziło? Mamy dwa Domy Kultury w mieście. Po jakiego groma płacić za cudze? Kurde wściekły jestem jak cholera!!! MDK-DŚT podlega pod miasto, chociażby tak miasto mogłoby się przyczynić i dołożyć do uświetnienia tej imprezy. Z MDK-DŚT widzę też wszystkie zespoły które tam sobie grają, dla nich to świetna promocja i nie zgodzę się z "swd56" że kapele z poza Łomży to jakaś atrakcyjność, bo gwiazdą wieczoru był zespół z Szepietowa.Wszystko fajnie, ładnie śpiewali tylko że weselem zajeżdzało że hej.Typowa chałturowa kapela. Ja widzę Wośp w rytmie rocka, rock,n rola, bluesa, hard-rocka. PO PROSTU OGIEŃ. A tu wesele!!! Chyba w tej naszej Polsce nigdy nie będzie dobrze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |