Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowoczesna o kwocie |
Przykra jesteś;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowoczesna o kwocie |
nie konfabuluj ze mną
|
|
Większość uczęszczała tam na kółko różańcowe swego czasu.
|
|
pisałam podaj mayla to ci napiszę co zrobić. rudy błazen z druhem
|
|
ja słyszałem że chyba wiekszość Prusa 8 należą do odnowy w duchu świętym Prusa 8 wysokie noty mają u proboszcza
|
|
Ogarnijsię.pl
|
|
Witam! W ostatnich dniach na skrzyżowaniu ul. Zawadzkiej i Sikorskiego można było dostrzec reklamę galerii Veneda. W reklamie podany był numer telefonu osoby, z którą można się skontaktować w sprawie wynajmu lokalu. Niestety ten numer jest już nie aktualny. Czy wie ktoś może w jaki sposób i od kogo mogę się coś na ten temat dowiedzieć? Jeśli ktoś posiada jakieś informacje proszę piszcie kasiaczek895@o2.pl Z góry dziękuję.
|
|
masakra
|
|
Grzeczny z kim się dogada??? przecież pisałam że jak inspekcja drogowa to od 5 w górę, płacili po 5000, 6000 8000 i swego czasu dużo o tym się mówiło w necie, trzeba mieć uprawnienia na ciężarowy z przyczepą, opłaty drogowe, winiety itp.
|
|
myslisz o jakis konkretnych zapachach ? damskie czy męskie ?
|
|
W załączeniu materiały video z raportu MAK. ostatnie sekundy lotu, rekonstrukcja MAK rekonstrukcja lotu tupolewa przygotowana przez MAK Trwa gorąca dyskusja dotyczącza przyczyn. Jedno jest pewne, nie było zamachu (to wynika z zapisu rozmów). Jaka była prawdziwa...?
|
|
No pewnie w drodze powrotnej z pracy dziewczyny się niezle wyginają.
|
|
meskie - zobacze co masz i na pewno cos wybiore - najlepiej dzis i dobrze zeby byl katalog odpowiednikow
|
|
TVN24 komentuje dziś skandaliczny raport MAK (zobacz długą listę odrzuconych wniosków strony polskiej TUTAJ) zgodnymi słowami Kamila Durczoka i Grzegorza Miecugowa, że wina leży w "80 procentach po stronie polskiej". Ale nie wszyscy w stacji podzielają ocenę gwiazd TVN-owskiego dziennikarstwa. Oto zdjęcie do tekstu o przerwanym urlopie premiera Tuska: http://www.pardon.pl/artykul/13392/tvn24_tusk_ruski_foto
|
|
Riposta bez komentarza...
|
|
jeszcze nie moze o tym zapomiec? a moze o krzyżu cos napiszesz :)
|
|
PRZESŁUCHANIE DZIAŁANIA MAK PRZEZ PARLAMENT UE http://alexirin.wordpress.com/2010/12/05/przesluchanie-dzialania-mak-przez-parlament-ue/ UKRYCI ŻYDZI RZĄDZĄ POLSKĄ? http://alexirin.wordpress.com/2010/12/02/ukryci-zydzi-rzadza-polska/
|
|
Jak wiesz cokolwiek to oznacza.
|
|
Tymczasem końska spierdolino.Szkoda słów
|
|
Fazi666 ciśnij fleta męski szowinisto ganiaj skóre
|
|
już nie trzeba ;D solidny klej do drewna robi wszystko. gra tak samo delikatnie jak przed zniszczeniem ;p
|
|
Fazi 666 syjonistyczna świnio do izraela
|
|
a kto mi da na samochód zdalnie sterowany? xD niech nowy prezydent sie tym zajmie xP i pokaże na co go stać :P
|
|
Fazi 666 syjonistyczna świnio do izraela cienko piszczysz
|
|
Dokładnie, o dogadywaniu się nie ma mowy. Swoją drogą grożą za to aż tak wysokie kary?
|
|
krokodyle są gorsi niż drogówka kumpel za brak tacho 8 tysi zabulił na poznańskiej przed himo
|
|
kilka zapachów męskich mam nawet od ręki. Jesli zechcesz jakies inne to moga być dosłownie za dwa dni -czas dostawy kurierem... mozemy się spotkac i zobaczysz katalog zapachów ?
|
|
W przypadku firmy, mandaty płaci kierowca, czy firma? Oczywiście chodzi mi o sprawy techniczne, nie wykroczenia świadomie popełniane przez kierowcę.
|
|
Wciąż aktualne ;))
|
|
to ty chyba nie umiesz czytac bo napisalem niby. A tacy jak ty podniecają się indeksami chociazby z takiej szkoly. Ukonczyles policealna to łopata czeka :)
|
|
akurat jedynie ta wyprzedana wyglada jak meska, reszte wstydzilbym sie nosic :)
|
|
już mozesz sprwdzic mail'a pozdrawiam
|
|
Wyprane_gacie drobny rzemieślniku zasrany pracodawco w jakiej branży robisz rzemieślniku
|
|
Wyprane_gacie drobny rzemieślniku zasrany pracodawco
|
|
Zaraz ten kał ci wleję do mordy,zasrańcu.
|
|
Wyprane_gacie drobny ciułaczu pralnie chemiczno otwórz bo kałem śmierdzi mordo śmierdzi
|
|
NIe wyprane_gacie drobny rzemieślniku zasrany pracodawco czym szczycisz pracodawco na milano pokaż
|
|
Nie twierdzę, że faceci powinni ubierac się "siermiężnie i paskudnie" ani śmierdzieć, czy inne takie slogany, żeby być określani mianem samca alfa, ale torby są pedalskie i tyle, tak samo jak fantazyjnie wywiązane szaliczki i apaszki, albo maksymalnie opięte spodnie lub t-shirty z dekoldami. niech mężczyzna będzie mężczyzną- ubiera się na dziale męskim i nosi plecak lub teczkę (w zależności od stylu ubierania się i wieku). pisząc, że coś jest pedalskie nie mam na myśli gejów, a tym bardziej obrażania ich orientacji. nawet geje są bardziej męscy od miękkich nadgarstków, których można spotkać na ulicach przepasanych torebusią i apaszką z szafy mamy. taka moda...
|
|
witam wszystkich co mają teściową. Ja teściowej nie mam ale mój kumpel ma to cacuszko. Ostatnio byłem u niego a ta cholera - teściowa zaczęła nas podsłuchiwać pod drzwiami i jak się dowiedziałem to miesza się do wszystkiego a potrafi też symulować choroby np. zawal serca ale jak to się mówi "złego diabli nie biorą" A jak u Was , jak macie chęć to napiszcie a poczujecie ulgę.
|
|
Gej - najlepszy przyjaciel kobiety ?
|
|
niedojda z kolegi, że żonę ma a u teściowej mieszkać musi Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Ja polecam JVC ;) Dobre radyjka naprawde polecam. A za 400zl napewno cos znajdziesz dla siebie
|
|
moja przyszła "teściowa" panicznie boi się psów- już mam w planach kupno jakiegoś amstafa bądź inna bestię :P
|
|
Śniadeckiego, stara strzelnica, poludnie, SP10 kojazysz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |