Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS za 15 mln kupuje poparcie Rydzyka |
Kiedys mialem wielka ochote pograc w The Crims bo wszyscy o tym mowili :). Obecnie gram w Ogame. Uni 12 i 23. Jezeli ktos zainteresowany wspolpraca to zapraszam. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS za 15 mln kupuje poparcie Rydzyka |
Szkoda słów!W Końcu do października niedaleko.....
|
|
maciek1990 jakiego pliku crc? Pewnie podczas wypakowywania wyskakuję Ci błąd "GTA_SAN_ANDREAS.CRC" co oznacza, że archiwum jest uszkodzone. A tak btw nie widziałem jeszcze działającej wersji na 6CD...
|
|
Zbliża sie termin 10 lipca- jest to data graniczna do której wszyscy młodzi ludzie rozpoczynający pracę(staż,praktyki płatne umowa o pracę) muszą sie zapisać do OFE. Po tym terminie ZUS przydzieli fundusz w drodze losowania. Powstaje pytanie ; czy lepiej świadomie wybrać ? czy zdać się na ślepy los z pewnymi ograniczeniami? rudy błazen z druhem
|
|
Czy naserio to było przestępstwo ?
|
|
krzys-słaba prowokacja
|
|
Faktycznie różnice będą minimalne tak by się wydawało. Ale czy emeryt któremu listonosz przynosi świadczenie dostanie 20 czy 50 zł więcej czy mniej -to dużo czy mało ? Nie wiem .wypadało by się spytać emerytów czy dla nich to duże różnice. Wszak fundusze różnią się prowizjami od składek, opłatami za zarządzanie aktywami. Chyba jednak lepiej samemu wybrać.
|
|
Kup buty, rower lub samochód. Pozdr.
|
|
Ja odrazu wiedziałem że to brednia otym że upada - puzniej sie dowiedziałem że to oszustwo bo mam osobe z rodziny która tam pracuje .
|
|
nikt tego jeszcze nie wie oprucz Pana S.B.
|
|
No tak, oszustwo, ale jak dotkliwe. Brak modów na tym "forum" powoduje takie kwiatki. Na szczęście zamknęli wątek. Kiedy wreszcie będzie to Forum z prawdziwego zdarzenia?
|
|
Czy nawierzchnia Szosy Zambrowskiej została źle wykonana przez PBK? I do tego za darmo. Pozdrowienia.
|
|
A ja tu obstane za MrS 1. jak masz pirackie gry, to sie publicznie tym lepiej nie chwal, bo nie dawno byla glosna akcja jak zrobili typowi wjazd na chate. PRYWATNIE ! nie firmie ;] 2. Co to ku*** za temat jest w ogole ? Co to jakies forum o gierkach czy co ? 4lomza - sama nazwa mowi o czym tu sie powinno gadac
|
|
Z kato_Likami to jest tak... |
...ewentualnie metro, jedna stacja przy klatce schodowej i któraś tam przy wejściu do szkoły lub w jej piwnicy.
|
|
Miasto prawdopodobnie zapłaciło dla generalnego wykonawcy wszystko. PBK miało podpisaną umowę z jednym z podwykonawców, który zbankrutował i dla PBK nie zapłacił. Wiarus, masz jakieś zastrzeżenia do położonego asfaltu? Ile miasto zapłaciło za to darmo? Musisz zapytać się Pana Sroczyńskiego będziesz miał wiadomości z pierwszej ręki.
|
|
Czas zaczynać te przyjemności - zmykam do łózeczka! rudy błazen z druhem
|
|
Jakby Ptysiu byl, to moznaby sie dowiedziec, czy moze tramwaj tamtedy nie bedzie jezdzil. ;))))
|
|
Ryskago! Gdzie kupiłaś tego "Kopciuszka" na CD?
|
|
NIE BĘDZIE SZATAN MIAŁ UNIJNEJ KASY |
Tam tramwaj- nie przesadzając Via Baltica by wystarczyła =)
|
|
kazik a kota masz??:)niekoniecznie tylko w głowie =)
|
|
To prawda |
Ja nie wiem i wam nie powiem. .
|
|
W Pleszewie też strzelali do podobizny Papieża Dwie osoby złożyły w rawickiej policji doniesienie o popełnieniu przestępstwa przez uczestników strzelania do tarczy z obrazem Jana Pawła II, jakie zorganizowało Bractwo Kurkowe w Rawiczu. Według tych rawiczan, zostały urażone ich uczucia religijne. Gazeta Poznanska
|
|
nie zrozumiales ironii, jestes najslabszym ogniwem. madaju, musisz odejsc. Zbych
|
|
Podobno dzisiaj ma być jakaś impeza na Muszli organizowana przez Radio Białystok. Czy ktoś zna rozkład jazdy tej imprezy. W jakich godzinach co ma być ? Słyszałem, że mają grać Elektryczne Gitary i Analog. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |