Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z Łomży świat się śmieje ... |
i co zapłaciłeś? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z Łomży świat się śmieje ... |
Powiem tak, są takie kobiety, które jeżdżą dobrze i takie które jeżdzą źle. Ale bezmyślność z jaką dziś się spotkałem to chyba wzięta jest z kosmosu. Tam dobitnie są 2 tabliczki informacyjne :Miejsce postojowe dla rodzica z dzieckiem". Nietrudno ich zauważyć. Poza tym nie po to są to szersze miejsca, żeby wstawiać tam 3 samochody. Głupota tej kobiety jest wręcz porażająca. Przecież nigdzie nie spieszyła się a miejsc postojowych wolnych i to w pobliżu było sporo. Ale nie, musiała koniecznie postawić w miejscu dla rodzica. Rozumiem ktoś czegoś się dopatrzył jadąc, bo i tak się zdarza, ale w takim miejscu, gdzie jest czas na myślenie. To jest przerażające. Mam nadzieję, że nigdy nie spotkam tej kobiety na drodze, bo wole nie domyślać się co ona potrafi w ruchu. Pozdrowienia dla myślących na drodze.
|
|
dziwi mnie ta sklonnosc do passatow ..... :D :D passat to wrecz wymarzony obiekt pozadania, wsrod niektorych
|
|
kaligulik ma racje: reka myje noge a reke myje mydlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________--
|
|
bez obaw:)
|
|
Do waski_psia_mac: muszę Cię rozczarować, ale to była BL-ka. Sam jeżdzę BL-ką, żeby nie było że kogoś obrażam. Niestety, ale niemyślący kierowcy, są wszędzie. Staram się stawiać samochód zazwyczaj w takich miejscach, żeby nikt mnie nie zastawił, a tak znajdą się myślący inaczej, którzy i tak znajdą sposób na to, żeby postawić samochód wedle swoich przepisów. Była kiedyś jeszcze taka sytuacja przed Polo Marketem, nie było miejsca to postawiłem samochód na powiedzmy chodniku, choć wiele osób tak robi, bo tam jest duży chodnik od strony szkoły jedynki. A za mną baba w tym czasie jak robiłem zakupy dostawczekiem BKL postawiła samochód. Nie było żadnej innej możliwości aż zjawi się jaśnie wielmożna pani i wyjedzie, bo przede mną był bardzo wysoki krawężnik, więc nijak nie mogłem wyjechać z tego miejsca.
|
|
ha, ha, ha, ale szczególarz :)
|
|
u mnie w klasie _____________________________________________ AutoPokaz.pl Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
PsG to dudek i lewy ?
|
|
Witam was mam takie nietypowe pytanie mama merca z hakiem i mam w dowodzie rejestracyjnym wbite: MAKSYMALNA MASA CAŁKOWITA PRZYCZEPY O1. TO 1500KG i chce jechac po auto do niemiec z laweta też po merca jego masa za to to ok 2ton a masa lawety do 1200 , mam wszystkie uprawnienia potrzebne do ciagniecia lawet. I mam pytanie 1.Czy moge ciągnac taka lawete ? 2. Jesli tak to ok a jesli nie to co zrobic zeby było ok 3. No i jeszcze jaki ewentualnie moge dostac mandat za taka jazde??
|
|
200 zl Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Jak inspekcja dr. to od 5000 w górę.
|
|
Bo jest niezłe to zdjęcie.
|
|
a skąd wiesz ile ma aktualnie głosów? jest gdzieś taka informacja. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
do nie dotyczy, ja nie kłócę się o miejsce postojowe, a zwracam uwagę na to jak zaparkowała tamta kobieta i w jaki sposób się zachowywała. Ja jak widzę, że jest ciasno to nie wstawiam na chama samochodu, a tym bardziej nie zrobiłbym tego w takie miejsce, gdzie jest miejsce uprzywilejowane. Tu chodzi o postępowanie tej kobiety i jej tok myślenia, a nie miejsce postojowe.
|
|
Mój email to gosiac2@op.pl - dziękuję za informację:) a czy w takich godzinach jak 16 czy 17 odbywa się gdziekolwiek w Łomży aerobic?
|
|
http://www.4lomza.pl/glosowanie.php?pokaz=1 Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
co to jest ten passat? ;))))
|
|
witam, poszukuję firmy do budowy domu z bala. Przeczytałem Twój post o budowie Twojego domu i że możesz udostępnić kontakt do firmy, która Ci go stawiała. Jeśli mógłbym o to prosić, jak również parę słów o tej firmie i Twoim domu - byłbym bardzo wdzięczny. pozdrawiam Marek Nakonieczny
|
|
Jak wszyscy to wszyscy ;) Poszło. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
bylam tam dziś i jestem rozczarowana te psy nigdy nie znajdo domu!!!!
|
|
patrzała ;) ale przesyłka nietania i nie bardzo się kalkuluje, zresztą i czasu za mało na czekanie na przesyłkę :)
|
|
Zadzwoń do organisty powinno mu jeszcze dużo zostać. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Będą jacyś murzyni? Czy tylko masa spusciportków pozerów na murzynów? :D
|
|
To ty zacząłeś temat zaśmiecać :D heh
|
|
kozak141 jpg raw jesteś tak przekonanny do tego moge ci udowodnić jpg raw to real pedale
|
|
Nie będę się za dużo rozpisywał ale czy zwróciliście uwagę jak wyglądają GŁÓWNE ulice naszego miasta po zimie? Do kogo mam się zwrócić za szkody wywołane dziurą na dziurze?! Przecież po tym się nie da normalnie jeździć... Nigdy nie było idealnie ale teraz to już jest tragedia...
|
|
pokażę waszą twarz ok?
|
|
Ale jak już się coś stanie, to czy procedura będzie trwała jeden dzień czy 3 miesiące, to i tak warto, bo inaczej zapłacimy z własnej kieszeni. Ale tragedia to jest, nie ma co...
|
|
Stop maluch matiz strasznie drogie felgi do CBA lub kononowicza było zadzwonić bujać to możesz swoje wory
|
|
Stop ostanio nie zajebał ci ktoś kopa w twarz cwelu
|
|
Pozdrawiam i Zapraszam na forum www.asglomza.czo.pl
|
|
te dziury moga spowodowac niezly wypadek, nagle skrecenia kierownica i po krzyku,
|
|
PS kat B+E 4250kg do 6125kg (+ ham. najazdowy lub uruch. z kabiny) tak przynajmniej wynika z tabeli
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz Łomiankach jestem cwelu
|
|
Po co mi koledzy jak sam ci napierdolę w ten pusty łeb. Widzisz ja się nie boję że ty przyprowadzisz kolegów, to ty już się obsrałeś małolat że wpierdol dostaniesz? Już szukasz wymówek? Taki kozak. Jak się zdecydujesz daj mi znać. A jak nie to podkul ogon i zamknij ryj na forum bo szczekasz za dużo gimbusie.
|
|
ryj Stop to twoja matka ma cwelu prowokój dalej cwelu
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4UgIzpCE308&feature=related
|
|
Stop nie to ty domnie przyjedz za wieche ci odam z nawiosko
|
|
dobre http://www.youtube.com/watch?v=vIccuhoLKHY&feature=fvst
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz cwelu kozaczysz nawet cwelu nie potrafisz mnie porządnie wk ,,,, ć
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz cwelu photoshopem i swoim małym lubisz sie bawić
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz cwelu to ja ci cwelu powiedzialem ze poza łomżo ryj Stop to twoja matka ma cwelu prowokój dalej cwelu k,,,a boisz sie gówniany ryj wystawić poza łomże
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg coś pieknego oczywiście wokal
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz cwelu to ja chce żebyś mi wpier,,,lił a boisz sie gówniany ryj wystawić poza łomże
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz cwelu to ja chce żebyś mi wpier,,,lił a boisz sie gówniany ryj wystawić poza łomże k,,a w łomży pederaste udajesz a poza łomżo nic nie znaczysz wiejska gangsterka zapyziałe ćpuny
|
|
kolejny gamoń bez szkoły z amstaffem, pisać najpierw proponuje pouczyć się Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Stop poza łomżo bo kolegów przyprowdzisz cwelu to ja chce żebyś mi wpier,,,lił a boisz sie gówniany ryj wystawić poza łomże k,,a w łomży pederaste udajesz a poza łomżo nic nie znaczysz wiejska gangsterka zapyziałe ćpuny
|
|
MASAKRA TO NORMALNIE DO TELEWIZJI SIĘ NADAJE.. już na wsi są leprze drogi masakra x2 trzeba jeździć slalomem bo w którejś dziurze koło może zostać !!! jak się komuchy z urzędu miasta s klasami rozwożą to im dziury nie przeszkadzają ..Ulica zjazd, remontowana jest co roku i co roku zmiana nawierzchni 30m to są kur..a jakieś jaja a to jest odcinek niespełna 2 KM -. Ostatnimi czasy robiony był nowy nasyp (stary został podkopany przez bobry) wszystko od podstaw a teraz po tak krótkim czasie do niczego się nie nadaje to jakieś parodia chyba .! to gdzie idą pieniądze podatników pytam, co miesięczne premię, 13 za co ku.rde?
|
|
dzikitadzik w domu mam psa już 15 lat tobie tylko klocki lego moge sprzedać dres amstaff kajdan na ręku podstawa
|
|
a ten jak zawsze! daj przykład młodzieży!!
|
|
o kurde i on ma to na sprzedanie?
|
|
w polsce juz itd siezielo za to takze marne szanse Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
W tamtym roku miałem sytuację, że niestety nie zdążyłem ominąć jednej "dziurki" przez co musiałem później felgę prostować (opona na szczęście cała), zadzwoniłem na policję, przyjechali, spisali protokół, pojechałem do ubezpieczyciela a on mi kazał znaleźć zarządcę tej drogi (trasa Łomża-Nowogród), jeździłem z miejsca w miejsce i na koniec pokierowano mnie do Białegostoku - no to sobie odpuściłem. Jedyne co mnie zdziwiło to było to, że jeszcze tego samego dnia wszystkie większe dziury w promieniu 2km od tamtego miejsca były załatane - najprawdopodobniej "na prośbę" policji, bo słyszałem jak funkcjonariusz, który oglądał mój samochód, później meldował o stanie nawierzchni. Czyli w skrócie: na szczęście nic poważniejszego się nie stało, ale warto w takiej sytuacji zawiadomić policję choćby z tego względu, że jest szansa na szybsze załatanie kilku przynajmniej większych pułapek. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lysy89 a to masz racje robie od czasu w Zarządzie Dróg tzw "dziurki" na zimno sie łata a wtym roku akcja zima pochłonie tyle kasy
|
|
Ola wiem że Pit bull i Amstaff to dwie inne rasy ale charekterystyką się za bardzo nie różnią od siebie. A szczerze powiem że mnie niestać na szczenię rodowodowe bo to nie jest mały koszt 1500zł. Wiem że do kwietnia dużo czasu wiec lepiej zacząć się dopytywać i rozglądać za szczeniakami lub kto czeka na miot. Amstaffki poszukuje po czystych rasowych, a nie matka Amstaff a tatuś kundelek z podwórka. Szczeniaczka z chęcią bym adoptował chcę dobrze ulożyć i wytresować psa w miarę swoich możliwości. Wiadomo że starszego psa już nie da rady zmienić jesgo nawyków
|
|
eeee tam , ja idę wpierdolić jakiegoś stejka , bo jeszcze 6 godzin w pracy i musi być siła .
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 12-01-11 01:04 a gdyby w inny dzien jechal?
|
|
W państwowej firmie :) Przydałby się ten Rocket fuel :D Cinek i pamiętaj o stejku na śniadanie a nie jakieś tam małe kanapeczki .
|
|
A ten bełkot to niby co to jest??????? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
najblizszy naczyniowiec w Ostrolece
|
|
Witam mam kilka bledow w samochodzie w golfie 4 i zastanawiam sie gdzie mozna podpiac go pod komputer lomza i okolice ?? jaki to koszt ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
a gdzie na senatorskiej ? u gazownikow ??
|
|
Plac WZGS Auto mechanika Marek Kacperski
|
|
ja jeżdże samochodem i maice rację - faceci są lepszymi kierowcami z reguły, to prawda..bo my kobiety mamy za dużo na głowie i dlatego :)) miejcie trochę dla nas wyrozumiałości..:)
|
|
najtaniej bedziesz miał u Kacpra
|
|
Salon skody na bawelnie, koszt samego podpiecia sie pod komputer ok 100 zl
|
|
ja tez kieruje sie z prosbą o pomoc finansową w opłaceniu mojego czynszu
|
|
u kacpra na wzgs maksymalnie zapłacisz 30zł
|
|
Czy te ampularie z rybkami można trzymać ?
|
|
wpadaj do mnie, podepniemy go pod mojego peceta :)
|
|
T-line postaw sobie serwer z domeno płacz pl i bedziesz bannanował
|
|
kup mu lepiej torbe do laptopa ;P
|