Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ksiązki polityczne - co polecacie |
Objawy,które opisujesz wskazują na debilizm pierwotny ,wtórny w porównaniu z nim to pestka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ksiązki polityczne - co polecacie |
nom az admin zdjal - chyba mu sie najbardziej spodobal i nie chce zeby ktos mu wzial auto sprzed nosa :D :D :D
|
|
to prawda help gsm Naprawiałem tam telefon pytam ile mam zapłacić a koleś mówi jakl będzie działał to pan przyjdzie i zapłaci . Cóż za zaufanie do klienta. Polecam
|
|
Gdzie można wynająć salę do koszykówki i ewentualnie w jakiej cenie ?;>
|
|
a admin spi...
|
|
Skoro ma być na dobranoc, to może coś o typowym przemęczeniu... ;) http://www.youtube.com/watch?v=HmGdsGYmd5Q&feature=related
|
|
W gwoli ścisłości to nie turniej, a liga. Do tej pory przeleciało już chyba 5 kolejek. Co do promocji, niestety ale jedynym sposobem aby dowiedzieć się o ww lidze jest info od znajomych, którzy grają, albo mają styczność z TKKF. No chyba, że coś mi umknęło.
|
|
@panda_k - Pasat; Passat – stały, ciepły wiatr o umiarkowanej sile (3~4°B), wiejący w strefie międzyzwrotnikowej między 35° szerokości północnej i 35° szerokości południowej; w epoce żaglowców miał duże znaczenie. Na półkuli północnej pasat wieje z kierunku NE, a na południowej z SE (zgodnie z działaniem siły Coriolisa, powodującej odchylenie kierunku ruchu ciał poruszających się prosto na półkuli północnej w prawo, a na południowej – w lewo). Wieją one ze strefy wyżów zwrotnikowych ku strefie niżów równikowych znajdujących się w tzw. komórce cyrkulacyjnej Hadleya. Miejsce, gdzie pasaty z obu półkul spotykają się ze sobą, nazywa się Międzyzwrotnikową Strefą Zbieżności (Konwergencji) lub bruzdą niskiego ciśnienia. Pasat to wiatr, a więc poziomy ruch powietrza. Aby mógł wiać, musi istnieć różnica ciśnień między obszarami na powierzchni Ziemi, która najczęściej spowodowana jest różnicami w nagrzaniu powierzchni naszej planety. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ja zawsze daje przykład młodzieży kocham samego siebie i kobiety
|
|
tak szkoda słów bez komę tarza!!!
|
|
dzikitadzik panne chcesz poderwać na psa dres amstaff kajdan na ręku podstawa gram śrutu w kielni czysty lans
|
|
ja zawsze daje przykład młodzieży kocham samego siebie i kobiety Hardcorowy koksu - chlopak ze srodowiska http://www.youtube.com/watch?v=paA5ZdBLeDU&feature=player_embedded
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=fyzEd0wLDro&hd=1
|
|
i pamiętaj zawsze kupki po mim sprzątaj!! zaobserwowałem parę razy jak właściciel/ka bacznie przyglądali się swojemu pupilowi w dość kremującej dla niego sytuacji (o sranie chodzi) na między blokowym trawniku po czym spokojnie odchodzili z pełna satysfakcją że piesio się odesrał!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |