niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Grupa Wyszehradzka wreszcie JEDNYM GŁOSEM przeciw wobec obowiązkowych kwot przyjmowania uchodźców

w końcu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Grupa Wyszehradzka wreszcie JEDNYM GŁOSEM przeciw wobec obowiązkowych kwot przyjmowania uchodźców

Droga młodzieży...

Nowogród uzyskał prawa miejskie w 1427 roku, stracił je w 1869 a następnie odzyskał wraz z odzyskaniem przez Polskę niepodległości. To tyle, jeżeli chodzi o dyskusję na temat tego czy jest wsią.

Co do młodych ludzi mieszkających w Nowogrodzie. W psychologii nazywa się to generalizacją (nadmierne uogólnienie, przypisanie wszystkim członkom grupy cech spotkanych jedynie u kilku przedstawicieli danej zbiorowości(. Nie każdemu psu na imię "Burek" i nie każdy Polak to alkoholik i złodziej.

Pozdrawiam

Re: Grupa Wyszehradzka wreszcie JEDNYM GŁOSEM przeciw wobec obowiązkowych kwot przyjmowania uchodźców

Zalatujesz nawet z gadki na policyjnego słupa.Szkoda literek koniec tematu bez odbioru.

Czesio daj namiar a z CBA wiade mordo

Czesio morde ci opłukę wtedy wejdziesz

Jebać psy!! Autor: Fazi666 (---.elomza.pl)
Data: 10-01-11 09:11 dawaj namiar mendo na siebie

Czesio sprężaj sie szybko bo czas leci

w przeciwieństwie do ciebie jestem przystojny i mam czym bujać :P

haha ale żeś się zrył, teraz w każdym temacie będziesz mi jechał bo ci psycha siadła ? a w pizde to se możesz swojej pannie łepetynę wsadzić :) i pozdrów ją od nas haha

na allegro sobie wystaw może ktoś ci da na te ruskie faje ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org