niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donosiciele plujący na Polskę w akcji.

A może ma ktoś numer do tego gościa z hali ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donosiciele plujący na Polskę w akcji.

http://www.youtube.com/watch?v=lTEWkr4nYOc

przyjmę kota lub dwa

Podpisane!

mar

Tez sie podpisalem.Bardzo dobry pomysl z ta petycja.Oby dostali najwyzsza kare.Zwyrodnialcy jedni!!!

mar

Witam:) może ktoś orientuje się kiedy odbywają się zajęcia w Centrum i może mi podać jakiś aktualny numer aby się skontaktować, z góry dziękuję

powinno się zrobić takie szoł na jakiejś arenie gdzie tłumy wy wiwatowały, i takiego cwela wpuszczało by się nafaszerowanego pedigrim, na parkiet z jakimiś trzema wygłodniałymi psami i w tv powinni pokazywać

Pryw przyjmuje po 16 naprzeciwko stokrotki a na Polowa nie musisz sie umawiac idziesz rejestrujesz sie i czekasz w kolejce w czwartki nie wiem czy przyjmuje bo kiedys mial dyzury w szpitalu

znalezione nie kradzione

hej zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku dziś są około 18,30 , 19.30 i 20.30 jak chcesz nr to zostaw swojego emaila lub przyjdź do centrum

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

profesor w twoim przypadku chyba natura wyprzedzila ciebie bo dala ci za malutki mozdzek...nie pomyslales, ze dziewczyna moze miec jakies grozne pieprzyki, ktore wlasnie trzeba usunac, bo moga byc rakotworcze? Jakby ci wyrisl podwojny nos to tez bys go nie usunal, bo natura ci go dala?

sypna jak zwykle zwirkiem, ustawia pare plotkow i znakow z ohraniczeniem predkosci i ot co zrobia, to co zwykle co roku, widzieliscie ulice Gielczynska? Przynajmniej 3 takie dziury, ze albo trzeba wyminac zjezdzajac na boczny pas, badz zwolnic do 5km.h zeby kola nie urwalo, a przeciez calkiem niedawno ta czesc jezdni byla robiona...to co za gowno a nie asfalt tam polozyli....

już zagłosowałam

Zespół na wesele 2 tysiące?? w ubiegłym roku to żaden zespół nie chciał grać poniżej 2500!! Z czystym sumieniem zespół, który mogę polecić to Arkadia Vocal (byłam na wesele, gdzie grali), choć się cenią... chcieli 3200. Ale wszystko było ok. w domu długo grali, na sali też repertuar różny, zachęcali do zabawy, biesiadę mają fajną i z "jajem", oczepiny też nienajgorsze :D

Byłam też na weselu, gdzie geał zespół Cool. Podobalo mi się jak spiewają, ale oczepiny jak dla mnie porażka. Tylko dla mężczyzn i same przebieranie. i biesiady nie śpiewają. (pytałam młodych właśnie o biesiadę czemu nie było czy oni nie chcieli czy zespół, to powiedzieli, że w ogóle im nie proponowali).

Zespół Jokers ma saksofon, akordeon, gitarę basową...chłopaki też nieźle grają, w granicach pewnie 2800 cena.

Mylisz się profesor, niektóre mogą być bardzo niebezpieczne i niech to lepiej obejrzy onkolog i on wyda opinię.

Ja sie nie wymadrzam tylko wyrazam swoje zdanie :) od tego mamy to forum, kazdy moze wlaczyc sie do dyskusji wiec nie widze powodow twojego oburzenia. Zyjemy w wolnym kraju gdzie kazdy moze wyrazic swoje poglady. A moze to ty jestes ta panienka, ktora nie jest zadowolona ze swojego zycia malzenskiego i musisz szukac poklasku na forum zeby sie dowartosciowac. Pewnie co jakis czas uda ci sie wyrwac z domu,odje...biesz sie w miniowe, wywalisz cycki i dupe do wierzchu a potem upewniesz sie na forum czy ktos zauwazyl twoje starania. Jednak jak widac twoj pobyt w klubie nie wywolal u ludzi zainteresowania i sensacji ktorej tak tu poszukujesz.

http://www.youtube.com/watch?v=JlKEGlMTb5Y

Witam. Orientuje się ktoś gdzie w Łomży można sprzedac pada do Xboxa 360 ??

Polecam dr Klepackiego przyjmuje w soboty,usuwałam 2.Wszelkie info o nim na jego stronie internetowej.

ja też oddałam głos :)
Ale fakt,malutko ich :(

Dużo fotoradarów możesz znaleźć tutaj http://www.sklep.hadron.pl/cat-pl-16-Antyradary.html - wszystkie są opisane, więc poszukaj chwilę a znajdziesz taki, jaki Ci pasuje. Samo posiadanie go nie jest karalne, muszę dopiero udowodnić używanie.

i ja glosowałam

Nie jesteśmy. Wystarczy pisać po ludzku i nie robić sobie ludzi jaj. Potato-guny sa uzywane u nas jako "działa" lub do niszczenia pojazdów.

Pozdrawiam i Zapraszam na forum

www.asglomza.czo.pl

i ja jestem za

Pamiętajcie o weryfikacji...

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Mam problem posiadam gitarę klasyczną. Mój pies bawił sie i skoczył na tą gitare łamiąc przy tym gryf przy łączeniu. Może orientujecie sie gdzie i za ile mogę ją naprawic?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Aparat GSM naprawisz w HELP-GSM na Legionów koło Dworcowej (za apteką). Zajdź i zapytaj o cenę naprawy, myślę, że będziesz mile zaskoczona. Moje naprawy nigdy nie przekroczyły 30 zł.

"dziku" jest na nielegalu więc sie nie wybił, wybił ale do stanów :)

To już raczej nie twój problem. Zadałem pytanie więc jeśli nie możesz na nie odpowiedziec to nie wypowiadaj sie.

zerknij poniżej

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=334107&t=333862

rzepicha sprecyzuj swe nieudolne pytanie, bo poziom twej inteligencji troszeczke nie siega do reszty forumowiczow

ten kto wspomina o jakim kolwiek poziomie inteligencji zazwyczaj sam jej nie ma.

nie zdążyłam nawet bo uciekł.... eh....nawet nie chozi o klejenie jestem w stanie nawet gryf nowy wstawic, a jesli nie znajde odpowiedniej osoby która by mi pomogła to cuż trzeba bedzie naprawde schować sentyment do szafy.....

Autor: green (---.lomza.mm.pl)
Data: 11-01-11 14:09

moim zdaniem blok jak każdy inny..co w nim interesującego..? OOOooo nie ! w nim coś jest ----.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Witam , gratuluję inteligencji osobom które odpowiadały na ten temat . Dam ci dobrą radę <Nowy Klimat > poszukaj ciekawszego zajęcia , niż chodzenie po klubach stanie pod scianą z jednym napojem przez cała noc , ponieważ na więcej zapewne Cię nie stać i nie szukaj wrażen na forum szukajać kobiet które by na ciebie nawet nie spojrzały. Jestem pewna, że całymi dniami siedzisz przed komputerem i kręcisz młode dziewczyny na kogoś kim nie jesteś.
haha205> Twoja odpowiedz siega granic głupoty i braku szacunku do drugiej osoby szczególnie dla kobiety zamiast analizowac glupie posty patologi Łomżyńskiej mogłeś poprostu krótko mówiąc olać tego idiote .

Pozdrawiam i życzę miłego dnia........

http://www.youtube.com/watch?v=b3mOLJvbBwQ&feature=fvst

Witam , chciałabym dowiedzieć się czy znajduję się w Łomży dobry lekarz naczyniowec dziecięcy ?

Z góry dziękuje i pozdrawiam .

Podobno na Prusa 8 coś znaleziono może się potoczyła.

o co chodzi z tym Prusa 8,bo zbytnio nie mam pojecia co w nim jest takiego szczególnego ze jest na forum.pozdrawiam

ja juz ci mowilem fanka, na prusa 8 to cie stworzyli

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org