Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie będzie prawdy w Brukseli |
Okienka są podpisane bądź zapytaj się to na pewno Ciebie pokierują ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie będzie prawdy w Brukseli |
Widziałem ogłoszenie , że na Bema ktoś sprzedaje na górnej kondygnacji. A może ty szukasz okazji?
|
|
i nie wypowiadam sie na jej temat bo nie wiem jaka jest matka czy zona wiem ze czesto nie wychodzi z domu prawdopodobnie bo wcale jej nie widac a w tym calym unikacie tez byla krotko z drugiej strony kolega mi powiedzial ze ta dziewczyna jest strasznie zolzowata jak kogos nie zna czyli dobrze zrobilem nie podchodzac jeszcze by mnie ten jej skorpion upierdol........il
|
|
wyszynskiego dr budzanowska
|
|
Wykastrować samca !!! :D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wszystko, czego pragnąłem Wszystko, czego mi trzeba Jest tutaj , w mych ramionach Słowa są zbędne Wszystko, czego pragnąłem Wszystko, czego mi trzeba Jest tutaj , w mych ramionach Słowa są zbędne Wszystko, czego pragnąłem Wszystko, czego mi trzeba Jest tutaj , w mych ramionach Słowa są zbędne Przysięgi składa się po to By je łamać Uczucia są silne Słowa trywialne Przyjemność zostaje Tak jak i ból Słowa nie mają znaczenia Łatwo je zapomnieć Enjoy The Silence Enjoy The Silence Enjoy The Silence Enjoy The Silence Słowa są jak akt przemocy Łamią ciszę Wdzieraja się Do mojego małego świata Tak bolesne Przeszywają mnie Czy to rozumiesz Moja mała dziewczynko Wszystko, czego pragnąłem Wszystko, czego mi trzeba Jest tutaj , w mych ramionach Słowa są zbędne Enjoy The Silence One tylko szkodzą... Przysięgi składa się po to By je łamać Uczucia są silne Słowa trywialne Przyjemność zostaje Tak jak i ból Słowa nie mają znaczenia Łatwo je zapomnieć Wszystko, czego pragnąłem Wszystko, czego mi trzeba Jest tutaj , w mych ramionach Słowa są zbędne One tylko szkodzą... Delektuj się ciszą http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=SfA2U4V2DZY MAŁA PIĘTNASTOLATKA Mała piętnostolatka Pomagasz jej zapomnieć O otaczającym nas świecie Którego nie jesteś jeszcze częścią A gdybyś potrafił prowadzić Mógłbyś ją wywieźć Do szczęśliwszego miejsca W szczęśliwsze czasy Które istnieją w twoim umyśle I w twoim uśmiechu Mogłaby tam uciec Chociaż na chwilę Mała piętnastolatka Mała piętnastolatka Po co martwić się na zapas Kiedy wszystko idzie gładko To już więcej niż potrzeba Ona wie że twój umysł Nie jest jeszcze w zgodzie Z resztą świata I jego małymi intrygami Czy to rozumiesz Czy wiesz o co jej chodzi Czas upływa I gdy zobaczysz to co ona widziała Zrozumiesz Mała piętnastolatka Mała piętnastolatka Dlaczego musi bronić Swoich uczuć Dlaczego udawać Że nie miała życia Pełnego niepowodzeń Teraz wszystko czego pragnie To spelnienie trzech małych życzeń Pragnie widzieć twoimi oczami Pragnie uśmiechać się tak jak ty Pragnie jakiejś miłej niespodzianki Od czasu do czasu Mała piętnastolatka
|
|
chcesz przechytrzyc nature ? uwazaj , bo pozniej wyrosnie ci co gorszego
|
|
te pieprzyki to na jezyku tobie rosna???DOBRZE SIE ZASTANOW ABYS NIE ZALOWALA ,GDY BEDZIE ZA POZNO. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie, to nie prawda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |