Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yeti pomoże mieszkańcom poczuć się bezpieczniej? |
Już wysłałam na maila - i wszystko jest ok ;) Normalnie odtwarza :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yeti pomoże mieszkańcom poczuć się bezpieczniej? |
Ćinek pod wzmak :) By haker Ja mam Pioneera 1200 plus wzmak kondensator i kable... ale jest jeden problem nie ma mnie teraz w kraju :P
|
|
wsadz sobie w d rap z lomzy :)
|
|
chetnie tobie bym to zrobil
|
|
W tą pogodę to najlepiej wybrać się w góry to najlepszy okres na naukę bądź udoskonalanie jazdy na nartach lub innym sprzęcie :)
|
|
bardzo dobra sala polecam
|
|
musze sie zgodzic z autorem
|
|
dokładnie w nowogrodzie za rynkiem
|
|
ja tam tankuje zwykłe On, tylko warunek z dobrej stacji (BP) albo w Piątnicy i problemów z odpaleniem nie mam, w najgorsze mrozy -20 pali za 2,3 razem. Znajomy, co jeździ na tirach i ma aluminiowy bak, zalał Ultimate z BP i próbował tych innych ulepszonych rop i tak wszystko mu marzło. Zalał więc denaturatu i miał spokój. Jak diesel i nie ma problemu to tylko moim zdaniem zwykłe ON. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9eJ-LK-oXW0 Ona milczała próbując być Jak dziewczyna występująca w telewizji Zawsze wiedzieć kiedy mówić Wyczekując chwili w której będą ją widzieć Wpatruję się przez noc W obraz w moim pokoju I myślę że znała swoją kwestię Przełam się dzisiaj Chcę trzymać twoją dłoń Musimy to pojąć Musimy to zrozumieć Uważnie obserwując czekam Stojąc w jakimś zaułku i zaczynamy grać Ja krzyczałem głośniej gdy Kurtyna spadała pomiędzy nas w pokrętny sposób Wpatruję się przez noc W obraz w moim pokoju I myślę że znała swoją kwestię Przełam się dzisiaj Chcę trzymać twoją dłoń Musimy to pojąć Musimy to zrozumieć Umieszczam wszystkie pytania W protokole z gry którą wygraliśmy tak dawno temu Niebezpieczna i piękna Transmisja radiowa którą muszę poznać Nie mogłabyś uciec Nie mogłabyś zostać I myślę że należysz do mnie Przełam się dzisiaj Chcę trzymać twoją dłoń Musimy to pojąć Musimy to zrozumieć
|
|
Nie dodawaj ogłoszeń bo będzie ban!
|
|
ja Cię mogę zbadać
|