Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polak - Węgier dwa bratanki |
Autor: Sterminal Bar MAgia na Lipowej W Łomży najlepszy kebab potwierdzam i polecam ;))) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polak - Węgier dwa bratanki |
.
|
|
:)
|
|
może na truskawe ?
|
|
Lokal ok, jedzenie ok, klimat fajny. Jednak nie chciałabym by moi goście wchodzili na sale trzymając się za nosy... wejście też pozostawia wiele do życzenia
|
|
mialam tam wesele w wakacje i bylo super i zapach tez w porzadku zadnych nieprzyjemnosci nie bylo i wszyscy zadowoleni :) polecam
|
|
gość pewnie się najad koza z piwkiem rudy błazen z druhem
|
|
Nie wiem czemu ma służyc wciąż powielany wątek siłowni..... poruszany zapewne przy byle okazji, braku osób cwiczących na w/w siłowniach...ale rolfit ?...... raczej powinno to byc nazwane mianem masażu dla naiwnych leniwych kobiet.... hehe ale jak juz jestesmy przy temacie to na pierwszej stronie 4lomza macie małe okienko po prawej stronie.... gdzie cwiczyc i odchudzac sie ...... niestety albo stety, cwiczyłem na wiekszosci z tych pseudo Łomżyńskich siłowni o 20m2 i na dłużej zatrzymałem się w najwiekszym klubie fitness w Łomży , który tylko jako jedyny zasługuje na takie Miano pozdrawiam rozgadałem sie.
|
|
za rynkiem :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam! Orientujecie się może czy są jakieś wolne miejsca pracy , albo będą się szykować? Pracowałem już tam przez wakacje pare lat temu jako pomocnik stolarza i chciałbym o tą pracę znów zahaczyć :D ... Naprawdę całkiem porządna firma :D . Wolałbym by odpowiedzi na tego posta pisali pracownicy Home Pine - pozdrawiam ekipy obydwu działów i brygadzistów!
|
|
zamknieta na cztery spusty.I to od dłuzszego juz czasu
|
|
Z tego co się orientuje to ta firma zakończyła swoją działalność jakieś 2 lata temu. Ale żeby na 100 % to nie jestem pewien.
|
|
w łomży, ul. poligonowa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mówisz o tym naprzeciwko Perspektywy? Niestety - został zlikwidowany. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
I dla tego że zamiast pracować przesypialiście nocki firma upadła :( Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
A ja mam proc też bym sobie postrzelał :):):):) Dawno nie trenowałem :( rudy błazen z druhem
|
|
O doskonałej jakości produktów OSM Piątnica świadczą m.in. testy fundacji Pro-Test (dawniejszy Swiat Konsumenta). Według ich badań serek wiejski Piątnica okazał się najlepszy z 12 badanych serków wiejskich. Badania wykazały, że w czterech próbkach marek: Mlekovita, Pilos, OSM Garwolin i Páturages znajdują się konserwanty chemiczne. Tymczasem informacji o ich zawartości producenci nie umieszczają na opakowaniach, co jest niezgodne z obowiązującym prawem. Kolejnym produktem ocenionym przez Pro-Test jest serek kanapkowy Twój Smak Ranking 1. miejsce: Piątnica Twój Smak (ocena: 4,90) 2. miejsce: Philadelphia (ocena: 4.85) 3. miejsce: Mlekovitka Mlekovity (ocena: 4.81) 4. miejsce: Turek Kremowy Smak (ocena: 4.75) 5. miejsce: Hochland Almette (ocena: 4.73) 6. miejsce: Fromaggio Leader Price (ocena: 4.71) 7. miejsce: Hochland Kanapkowy (ocena: 4.70) 8. miejsce: Tartare (ocena: 4.65) 9. miejsce: Rama Crème Bonjour (ocena: 4.65) 10. miejsce: Pyszny Duet (ocena: 4.45) Tak więc wyniki mówią same za siebie
|
|
Bezrobotny ma czas, to i utrudnienia są. Czasem myślę że po to, aby ci co pracują na czarno, zarywali dniówki !!!!!!!!!!!
|
|
Teraz chyba znajduje się tam inter-mebel Smogorzewski
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=0Yy-zIMwMh8
|
|
Pracowałem na czarno i w terenie nigdy na miejscu boss kazał w ciuchach śmigac do UP w roboczym ubraniu to go wyśmiałem 2 dni przed podpisem przychodziłem i było ok, A numerki nic nie dają zawsze jakiś cham może się wepchać bez kolejki, Dobrze że jeszcze nie każą zbierać pieczątek z zakładu pracy że aktywnie poszukujesz pracy,
|
|
stare i nie modne, masz chlopie reflex, chyba dopiero internet ci podlaczyli :)
|
|
hhehhehehe o k.... hehhehehehhe „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Eee tam, to było ustawione i nie śmieszne. To jest dobre: http://www.youtube.com/watch?v=7PJ3_YKp0QM "Po ch.uj ci taki gaz ??? Gaz już jest kur.wa czy ty to rozumiesz ??? "- Niech pan mnie nie bije..." :D :D: D
|
|
termostat
|
|
kto idzie jutro spuścić z siebie trochę czerwonego płynu ?:D
|
|
JAK TO ZROBIĆ NIC NIE ROBIĆ I ZAROBIĆ
|
|
ja rowniez popieram czlowiek nic napisac nie moze bo oczerniaja i zaraz wyzywaja
|
|
Ja miałem akurat wesele w lipcu pod Topolami, miła obsługa, jedzenie wyśmienite, sala bardzo ładnie urządzona, z tego co wiem trzeba rezerwować trochę wcześniej sale bo mają pozajmowane terminy, a i w lipcu jeszcze nic nie czuć z pobliskich pól może to jeszcze nie pora na te zapachy albo miałem szczęście
|
|
jasiu jak ty liczysz 10l na sto to po miescie pali benzyny matiz i w zime tez przekracza chyba sam nigdy auta nire tankowales a silnik od gazu to watpie zeby sie niszczyl kiedys audi 350tys km i nic mu nie bylo a mial 630tys a benzyny to ok 14 l spali na krotkich odcinkach a zime to teraz policz
|
|
A do pracy w OSM PIĄTNICA przyjmują?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8o7oGv31eeQ
|
|
spier dalaj nieuku, to moj temat
|
|
do kogo te dźwieki
|
|
no napewno te wzbogacone diesle lepiej pala, ale denaturat podobno najlepiej dziala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |