niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Leszek Miller ostatecznie odsłania kulisy korupcji POlitycznej wokół TK.

I wszytsko jasne nie mam czego szukac dziewczyna a raczej kobieta jest po slubie 1,5 roku i ma malenkie dziecko a z wlascicielem lokalu zna sie od dawna i tyle po co tele zachodu moj znajomy ja zna ze szkoly dzis jej nie bylo i raczej nie bedzie po wpadla tylko na chwile w odwiedziny ja tez nie wszedlem bo podobo byla jakas impreza zamknieta a yama zapchana

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Leszek Miller ostatecznie odsłania kulisy korupcji POlitycznej wokół TK.

IwaSara, realista
Myślę, że prawda leży gdzieś pośrodku. IwaSara widać mocno skrzywdzona przez faceta. Masz trochę racji, jeśli kobieta trafi na zakompleksionego faceta, którego do tego trapi nałóg alkoholowy to wszelkie jego "frustracje" ta kobieta odczuje. Choć tutaj nie raz przed oczyma staje sytuacja, gdzie kobieta odrzuca w porządku chłopaka bo jest "za spokojny" a ma być "rozrywkowy". Bez urazy, ale właśnie to przy doborze partnera, kobiety najczęściej dają przysłowiowej dupy. Takie zapędy, czy też ciągąty do alkoholu widać duuuuużo wcześniej niż tylko po ślubie. Tylko naiwne stworzonka myślą, ja go zmienię! albo on się dla mnie zmieni! Tu nie można nie zgodzić się z realistą, jesteście bardzo naiwne...co oczywiście nie usprawiedliwia w żaden sposób takich odszczepieńców.
Czy są dyskryminowane? Nie sądze. Pracowałem w już tu i ówdzie i zawsze moim zwierzchnikiem była kobieta. Jeśli wierzy w siebie i jest pewna siebie zajdzie tam gdzie facet, a nawet dalej. To co opisałaś to taki typowy stereotyp najczęściej wyciągany przez feministki. Owszem, są zawody gdzie faceci wypadają lepiej i zawsze tak będzie, ale to działa w obie strony. Strasznie wszystko generalizujesz.

DZIEKI SLICZNE

durny post!

Czy w lomzy mozna gdzies zakupic dobre srodki czyszczace i inne kosmetyki do auta ? Glownie chodzi mi np. o koncentraty APC np. Nielsena albo Meguiars oraz inne srodki do wszelkich plastikow itp. tych producentow ?

ACE

http://www.meguiars.pl/

Meguiars, o ile wiem, w Łomży nie dostaniesz.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jak kupujesz od Hu* wie kogo to ryzyko zawsze jest.

Oczywiście, że jedzenie w knajpkach, zamawianie pizzy i spożywanie kebabów nie jest wieśniackie - nic takiego nie napisałem, lecz odnosząc się do ograniczeń umysłowych można by rzec, że coś jest nie tak, gdy szczytem możliwości randkowych jest kebab na uboczu :)

Niewyborażalne wręcz wydaje się twierdzenie, że lokal serwujący kebab jest wyśmienitym miejscem na randkę :)

chociaż może dodają tam jakiś afrodyzjak do mięsa :D

jak znajdę to Ci podam musze poszukać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org