Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest, jest pierwszy sukces pis. |
jaŁowcowka JEST ZIELONEGO KOLORU BIMBEREK ZIELONY LEPSZY OD GINU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest, jest pierwszy sukces pis. |
KUMPELA WLASNIE Z TYDZIEN TEMU Z HISZPANI WRóCILA Z SADZENIA TRUSKAWEK
|
|
mika26 Jasne wszystko pięknie wygląda to nie zachód prawo szybko działa sądy , Mąż sąsiadke bije nie zadzwonie przecież bo to ormowanie ale podsłuchać to jest ok plotki tworzyć to ok ,,,
|
|
Też popieram,masz rację. Wszyscy popierają.
|
|
Ciechan miodowy jest najlepszy :] a kupić można na przeciwko mazowieckiej w tym sklepie na rogu, nie wiem jaka to ulica staffa czy żeromskiego ?
|
|
w Rosmanie sa. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
|
do --> PleasurmexC18 "z mezem na randke do kebaba, ale mentalnosc wiesniacka" A co to znaczy "mentalność wieśniacka", a raczej "mentalnosc wiesniacka" jak raczyłeś/raczyłaś napisać? Zupełnie tego nie rozumiem i nie pojmuję. Mieszkam w mieście, ale dla mnie osoba mieszkająca na wsi jest takim samym człowiekiem, ludzi nie ocenia się się po tym gdzie mieszkają ale czy są mądrzy czy głupi, czy są dobrzy czy źli. Jadamy z mężem w domu, sami gotujemy, ale raz na jakiś czas (dwa miesiące/pół roku) zamówimy pizzę, czy "skoczymy" do jakiejś knajpki czy baru. Nie uważam to za "wieśniackie" i nie sądzę by moja argumentacja dotarła do Twojego ograniczonego rozumu. A żeby nie było zupełnie "offtopicowo" to dodam że kebab ktoś mi polecił i się nie zawiodłam. Jak ktoś mieszka w okolicy lub jest zmotoryzowany to naprawdę warto. I uprzedzając domysły niektórych z tego forum nie je jestem właścicielką tego baru, ani nie jestem w żaden sposób związana z właścicielami. Po prostu dobrze mnie nakarmiono więc piszę. A czy w innych kebabach w Łomży jest równi smacznie lub mniej to nie napiszę bo dawno się w nich nie stołowałam...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Gdzie w łomży można kupić w miare rozsądnej cenie firmowe buty oczywiscie nie chodzi mi o zadne z rynku???
|
|
czyli na tym naszym zadupiu nikt nie handluje tego typu rzeczami, powszechnie dostepny Plak rzadzi :D no trudno pozostaja zakupy przez internet
|
|
dobre i ciekawe znam skąś tego koleszkę
|
|
masakra;/ jak przeczytałem artykuł to mną wstrząsnęło. ale jak obejrzałem te 4 czesci filmu to .... bym ich yy. szkoda gadać.. przecież to tylko dzieci, nie powinny być tak traktowane.te kąpiele we wrzątku, wiązanie do krzeseł i takie traktowanie.. osoby za to odpowiedzialne dawno powinny wisieć!
|
|
> "potrafio" > "cebulo" wieśniak detected.
|
|
brak słów i wielki żal a my jesteśmy bezradni nic nie możemy zrobić aż się popłakałam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |