Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maruda |
szczebiotka chodzi bez majtek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maruda |
Treść jest ukryta
|
|
no i wszystko jasne =D
|
|
to już lepiej 28 kup ,na bokach i tak nie gadasz
|
|
Szczebiotka chodziła w stringach ,póki jej sznurek nie przegnił.
|
|
Kto zna jakies dobre nuciwo w tym klimacie niech zapoda. Ci co sie jaraja ta muza bd wiedzieli ocb ;) Coc z nowszych stare mam oblatane
|
|
tommek jaka jest cena tuby i wzmacniacza?
|
|
Jakarta - One Fucking Desire ( Slava Grafiti Remix ) Arti S - Here I Am (Original Mix) Porter Robinson Lazy Rich feat. Sue Cho - Hello (Original Mix) Cos w te klimaty ;)
|
|
w PG 2 jest Krav Maga. Koszt to 100 zł miesięcznie.
|
|
super temat heh Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Orientuje się ktoś ile kosztuje godzina takiej usługi i czy przy większej ilości (jakiej?) godzin do przegrania są jakieś specjalne ceny?
|
|
a ja odpowiem może mu ulży stringi heh Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
To zależy na kogo trafi, jak znajdzie to hiena to jak mu nie potrzebny to sprzeda za marne grosze, a jeśli znajdzie to konkretna osoba to myślę, że sumienie pozwoli mu to oddać. Życzę powodzenia. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
gdybym znalazła to ja bym zwróciła
|
|
Ja kupiłam wózek i łóżeczko na allegro. Szczerze polecam cena naprawde niska w porównaniu do tego co jest w Łomży a jakośc taka sama.
|
|
dzieki za info :) a macie moze numer na ta mazowiecka ? nie wiesz czy moze sa jeszcze jakies terminy tak wlasnie przed studniowka ?
|
|
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=1&t=86616 Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Jakby miała oddać już by to zrobiła tak mi się wydaje.
|
|
|
hahaha wypowiadają się na ten temat prawie sami faceci.
|
|
Jebie tam Menelem i przeterminowanymi żelkami;D
|
|
wow
|
|
U mnie córka jak miała ok 6-7 miesięcy pojawiły jej sie krostki na policzkach drobniutkie lekko czerwone. Poszłam do pediatry po czym stwierdzila że mała ma skaze białkową. Przeszłam z mleka bebilon na bebilon pepti na recepte. Czekałam jakiś czas a krostki byly caly czas. Poszlam jednak do alergologa i stwierdzil ze mi nie pomoze bo to jest zwyczajny tradzik niemowlecy i powinnam chodzic do dermatologa. Do dzisiaj mała jest pod opieka dermatologa i jedynie łagodze objawy tradziku maściami raz ze sterydami a raz lagodniejszymi. Massakra. Kiedys tego nie bylo a teraz duzo dzieci ma rózne alergie zazwyczaj na mleko, proszki, środki czystości itp. A i jeszcze jedno bardzo czesto spotykalam sie z alergia na kosmetyki Johnsons.
|
|
ja polecam małachowskiego :) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Lepiej jak gacie po tacie nosza haha
|
|
Zgłoś na policję zgubę. Nie wszyscy czytają forum. Może ktoś odniesie na komendę. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Dzis bylem na wzgs drifta zasadzic i widze ze pan Kacper postrzątał troche burdel kolo garazyku. Co za postepy :-)
|
|
Agent Tomek pomoze :-) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Reformy
|
|
hehe... ciekawe rzeczy tutaj ludzie wypisuja... kazdy wierzy w swoja prawde chlopu spodobala sie jaks dupka... oszalal, szuka jej wszedzie no mamy takie czasy wszystko idzie do przodu internet to jest powazna bron miazdzaca umysly, przede wszystkim umysly mlodych ludzi... chlopaku ogarnij sie... troche zal a tak ja juz wczesniej wspomnialem kazdy wierzy w swoja prawde ktora nie zawsze musi byc zgodna z mysleniem innych ludzi... ogolnie zal ale takie mamy czasy... Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |