Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie jest dreptak ? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie jest dreptak ? |
http://www.bidfun.fr/bin/detail/24701/nintendo-dsi-xl.html zycie maluczkich zmusza do akceptacji bylejakiego koloru, bez wyboru to dla psychologow
|
|
Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicy można sprzedać suknię ślubną chodzi mi tu o różnego rodzaju komisy będę bardzo wdzięczna o odpowiedzi pozdrawiam
|
|
najgorsza bo co? Bo pałę dostałeś?:)
|
|
EJ!! studendy z bożej łaski!!! nie macie co robić??? gamonie.
|
|
dobre....
|
|
dajmy wszyscy po 100
|
|
najlepsze jest to że ona sama z sobą dyskusję prowadzi ;)
|
|
"WAŻNA INFORMACJA DLA BEZROBOTNYCH W związku ze zwiększoną ilością osób zgłaszających się do rejestracji - w naszym Urzędzie Pracy zostały wprowadzone ustalenia, które umożliwiają sprawniejszą obsługę bezrobotnych. Rejestracji bezrobotnego dokonuje się po uprzednim otrzymaniu "numerka" uprawniającego do rejestracji w danym dniu o ustalonej godzinie. Numerki wydawane są każdego dnia o godz. 7.30. Powyższe ustalenia mają na celu wyeliminowanie kilkugodzinnego oczekiwania bez pewności zarejestrowania się w danym dniu" porażka, siedzą sobie damulki i pierdzą w stołki.ale z tego co wiem kasy mają miec mniej więc i z zatrudniaka polecą na bezrobocie tylko szkoda,że oni nie postoją w tych kolejkach po numerki i nie spr czy ich zmiana jest faktycznie udogodnieniem i wyeliminuje kilkugodzinne oczekiwanie bez pewności zarejestrowania ;)
|
|
Polecam Domel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |