sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Platforma organizuje KOD.

WITAM PANSWA MAM PYTANIE JAK JEST Z WYPLATAMI DLA PRACOWNIKOW BANKU BOS KTURY MIESCI SIE NA UL POZNANSKIEJ BYLY ATOM CZY TA FIRMA JEST WYPLACALNA PROSZE O POMOC

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Platforma organizuje KOD.

Nie widziałem okrągłych banków

Dodam jeszcze, że problemem w naszym kraju nie są dotacje dla tzw. "wieśniaków" bo i tzw. "miastowi" na rozwój firm mogą się o nie starać tylko to że bardzo trudno jest młodym zaczynającym praktycznie od zera wystartować i żyć po prostu żyć... I patrząc na to co się teraz dzieje ceny paliw itd. nie widzę zmiany na lepsze... przynajmniej nie prędko i to jest najsmutniejsze....

JA MAM TV CYFROWEGO POLSATU I PRAWDE MOWIOC 4 LATA JEST OK LECZ CZYTALAM NA FORUM CYFROWEGO POLSATU LUDZIE SIE WYPOWIADAJO I NIE SO ZADOWOLENI CZASEM ROZWIOZUJÁ UMOWY DECYZJA NALEZY DO CIEBIE

BLM, nikt tu nie podważą, że pracujecie, ale jedynie to, że Was ktoś dofinansowuje, a nam nikt nie dokłada, a każdy by chętnie wziął, hahaha :)

O co tobie chodzi?? Gdzie tam masz bank , jaka firma?? Weź napisz coś z ładem ze składem.

powiem to tak....Zamienił stryjek siekierkę na kijek...Pozostań przy introlanie. może na dobry początek zgłoś problem.

NA POZNANSKIEJ W BYLYM ATOMIE ZNAJDUJE SIE BIORO TELEFONICZNE BOSIA CHCIALAM SIE DOWIEDZIEC CZY TA FIRMA JEST WYPLACALNA NIE REJSTRUJÁ I NA DNIACH SIE PRZENOSZÁ W INNY PUNKT

zapewne pelno jest bankow, jest wielka konkurencja to pewnie to powoduje ze sie lacza by przetrwac cos w tym rodzaju

Tam jest callcenter , buhhehe nie bank,tam znajduje się firma która obsługuje nie tylko BOŚ-a , ale TP s.a. itp. firmy.

Taki to i bank, jak ubiegający się kandydaci o pracę biuro piszą przez o kreskowane, a który przez zwykłe :) , ale życzę powodzenia na rekrutacji :)

he he CiasnyWiesiek to była aluzja, czy świadome poczynanie??

DOE - Concert Trip-Hop au BATOFAR - Paris France 2003 - Richard Martineau et Guillaume Didier

http://www.youtube.com/watch?v=CGolHBniM54
DOBRY FANCUSKI TRIP HOP

Emilie Simon - Chanson De Toile

http://www.youtube.com/watch?v=wr9i3LX-nas&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=byBzRI1Z5LE

http://www.youtube.com/watch?v=-hgVeNjYiGo

http://www.youtube.com/watch?v=LwcNLMVIAPo

hahahahaha, dlaczego mnie to już nie dziwi?

Ech.... szkoda słów;)

Masakra ...

Masakra ...

Masakra ...

Treść jest ukryta

Ja obecnie jestem po wszystkim i czekam na nabór w KSP :)
Jeśli chodzi o testy to masz takie same jak wszędzie,gdyż reguluje je to samo rozporządzenie. Tak więc ,np. multiselect masz taki sam jak w innym województwie. Jedyny plus KSP to tylko to,że zawsze jest tam najwięcej etatów w każdym naborze,ale trzeba się też liczyć z tym,że bardzo dużo ludzi przenosi swoje dokumenty do KSP z innych województw . Tak więc etatów dużo dają,ale i kandydatów jest dużo...

nie wiem jak mozna blagac , do czego ta wredna konsumcja zmusza, blagac o na rzedzia do pracy , szok, zycze tego wszystkim haahahahahahah!!!!!!!

Zależy jakim materiałem chciałbyś pokryć dach. Jeżeli blacho dachówką to najmniejszy koszt dobrej robocizny wynosi 35zł za m2. Okna dachowe są również liczone jeśli będziesz wstawiał. No a dachówką wiadomo koszt będzie 2 razy większy. No a najtaniej wyjdzie Ci blachą trapezową. Jeżeli będzie kładzione na starą więźbę należy też wliczyć wymianę zgniłych krokwi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org