Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgodnie ze stanem faktycznym |
BinLaden jest pedałem wlaśnie się o tym dowiedziałem haha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgodnie ze stanem faktycznym |
Instytut Spraw Obywatelskich od 1996 roku organizuje kampanię społeczną “Tiry na tory”. Jeden – sześć – trzy – osiem – cztery – zero. To nie szóstka w Totka, a zależność, którą udowodnili naukowcy z Uniwersytetu Cambridge: 1 TIR niszczy nawierzchnię drogi jak 163 840 samochodów osobowych. Rocznie w wypadkach z TIR-ami ginie ok. 400 osób. Dzieci mieszkające przy ruchliwych ulicach, zwłaszcza tranzytowych, są 6 razy bardziej narażone na wystąpienie nowotworów. Przerażające? A to dopiero początek długiej listy TIR-owych grzechów. Zapraszam wszystkich na stronę www.tirynatory.pl i zachęcam do podpisania petycji. rudy błazen z druhem
|
|
Ktoś tam wyżej napisał że za 15 zł zmrożony obornik może wywalać. A co za wyższą stawkę zrobi??? Chłopcze 15 zł dostaniesz za godzinę ale nie będziesz maił siły do domku wrócić nawet po tych 8 godz. bo wiesz kto płaci ten wymaga. A co do ubezpieczenia to nikt wam nie broni kupić hektar ziemi i przejść do krusu. płacilibyście te "nędzne grosze" jak to niektórzy mówią i git. Tylko nikt k**wa nie wspomniał o tym że emerytury i renty są niższe i płaci się jeszcze podatek od tej ziemi w zależności jaka to klasa i jakie są ceny zboża.
|
|
sory za błąd na mazowieckiej miało byc
|
|
Jesteś wprost Chamem pisząc o Rolnikach Wieśniaki znam dużo osób zze wsi i nie sądze że są wieśniakamiu jak osoby z miasta :)
|
|
Poczułem się dotknięty przez słowa Figa. No tak co tutaj robi rolnik w dodatku kolniak na takim pięknym i światowej sławy forum -Przepraszam.
|
|
a kiedy ty widziałeś pociąg (i kiedy) w Łomży z czymś innym niż węgiel i cement ? nie mówię o szynobusie z zeszłego roku ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |