sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszyscy odeszli, Duda został sam

Masakra ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszyscy odeszli, Duda został sam

Masakra ...

Masakra ...

na hali najlepiej, ostatnio sciagalam, 2 dyszki wzial ;)

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

BLM to wieśniaki, burami i tyle niech spier.... na wioche i dobra;p Przyznam łomża nie jest Metropolia ,ale wiadomo o co cho , a tak na marginesie to i BL też ciekawe sie zachowują;p
A co kolega/koleżanka wyżej napisała o tym wpychaniu sie, czy coś .To jest w każdym większym mieście , bo jakbyś w Gdańsku tak się ruszała jak w łomzy to bys do domu nie dojechała xP

Wszystko zaczęło się psuć od utworzenia woj. podlaskiego. Potem było już tylko gorzej.

to idz chamie z dziury zwanej łomża i zapierdaalaj na wsi choc z rok i zobaczysz czy to taki łatwy chleb jest!!!

To nie tylko twoje zdanie :D masz pełne poparcie!!!!

poza tym wychodzi wychowanie mieszczuchów....mnie poniosło ale nie znoszę poniżania ludzi mieszkających na wsi przez małomiasteczkowy plebs.....

otóż to...chcieliby się opier.... i pieniądze za to brać....na wsi pieniądze nie lecą z nieba....tu właśnie zarabia się je ciężką pracą...kto się leni jak wy to zapewniam że i na wsi klepie biedę

sadamkos i danielos popieram was banda nierobów pseudo biznesmeni fantaści tylko widzą to co chcą widzieć zazdroszczą samochodu no bo fajnie by bylo sie takim na mieście pokazać du...py przyświrować la pracy nikt nie zazdrości.
Pozdrawiam Wieś nasza żywicielka

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

dotacja jest 50%....dołożysz mi drugie tyle??NIE!!! muszę dołożyć sam...poza tym kolego nie orientujesz się jak koszty produkcji poszły w górę...bez dotacji niektórzy nie dali by rady....pracuj tyle co ja każdego dnia...w niedziele i święta...7 dni w tyg.....365 dni w roku to będziesz miał te ulgi i dotacje ;)

Ktoś tam wyżej napisał "daję 15zł. za godzinę" ja się pisze na to na e-mail proszę o propozycję pracy (8 godzin dziennie) i nawet teraz mogę zmrożony obornik wywalać.................... i nie pier...olta wieśniaki

miedym....milcz idioto i nie obrażaj ludzi...

rozowe okulary, masz trochę złę spojrzenie. Na wsi tworzą się dwie grupy: bardzo biedni i bogaci. Tak jak kiedyś, powstaną panowie i jakieś tam 'dworusy'. Nie wszyscy rolnicy mają pieniędzy w brud. Można spotkać nawet takich, którym od 1 do 1 nie starcza na chleb. Są też tacy, którzy mają czasami nie swoje. Ostatnio byłem u chłopa, który ma 2 ciągniki (kilkaset tysięcy za sztukę), kombajn, ogromną chlewnię (za ok.mln) podwórko z 20ar w kostce. Jezdzi passatem w nowej budzie. W oborze z 200 krów. I tak doją i cały Boży dzień. Za same mleko, dostaje na miesiąc ok. 100tys. U sasiadów owego gospodarza przypadkiem usłyszałem rozmowę, mniej więcej: '....ma tyle ogonów, aaaaa musi napierdalać, bo inaczej petelka" . Dalej nie muszę tłumaczyć.

Po 2 godzinnej rozmowie ze znajomym w takiej chlewni prześmiardłem tak, że przez kurtkę polar do podkoszulka :) . Ty nie śmierdzisz, ale nie masz i passata w nowej budzie. To tylko tak pięknie z boku wygląda.

nie rozumiem celu i przekazu tematu, o czym będzie się tu toczyła dyskusja ?

masakra

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

szczebiotka, nawet nie masz pojęcia w ilu krajach możesz rozmówić się po niemiecku. Także najpierw pomyśl, ..........a z resztą. Sam zdawałem na maturze język niemiecki, i wyszedł naprawdę dobrze. Oczywiście nauczycielkę miałem bardzo dobrą i ambitną.

różowe okulary rozumiem, że jesteś mieszczuchem,
dla Ciebie też są dotacje wystarczy zdjąć różowe okulary i spojrzeć na świat realnie
rozejrzeć się nie co dalej niż czubek Twojego nosa i ruszyć się do roboty!

a jak tak zazdrościsz tych "dotacji unijnych dla wieśniaków" kup parę ha jak Cie stać i trochę maszyn i działaj też się porozwozisz samochodami za 200 tyś zł :)
powodzenia z takim podejściem w dalszym życiu ;))

do różowe okulary

Jesteś strasznie prymitywny chłopie, masz mało w tej główce poukladane i niewiele wiesz na ten temat. Zeby nie rolnicy to ty byś z głodu umarł. Człowieku nie masz wogóle pojęcia na czym to wszystko polega. Dla mieszczuchów też są dotacje z UE spróbuj to się przekonasz. i Nie obrarzaj ludzi, którzy cięzko przez całe zycie pracują na to co mają. Tacy jak ty w weekend założą ciepłe skarpety i pierdzą w fotelik przed TV, a ten "wieśniak" o którym piszesz nie ma takiego dnia. Dotacja jest po to człowieku żeby z niej skorzystać. Jak mozna w taki sposób obrażać ludzi nie znając tematu i zasad otrzymywania funduszy.????????no tak ale gdzie ty mogłeś sie tego nauczyć????

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Co to za palant zaczął ten temat???? Więc osobo o nicku "RÓŻOWE OKULARY" Jak nie wiesz o co chodzi to albo nie pisz albo zapytaj kogoś mądrzejszego od siebie. Czy "szlachta" mieszkająca w mieście myśli że na wsi wszystko z nieba leci tylko gębę trzeba nadstawiać??? Otóż k...wa NIE!!! wiesz jakie są koszty produkcji???? wiesz ile kosztują środki do produkcji??? a to co się dostaje za sprzedawane produkty to śmiech na sali w porównaniu do zachodnich rolników a ceny nawozów i paliwa są porównywalne w całej europie. I niech nikt na publicznym forum nie piszę że rolnicy kupują samochody po 200-300tys i to jeszcze za unijne pieniądze. czy wy miastowi wiecie że to trzeba wszystko udokumentować?????

nie za ciekawie tam praca wygląda, ale twój wybór:)

wszyscy tylko KRUS i te setki tysięcy które rolnik "bierze" ale nie pomyśli że te tysiące to nie zysk tylko obrót.........Niektórzy w swoich wypowiedziach są tak głupi że aż śmieszni!!!!!!!!!!!!!!! .....zajebiste kombajny i komputery w oborach...... owszem są! ale jakoś ku...wa same nic nie robią! Ale po co ja wam to tłumaczę?! Rozkręć własny "rolniczy biznes" i się przekonaj.......Życzę setek tysięcy!!! Czarna rozpacz.................

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org