Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ucieczki przed PiSlamem |
nie chodzi mi o to telepizze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ucieczki przed PiSlamem |
Bo robotę się miewa, natomiast pracę się ma ...
|
|
Mogę tylko napisać, że jest to wspaniała wróżka. Kiedy pierwszy raz mi wróżyła byłem sceptycznie do tego nastawiony ale to co usłyszałem dosłownie mnie zamurowało, nie chciałem wiedzieć co mnie czeka ale to co było wcześniej i to co usłyszałem było niesamowite wszystko powiedziała nawet z datami Sprawdzalność 99%. Naprawdę polecam i jest tania w stosunku do innych wróżek .Polecam...
|
|
a jaki telefon, może ci zdejme
|
|
WITAM MAM PYTANKO DO PAŃ, A MIANOWICIE ILE TRZEBA ZAPŁACIĆ OPIEKUNCE DO 5 MIESIECZNEGO DZIECKA ???? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
pod koniec stycznia/początek lutego. W każdym bądź razie w ferie ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
jaki boczek? Arnold zBoczek? a może Rysiu z klanu?
|
|
zadne 800zl nikt tyle nie placi to moze suma jako ty chciala bys dostac moja znajoma nie jedno dziecko pilnowala i zawsze dostawala ok 400zl gdyby trzeba bylo tyle za nianie placic matki wolaly by w domu siedziec i same zajmowac sie dzieckiem taka jest prawda daj na 4 lomza ogloszenie teraz jest takie bezrobocie ze bez problemu za 400zl znajdziesz nianie powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |