Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nie wiadomo o co chodzi .. |
.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nie wiadomo o co chodzi .. |
jaka słodka jesteś :)
|
|
jest też rozkład na necie tylko trzeba ruszyć dupę i poszukać
|
|
Nie chodzi o ruszenie dupy tylko o informację. Dzisiaj jest normalnie pracujący piątek tylko każdy wie jak się dzisiaj pracuje. Stąd te pytanie zapewne!
|
|
@TonyJARoSFR: "trenuje flou" Ciekawe co to te flou ;> Pracuj nad głosem, bo jak dla mnie śpiewasz jakbyś miał lekki katar.
|
|
Same leprze w tej Łomzy,mój ty boze.
|
|
zastanawiam kto dzisiaj w tak szczególny dzień ma tam dyzur i puszcza taka badziewną i nudną muzykę . Tak słucham i myślę ,że to czyjaśc chyba zemstwa . Tylko czemu na sluchaczach. rudy błazen z druhem
|
|
po pierwsze nie spiewam tylko nawijam to jest roznica po drugie nie zachowuj sie jak hejter i nie gadaj mi tu jaki mam glos czy cos bo ja juz taki mam i kazdy moj track bd z takim glosem ;];) Pozdrawiam Tony JARo SupaFLOU RECORDS.
|
|
ten głośnik można jeszcze naprawić. a sama cewka jakby padła to by w ogóle nie działał. Masz w tubie wzm.? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a co za róznica czy dziewczyna czy facet wsiądzie pierwszy raz za kółko??
|
|
Skubi18 a na randke chcesz isc ? :D:D:D:D
|
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 roku:)Pozdrawiam
|
|
odzyskałem swój nick :D jeśli nie macie się gdzie wybrać wbijajcie do mnie do 3 wymiaru (ale tylko osoby z kulturą ) lomza666 jak dobrze potraficie się bawić to bierz kumpla ;) stary_człowiek też z laską wbijaj :) Pani od zakochania też może śmiało wbijać impreza będzie OPEN Dla (wszystkich z kulturą i głębokim gardłem do picia) Bierzcie tylko z sobą wódke ;) startujemy% o 18.30 Wszystkiego Dobrego w Nowym roku Ziomek jeśli jestem z tobą to stówę, jeśli wchodzę w coś to na stówę, jeśli mówię to na stówę możesz pewien być Autor: lomza666 (---.elomza.pl) Data: 31-12-10 17:41 Kiedy sie zakocham a moze jednak zdecydujesz sie wpasc nawet sama. bedzie mila atmosfera i ogolnie mysle ze z szybka aklimatyzacja nie bedzie problemu :) odpp szyyybko :) bo lece sie szykowac :] Autor: tenpub (---.internetia.net.pl) Data: 31-12-10 17:59 sorki zapomniałem się z pośpiechu ;) "3 wymiar" Ul.Małachowskiego 2/5a (obok motozbytu) jakby co jestem pod gg 6666606
|
|
adasik tez
|
|
oj sorka zagapiłem się :"leprze"="lepsze" taka zmyłka była
|
|
nie polecam żenująca niska jakość usług
|
|
Tak samo jak odczuliśmy rządy kaczyniaków tak odczujemy tak i Tuska, normalka w polskiej polityce
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|