Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2015 rokiem PiS-u |
Bedzie rozpierdol
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2015 rokiem PiS-u |
Cukiernia Weronika???
|
|
impreza została przeniesiona na Prusa 8
|
|
Moc będzie z Wami :)
|
|
Dyspensa na piątek 31 grudnia 2010 roku Siódmy Dzień w Oktawie Narodzenia Pańskiego - 31 grudnia, św. Sylwestra - przypada w tym roku w piątek. Niniejszym na podstawie kanonów 87 i 88 Kodeksu prawa kanonicznego udzielam dyspensy od powstrzymywania się od pokarmów mięsnych wszystkim wiernym Diecezji Łomżyńskiej, a także innym osobom przebywającym w tym dniu na terenie Diecezji. Zachęcam jednocześnie do zastąpienia wstrzemięźliwości innymi formami pokuty, zwłaszcza uczynkami miłości i pobożności. + Stanisław Stefanek Biskup Łomżyński Źródło - Gazeta Bezcenna nr 384 30 grudnia 2010 Wszystkiego bezgrzesznego w Nowym Roku :-)))) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
stary bylo poczekac jak ci wkur..wia taki baran blm co parkowac nie umie to poczekaj i daj mu naucze jeden cwel raz mnie zastawil to se poczkalem hu.j z zakupami a szmacie najebalem i naplulem w ryj nastempnym razem bedzie pamietal ![]() rudy błazen z druhem
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Ja też mam w Play na abonament za 59 zł w tym 350 minut i za darmo do wszystkich w Play. Jestem bardzo zadowolona. Dodam, że pierwsze 3 miesiące płaci się połowę abonamentu.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
na Łagody
|