Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Instrukcja prania mózgu |
Bliższych informacji odnośnie odjazdów udziela dyspozytor MPK (telefon 086-216-03-35 czynny całą dobę)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Instrukcja prania mózgu |
nszkoda , ale ja juz musze leciec.. , nie moge skorzystac z tak zachecajaco zaproponowanej propozycji wspanialego sylwka, zycze duzo spkrojonych dni i szalu
|
|
W Biedronce lub Kauflandzie - pt"Zioła" moga być - ewentualnie w Stokrotce :)
|
|
Dobre - ale wolę naturalny % :)
|
|
Znaleziono klucze dziś rano na skate parku Perspektywy. Klucze są od domu za smyczą i maskotką. Kontakt 606741343 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Najlepiej poczytać które modele są najmniej awaryjne... Wujek google i do dzieła.. Osobiście mam Toshibe śmiga już 2 lata i nie ma z nim problemów ale Lenovo to też bardzo dobry sprzęt... Może i we wszystkich lapkach podzespoły są tych samych firm ale jak firma produkująca lapka zawali sposób chłodzenia tak jak w HP którego miałem to będzie można używać go do podgrzewania zupek chińskich:p W co warto jeszcze zainwestować kupując laptopa: 1. przedłużenie gwarancji 2. podkładka chłodząca - fajna sprawa i na pewno przedłuży żywotność lapka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |