sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W jakiej branży najwyższe zarobki?

Bo moja mama nigdy nie widziała świata 3d... ciągle 2d i 2d... Taka szybka zmiana żeczywistości może doprowadzić do sfiksowania

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W jakiej branży najwyższe zarobki?

ja mam wujka co zna kolege piekarza co stał za tą ladą i kupował tam te świeże bułki gdy stał przy nim facet który widział ze jakiś typ mowi kolezance o tym policjancie on ma rację ...

blleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Spie*dalaj ja pierwszy założyłem o Tibi post ! więc się podszywaj podemnie ! gościu o nicku bijciemasturbaczy jest oszustem ! Jego prawdziwe imię to Jędrek Myslowit i jest 53 letni bezrobotnym... niegdyś pracował w psychiatryku lecząc pedofili podających się za graczy TIBI !!! SAM POPADŁ W CHOROBĘ, Z KTÓREJ LECZYŁ RODZINĘ !!!

Tak jak powiedział ten gruby w sweterku śledź z Białego !!! NICZEGO NIE BĘDZIE ! Amen

"avec plaisir" szukam ukrytego sensu w tych słowach :D
coś jak "Tom Marvolo Riddle ↔ I am Lord Voldemort" wie Cie ocb? :D
heheeh nieskutecznie niestety ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org