Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch godny MISTRZA :) |
Każdy chyba wie, że sylwester jest 31.. Ale sa jescze tacy głupi ludzie jak na filmiku na joemonster.org, którzy powiedzą że w to nie wierzą -.-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch godny MISTRZA :) |
300
|
|
Masakra...
|
|
jak diesel to szukaj jakiegoś mechanika z PKS-ów oni cały czas przy nich robią :D i swoje doświadczenie mają
|
|
K.urwa to trzeba mieć tupet ! Zakład czynny do 17.00 a koleś podjeżdża do Wojtka przed 19.00 i żali się potem na forum, że nikt nie chciał mu pomóc. I to jeszcze dzień przed Wigilią ! K.urwa, trzeba mieć talent ! To byłaby tylko dobra wola właściciela firmy, jeśliby cię przyjął. Nie przyjął - to znaczy, że miał inne, ciekawsze rzeczy do roboty. A ty powinieneś grzecznie odjechać do domu lub szukać dalej a nie teraz żalić się na forum. PS Każdy by się chyba wkurwił na miejscu pracownika za takie oczernianie firmy na forum publicznym. PS2 Nie jestem związany w żaden sposób z ww. firmą, żeby zaraz nie było. :)
|
|
Tylko Diesel Tylko BP Tylko Mercedes ;-)
|
|
|
***** znowu polityka ;/ "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Starcie tytanów zajebiaszczy!!
|
|
Tylko nie malinowska!!! Dr Załęska jak już w miare.Ks.Janusza.
|
|
naprawde mnie to nurtuje, ale skoro do dla was jest nie wazne, skoro uwazacie ze jestescie dobrze wyposazeni we wlasnych domach i wasze relacje z waszymi malzonkami na tej stopie sa dobre i nikomu wasze smrody nie przeszkadzajo i mozecie prukac non stop w wasze zasrane przescieradla, i w brudne klozety robic,do wasza sprawa na zdrowie w waszym zasranym konforcie
|
|
Masakra..
|
|
Czy poniższy obraz jest: a) ruchomy b) statyczny ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
|
W przeciwieństwie do niektórych nie "kieruje"się tylko i wyłącznie jednym źródłem...lecz kilkoma !analizuję,weryfikuję a ten filmik jest najlepszą i najszybszą" metodą"-przecież nikt nie będzie czytał jak podam ,żródla do stron ,gazet,blogów itp... Zapamiętaj jedno kto ma WŁADZĘ ten ma MEDIA!!! MYŚL SAMODZIELNIE!
|
|
Klucz oferuje gry: • Counter Strike 1.6 • Counter-Strike Steamworks BETA • Half-Life • Deatchmatch Classic • Half-Life: Blue Shift • Opposing Force • Ricochet Kupno przez SMS SMS o treści Game n3s58k na numer 7916 koszt SMS to 23,18 zł
|
|
Treść jest ukryta
|
|
masakra30
|
|
Prosiłbym o opinię do tematu! Kontrargumenty! Są ?nie ma? Jak nie ma to zbędna dyskusja!
|
|
Noniek .... ja Cię bardzo przepraszam ... .. ale jak Cię tak tu czytam od roku, to masz postawę OCZEKUJĄCĄ tzn. - ktoś, coś, jakiś organizm konstytucyjny ma CI COŚ DAĆ, ma dać podbnym tobie piedrołom życiowym, tak ?? Skąd ma zatem dać, jeśli nie z pieniędzy ludzi, którzy zarabiają, a nie piszą na forach ??
|
|
Nioniek ....
|
|
Wielce mi trudna zagadka... 1-1 2-2 3-4 4-5 5-6 6-7 7-8 8-9 9-10 10-11 11-12 12-14 13-15 14-16 15-17 16-18 17-19 18-20 19-21 20-22 21-24 22-25 23-26 24-27 25-28 26-29 27-40 28-41 29-42 30-44 31-45 32-46 33-47
|
|
ludzie .... postawa oczekująca, postawa która chce, żeby ktoś, coś, jakiś niewiadomokto coś nam dał rodzi frustrację i spycha Was w internet ... Tutaj możecie się wyszczekać, dać upust, odreagować, ale .......... Od tego szczekania, narzekania, dawania upustu pieniędzy Waszych własnych Wam nie przybędzie na bank ... Macie wybór ....
|
|
Człowieku nie będę cię oceniał -nie od tego jestem !Wpierdalasz się w temat w którym nic nie masz do powiedzenia /zaczynasz snuć jakiś domysły pod moim "adresem"a teraz tu cyt:"Tutaj możecie się wyszczekać, dać upust, odreagować, ale .......... Od tego szczekania, narzekania, dawania upustu pieniędzy Waszych własnych Wam nie przybędzie na bank ... Macie wybór ...." więc ja CI na to :na ch..j SZCZEKASZ! tracę czas...a kontrargumentów nie widać!!!
|
|
Noniek .... rudy błazen z druhem
|
|
linki mam w podpisie. Zastanawiający jest też bezmiar kosmosu, sonda Voyager 2 wysłana w 77 dotarła dopiero na kraniec naszego układu, a leci z prędkością 15,... km/s - ok.17,... km/s
|
|
W tej branży jeśli klient kupuje płytkę za 50zł, do tego w miarę dobry klej i fugę to cena metra materiału wynosi ponad 60zł, kiedyś się liczyło metr materiału za metr robocizny, a teraz najlepiej kupić materiał i znaleźć frajera, już nawet nie wspominam o szlifowaniu kantów co jest obecnie na topie, wycinanie otworów, wszelkie obróbki zabudowy czy układanie zwykłego szlaczka, lecz niestety ale szlaczek jest tak samo dodatkowym utrudnieniem i tak samo klient nie kupuje go na metry tylko na sztuki za odpowiednią cenę i dziwię się ludziom że mają na towar, szukają wykonawcy za pół ceny, a później szukają wrażeń że coś nie halo, żenada. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Szczebiotka TO TAM TO , przemek20 IDZ KONIKA POBUJAJ W KIBELKU ZAKOMPLEKSIONY KARLE
|
|
raczej nie chociaż ja osobioście znałem taką osobę która twierdziła że może upuszczać swojego nasienia na zawołanie dysgusting!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
tylko chuck noris wie kiedy kevina nie będzie samego w domu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |