Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści wykluczają Polskę z cywilizacji |
''Robiło sie troche na stacji kiedys....Tak ze powiem jak to wyglada z tej strony. :jezor: Po pierwsze w polskim prawie nie ma ustawodawczo ustalonego, stosunku propan-butan w LPG...Tak ze zaleznie jak sie za przeproszeniem producentowi "naleje"...Taki jest skład,i moze sobie go zmieniac jak chce...Nikt mu za to nic nie zrobi. Ogólnie za zime jest wiecej propanu,a mniej butanu(60-40%)...na lato odwrotnie.Ale moze byc nawet 80-20%..I nikt nikomu nie moze nic zrobic za to.Dlatego niekiedy sie słyszy ze „tutaj gaz jest zajebisty,bo auto idzie jak dzikie”... Propan jest bardziej "scisliwy",od butany i wejdzie go poprostu wiecej. Po drugie Lpg jest bardzo czułe na temp..Im zimniej tym wiecej go wejdzie.... Jaja zawsze wychodziły na dostawach..Jak cysterne zalewali o np 12 w południe w temp 15stopni w słoncu,a u mnie na stacji była o 5 rano,a temp była np w okolicy 5 stopni...I nagle brakuje 1000 litrów.Bo sie poprostu „skurczyło”... A trzecim „hitem” sa same butle,zawory itd... Głównie zawory w instalacjach...Mozna opowiadac godzianami.. Jak nie odbije,to mozna „ładować” do bólu.Jak na stacji jest pozadny kompresor podajacy to naprawde mozna cudne wyniki uzyskac.Mój hit to 50 litrów w butli 40..Oczywiscie na zadanie klienta. Najsmieszniej miałem kiedys jak podjechały dwie identyczne firmówki,z identycznymi instalacjami itd.....Do jednej weszło 40,a do drugiej 43 litr....Oczywiscie foch klienta był gwarantowany... Z benzyna jest to samo.Smiesza mnie słowa z cyklu:”mam bak 50,a weszło 53 litry”.... Producent podaje zawdze objetosc samego baku,bez przewodów łaczacych...A jak sie leje pod korek to takie rzeczyw wychodza.... '' http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=130009 autor:Buczek21 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści wykluczają Polskę z cywilizacji |
Nie patrz ile ma Woltów czy 500 czy 400 tylko markę i wykonanie takiego zasilacza i nic nie pomoże jak zacznie się palić :) tu daje czarno listę zasilaczy : Akyga, Altis, Aspire, Aton, Codegen, ColorSit, COMPAQ, Computer, Deer, Eurocase, Everpower, Fever, Four Star, Gembird, Gigabajt, Hec, Impet, i-box, Linkword, L&C, Logic, LOGISYS, Megabajt, Mercury, Metropilis, Mustang, Newton Power, Platin Power, Power Color, Powercomp, Power Man, Procomp, Qoltec, QTECHNOLOGY, Q-tec, RAIDMAX, Rubikon, Ropla, SilenX, Sun Pro, Suntek, Take Me, Task, Tracer, Tronje, Ultra Media, V Power, Xilence, XION, 2N Moim zdaniem 1700 zł na sam komputer bardzo dużo a monitor ? jeśli to ma być komputer do internetu to poco ci cuda jak masz XBOXa to lepiej na konsoli się gra niż na kompie przemyśl sprawę ,ewentualnie kup se laptopa do 1700 zł i z głowy ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czyli wielka niewiadoma...,podobno organizatorzy są inni ale pewnośći nie ma,może jakieś pomysły?
|
|
zostaw nr telefonu ;) rudy błazen z druhem
|
|
Krzyśka nie wolno poważnie traktować w każdej jego decyzji bo zwyczajnie nie zna się na wszystkim. To ma działać, funkcjonować i przynosić rezultaty na poziomie obecnego standardu w sieci. Znasz się lepiej to wykonuj robotę solidnie :) Wszyscy na tym zyskają.
|
|
Pryma Statoil i BP, najgorsze szczyny są na orlenie..
|
|
dobrze gadasz kolego...
|
|
komu ja mam w kocu wiżyc
|
|
Kiedy admin zlituje się i wstawi inteligentne tagi? Nie każdemu jak widać chce się ich wstawiać ręcznie. Trzeba szanować użytkowników mamy przecież XXI wiek. A to forum działa jak za króla ćwieczka. Pisałem już kilka razy do Admina, ale bez odzewu. Pozdrawiam. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
|
sister of night http://www.youtube.com/watch?v=5dFjScueKbE Waiting for the night http://www.youtube.com/watch?v=5Qc3Atej8JE&feature=related Czekam aż zapadnie noc Wiem że to ocali nas wszystkich Kiedy wszystko tonie w ciemnościach Trzymając nas z dala od nagiej rzeczywistości Czekam aż zapadnie noc Kiedy wszystko jest do zniesienia I wtedy w tej ciszy Wszystko co czujesz to zupełny spokój Jest gwiazda na niebie Która prowdzi mnie swoim światłem A w blasku księżyca Wiem że niedługo nadejdzie wybawienie Czekam aż zapadnie noc Wiem że to ocali nas wszystkich Kiedy wszystko tonie w ciemnościach Trzymając nas z dala od nagiej rzeczywistości Czekam aż zapadnie noc Kiedy wszystko jest do zniesienia I wtedy w tej ciszy Wszystko co czujesz to zupełny spokój Jakiś dźwięk przerywa ciszę Ktoś nadchodzi by wyrządzić krzywdę Palcami zatykam uszy Jest łatwiej gdy zapomni się o strachu A kiedy zerknąłem Świat wydawał się być różowy I anioły zdawały się schodzić na ziemię Ku mojemu zdziwieniu Z wpół przymkniętymi oczami Wszystko wyglądało nawet lepiej Niż kiedy były otwarte Czekałem aż zapadnie noc Wiedziałem że to ocali nas wszystkich Teraz wszystko tonie w ciemnościach Trzymając nas z dala od nagiej rzeczywistości Czekałem aż zapadnie noc Teraz wszystko jest do zniesienia I teraz w tej ciszy Wszystko co czujesz to zupełny spokój http://www.youtube.com/watch?v=mE45pn_AMW0 Kiedy pierwsze uderzenie staje się chorobą A porządanie jest wszystkim co czujesz Zdjęcie, które wywoływało w nas śmiech... A teraz Twoja skóra jest tak gruba (jestes taka gruboskórna), Że nie potrafisz powiedziec co jest prawdziwe Gdziekolwiek... To uczucie jak tęsknota Każe mi wrócic do Ciebie I uczucie tęsknoty Do marzeń które kiedyś znaliśmy (wierzyliśmy) Jeśli czujesz jak... To co czuliśmy jest prawdziwe Dlaczego tęsnię? Dlaczego tęsknię jak Ty... Pędziliśmy za przyszłością Żeby upaśc w przeszłośc Wspomnień... Kiedy nasze życia wydawały się pełnymi obietnic Wszystkie dobre rzeczy nigdy nie przetrwały Wydaje mi się... To uczucie jak tęsknota Każe mi wrócic do Ciebie I uczucie tęsknoty Do marzeń które kiedyś znaliśmy (wierzyliśmy) Jeśli czujesz jak... To co czuliśmy jest prawdziwe Dlaczego tęsnię? Dlaczego tęsknię jak Ty... Dave Gahan w pierwszej 10 na 100 najlepszych wokalistow DEPECE MODE RULES
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mf5Kv6Vfy8k "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A to napewno nie slyszalas troche france angli http://www.youtube.com/watch?v=wupLyHU9HnY
|
|
Za 7angelfree http://www.youtube.com/watch?v=5dFjScueKbE Dają znać o sobie inteligentne tagi. Chyba, że wstawił tekst by zaśpiewać dla szczebiotki jako kołysankę.
|
|
ktoś strasznie okrutnie obszedł się z tym kapslem. zero pietyzmu. kompletna ignorancja. szok. ;)
|
|
[mejko] widze że masz troche słuchu,a to podstawa w graniu..
|
|
ja bym sie nie odwazyla brac mieszkania od Dewelopera...
|
|
tak słuch to podstawa , ale żeby każdy go miał to inaczej by to wygladało ,
|
|
Co sądzicie o głośnikach GENIUS SW-HF 5050 150W???? rudy błazen z druhem
|
|
Ja na swojej pierwszej wizycie bylam u malinowskiej i mysle, ze na pierwszy raz wystarczy. i nie na wyszynskiego tylko na makowej.
|
|
dr. Załęska? Ks Janusza. rudy błazen z druhem
|
|
http://www.narew.info/kultura/44-kultura/825-dallas-lomza-nasz-czlowiek-w-teksasie-czyli-wieloletni-pilkarz-lks-adam-kaminski-twierdzi-ze-czas-przed-bozym-narodzeniem-w-stanach-a-szczegolnie-na-poludniu-ameryki-jest-dosc-dziwny-dlaczego
|
|
www.dlapauliny.pl
|
|
Ja przekaże 1% swojego podatku na rzecz Yacht Club "Arcus" w Łomży zajmującego się rehabilitacją dzieci i młodzieży niepełnosprawnej, poprzez żeglarstwo i sporty wodne, sam jestem wodniakiem i zachęcam wszystkich innych kochających przebywanie nad wodą o przekazanie 1%, Innych fundacji zajmujących się chorymi dziećmi nie znam, kiedyś była jakaś fundacja Prezydenta Sroczyńskiego, ale tam coś o kase się kłócili. W każdym razie wybieram Łomżyńskie OPP nie ze świata, no i te małe a nie molochy typu caritasy i hospicja co już ich nawet stać na produkcję swoich płyt CD z oprogramowaniem do rozliczania Pit-ów.
|
|
kandydatka:) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ksieza to stare zazdrosniki, oglaszaja slowoBoze a sami sfrustowani na maxa „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
można przekazać na Stowarzyszenie Przyjaciół Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnych Intelektualnie "Pomocna Dłoń" przy Domu Pomocy Społecznej w Łomży , ul. Polowa 39 KRS:0000210678 Nr konta : 81 1020 1332 0000 1102 0204 3933
|
|
Lepsze od oryginału http://www.youtube.com/watch?v=PCjkaxnKzTU&feature=player_embedded#!
|
|
moj brat mowil ze ten pilkarz zerwal kiedys flage ŁKSu poszlo o to ze flagi zaslanialy reklamy na ogrodzeniu... moze ktos moglby rozwinac ten watek... z takich pilkarzy nalezy byc dumnym...
|
|
Z kąd można pobrać filmy z dzwiękiem 5.1 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
co zrobić żeby były fajne efekty filmowe na głośnikach 2.1 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://torrentosy.pl/index.html
|
|
tu masz za darmo
|
|
FEEL to nie marka, a model. W tym przypadku marka to ModeCom. Jeżeli Ci wciskali FEEL, ale numer III to źle nie mówili, choć te zasilacze nie należą do najlepszych, ale FEEL III jest dobry, jednak jak to był I lub II to tragedia :)
|
|
Znajomy ma tam mieszkanie i nie narzeka. Czynsz jak w innych spółdzielniach. Poki co nie ma problemów. Zadbane osiedle, śnieg na bieżąco sprzątany spod klatek. Konserwacje na bieżąco.
|
|
Dziękuje za wszystkie podpowiedzi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Teraz chciałbym Cię tylko mocno przytulić
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chwilą trwaj , bądź wieczna
|
|
tam zawsze olewali klienta „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dysponuje ktoś może numerem kontaktowym do Poradni Neurologicznej na ul. Rycerskiej 3A? Nie mogę namierzyć w necie. Z góry dziękuję.
|
|
Z wielkim biciem serca zgadzam się a inicjatywę zostawiam Tobie
|
|
a szukales as dobrze?
|
|
:)
|
|
|
Szampan (z franc. champagne, od vin de Champagne) – szczególny rodzaj wina musującego (często też – mylnie – nazwą tą określa się ogół białych win musujących), znany na całym świecie i potocznie kojarzony ze świętowaniem i luksusem. Nazwę swą zawdzięcza Szampanii, regionowi w północno-wschodniej Francji, głównemu miejscu jego produkcji. Szampan jest produkowany bez sztucznego nasycania napoju dwutlenkiem węgla. Dwutlenek węgla tworzy się w nim na skutek naturalnego procesu dojrzewania wina w butelkach. Do butelek nalewa się młode, nie do końca przefermentowane wino, a następnie przechowuje się lekko pochylone w stronę korka butelki w piwnicach, w stałej temperaturze W odróżnieniu od szampana, którego nazwa została zastrzeżona w 1911 r., inne francuskie wina musujące produkowane metodą szampańską nazywane są "mousseux". Z kolei w Szampanii produkuje również wina o słabej mocy, które noszą inne nazwy: czerwone (Bouzy), białe (Coteaux champenois) lub różowe (rosé des Riceys). Jednak w tej historycznej prowincji produkuje się głównie wina białe musujące ze szczepów winogron chardonnay, pinot noir i pinot meunier, które nazywane są po prostu "szampanem", bez podawania szczegółów. Wina te uchodzą za doskonałe i dlatego są stosunkowo drogie < wieczne im odpoczywanie >
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=RycLV9LxWWE&feature=fvst
|
|
pochwalcie sie waszymi prezentami rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja swoją mogę sprzedać, tematu na forum nie podam, z języka angielskiego cena do ustalenia
|
|
Jak zawsze: Łomżyńskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Bank BGŻ 94 2030 0045 1110 0000 0192 1050 źródło: http://www.4lomza.pl/index.php?k=847
|
|
na uchodzcow mozna rudy błazen z druhem
|
|
Wie ktoś gdzie w Łomży można zakupić petardy FP3 NEW?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
flache
|
|
Mi jak by się zepsuł centralny, to zamknęłabym drzwi kluczykiem i nie zawracała ludziom głowy.
|
|
szczebiotka a ile ty masz lat??
|
|
Nie pisał tego sam, przekleił to ze strony podlaskiej policji, to tam ktoś zrobił błąd, a treści cytowane mają być oryginalne, hahaha :)
|
|
_maly_ zamknij morde buraku ze wsi
|
|
Diavolo na straym dworcu :)
|
|
Yy, gdzie trzymasz furę? ;>
|
|
bedzie taki jak chcesz i tyle < wieczne im odpoczywanie >
|
|
То ты будешь иметь неудачи сынке !!!!
|
|
szymonek ale polemizujesz szkoda mi ciebie , wiesz < wieczne im odpoczywanie >
|
|
2012, Pojutrze, Avatar, Gladiator
|
|
Starcie tytanów. ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Nie pomyślałeś że to są argumenty? Gdzie tam jest kłamstwo?podaj kontr argumenty!NIE MASZ bo mieć nie możesz!!! http://www.youtube.com/watch?v=In_DIrL5qUA&feature=related
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |