Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"KOD CHCE PRZEJĄĆ KASĘ WOSP- OWSIAKA\" |
Może interesuje dmuchawa ale na ropę jest duża przywiozłem ją z zachodu służyła do ogrzewania hali
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"KOD CHCE PRZEJĄĆ KASĘ WOSP- OWSIAKA\\\" |
polecam ci lasvegas na towarowej 13 była baza wzgs
|
|
ja zawsze obrączkę chowam do kieszeni ...po co sie tłumaczyć
|
|
A może cos konkretniej?? Bylam juz u wielu fryzjerek w lomzy i ciagle nie moge znalezc tej co zrobilaby cos dobrze
|
|
Widze ze wypowiadaja sie osoby ktore nie mialy tego problemu. Ja mieszkam z dziewczyna, moj chrzesniak mial komunie i poszedlem do spowiedzi wtedy ksiadz mi wszystko wytlumaczyl, sam sex nie jest tak wielkim problemem jak mieszkanie razem. Wtedy w gre wchodzi grzech gorszenia, poniewaz ludzie widza ze przed slubem mieszka sie razem, a co w sypialni to sobie sami dopowiedza... w 3 kosciolach niedostalem rozgrzeszenie, a zalerzalo mi na nim poniewaz niechcialem zeby potem dziwnie patrzyli na mojego chrzesniaka jakiego to on ma ojca ze nie przystapil do komunii. Udalem sie z tym problemem do katedry i tak dostalem rozgrzeszenie, musialem jednak zobowiazac sie ksiedzu ze w przeciagu 12miesiecy od tej spowiedzi wezmiemy slub i bedziemy zyli po bozemu.
|
|
|
|
Proszę o więcej odpowiedzi.Proszę tez o nowe propozycje tak do 1700 ZL
|
|
Widać Panna też miała ją w kieszeni, pewno wypadła.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja z bratanicą chodziłam na Ks. Anny 5. Ma świetne podejście do dzieci.
|
|
Re: \\\\\\\"KOD CHCE PRZEJĄĆ KASĘ WOSP- OWSIAKA\\\\\\\" |
dobry zwyczaj mowi jak masz isc po bandzie to idz z obraczka lepsze rwanie i nie trzeba sciemniac:)
|
|
Polecam gabinet Bodent przy ul.Sybiraków 5. Pracują tam doskonali stomatolodzy. Ja osobiście z moim synkiem korzystam z usług pana Łukasza ale jest też pani Iza. Jest to trzeci gabinet do którego trafiliśmy i leczymy te same ząbki. Po efektach widzę że znalazłem w końcu profesjonalistów, odważę się powiedzieć perfekcjonistów. Jeśli pani chce być pewna efektów to gorąco polecam ten gabinet.
|
|
na pewno pederasta rudy błazen z druhem
|
|
Re: \\\\\\\"KOD CHCE PRZEJĄĆ KASĘ WOSP- OWSIAKA\\\\\\\" |
Haha, ale ktoś szajs wybrał. 1. Chcesz spalić sobie inne podzespoły? Nie? To zmień zasilacz. 2. Po jaką cholerę pchasz się do 965 i dopłacasz? Jak to jest to samo co 955 tylko podniesiony mnożnik i cena. 3. Pamięć to jest wyjebana w kosmos, bez marki i modelu. 4. Płyta główna microATX? Tak poza tym nie warta uwagi. 5. Karta graficzna? Chyba chcesz grać tylko w stare gry? 6. Jak już coś to Samsung HD502HJ 500GB, tani a wygrywa w testach, możesz też dopłacić do 1TB z tej samej serii HD103SJ - równie dobry. Zapraszam na pcformat.pl <- tam ci najlepiej doradzą.
|
|
CPU: AMD Athlon II X4 640 S-AM3 3.0GHz BOX (ADX640WFGMBOX)-355zł, RAM: GOODRAM 2GB DDR3 1333MHZ CL9-90zł, MOBO: MSI 870-C45-235zł, GPU: Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5 128bit PCI-E (11163-02-10R)-500zł, HDD: Samsung 500GB HD502HJ SATA II 16MB-150zł, PSU: Seasonic SS-400ET 80+ –150zł, Napęd: SAMSUNG SH-S223L BULK-80zł, CASE: CoolerMaster Elite 331-150zł, Razem: 1710zł Najwydajniejsza jednostka centralna w cenie 1700zł, poradzi sobie z każdą nową grą w przyzwoitej rozdzielczości oraz detalach. http://forum.pcformat.pl/Gotowe-zestawy-komputerowe-Grudzien-2010-t
|
|
krowki toffi !!!!ahahhaha!!!
|
|
@rambo777 "WG CIEBIE, KOŚCIÓŁ NIE NEGOWAŁ POCZYNAŃ POLITYCZNYCH PARTII PZPR??????? ODP.NEGOWAŁ. I TO BYŁO ZASŁUGĄ, TAK PISZESZ. TYLKO DLATEGO, ŻE NIE BYŁA TO TWOJA PARTIA." Chyba masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a co za tym dyskusja nie ma najmniejszego sensu? Przecież powiedziałem dokładnie to co zawarłeś w tej "kontr-odpowiedzi". Napisałem wyraźnie i łatwo do zrozumienia, że ''Kościół przed upadkiem komuny miał spore zasługi i nie można dziś tego negować." a Ty mówisz, że powiedziałem zupełnie odwrotnie. Czytaj dokładniej. Co do drugiej cześći Twojej "wypowiedzi"; "DZISIAJ TEŻ NEGUJE, I TO JUŻ WG CIEBIE NIE JEST ZASŁUGĄ, TYLKO ''WIECEM WYBORCZYM'', A DLACZEGO????? BO NEGUJE PARTIĘ, NA KTÓRĄ PEWNIE GŁOSOWAŁEŚ, BO NIE POWIEŻ MI ŻE GŁOSOWAŁEŚ NA PIS, LUB SLD." - nie wiem czy do końca zrozumiałeś wątek tego tematu i moją poprzednią wypowiedź. Temat - można by rzec - jest o wkraczaniu Kościoła w politykę, a moja poprzednia wypowiedź miała do niego nawiązanie. Mówiąc, że za komuny Kościół prawidłowo negował ustrój, usprawiedliwiałem jego ówczesne wtrącanie się w sprawy Państwa ( było to potrzebne i napisałem, że tej zasługi nie można mu odmawiać). Dzisiaj czasy są inne, jest demokracja więc nie powinien się wtrącać a tym bardziej pluć jadem ( co miało miejsce na pasterce ) na konkretną opcję polityczną ponieważ naród sam ją wybierał i może poczuć się urażony takim "kazaniem". A co za tym idzie może się od Kościoła odwrócić.
|
|
slodki karamel rudy błazen z druhem
|
|
o choć raz szczebiotka napisała coś mądrego . je bać klechistan XXI wiek czas zejść z drzewa
|
|
witam,warto pójść do barbadosu na sylwestra,czy może być lipa?
|
|
tommeknet dla twojej wnikliwej ciekawości to nie jestem z Łomży a muszę się gdzieś zatrzymać w najbliższym czasie, w necie znalazłem na w/w temat mało informacji. Jeśli nie chcesz udzielić odpowiedzi lub nie jesteś w temacie to się nie udzielaj!
|
|
zmieniajac codziennie bielizne , czestym myciem, plukaniem, wycieraniem, godzinnym namaszczaniem < wieczne im odpoczywanie >
|
|
wypierd alaj z tym tancem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
człowieku, co ty głupich szukasz :D
|
|
Na BP. Zarówno 95 jak i 98.
|
|
Co jest nie tak jeśli w telefonie nokia n96 jeśli dam poziomy pasek ikon to przeskakuje z pierwotnego ekranu do menu był bym wdzięczny gdyby mi ktoś pomógł
|
|
ja idee ;p i myślę że się opłaca. tam są dobre imprezy.a jeszcze teraz klub ten ograneli
|
|
A jaki jest Twój rozmiar, bo ja mam piękną suknię do sprzedania rozmiaru 36.
|
|
przypadki niby podobne, ale nie można ich wrzucać do jednego worka. do takich spraw trzeba podchodzić indywidualnie, bez rutyny. w tak ciężkich przypadkach ważne są najmniejsze szczegóły, których zapewne nie znamy jako opinia publiczna.
|
|
|
njgorsze to sa na prymie mieszaja gaz z woda żenada. polecam statoil i bp
|
|
jak zlapie jakiegos nieuka to mu dupe ztrzepie!
|
|
Mialem okazję już pić Łomżę miodową i jest wg mnie bardzo dobra. Czekam na produkcję i wejście do sprzedaży.
|
|
|
Zawróciłaś mnie ze swej drogi Pełnej przemocy i walki Którą otaczałaś się zawsze A jak tak bardzo Chciałbym zobaczyć twój wyjątkowy uśmiech Tak wyjątkowy w tym całym tłumie Spalasz się W tej ciszy Więc muszę ci powiedzieć Że wciąż choruję na ciebie Czyż dźwięk moich słów Jest wciąż tak szokujący ? Za każdym razem kiedy je wymawiam Brzmią coraz głośniej... A jak tak bardzo (...) Zgodnie z oznakami rozwoju Dorastamy, starzejemy się Ale obawiam się, że choćbym umarł Mój ból nigdy nie odejdzie. A jak tak bardzo (...) http://www.youtube.com/watch?v=RHrI4E_-uzU W sposobie mowy- Chcę tylko wyznać Że nigdy nie zapomnę sposobu W jaki powiedziałaś mi wszystko Nie wypowiadają nic W sposobie mowy- Nie rozumiem Jak miłość może może być krytykowana Lecz to co czuję do ciebie Jest poza słowami Och, daj mi słowa Daj mi słowa Które nic nie znaczą Tak, daj mi słowa Daj mi słowa Które powiedzą wszystko W sposobie mowy Nie połapią się semantycy Tylko my w naszym życiu Możemy to ogarnąć I to co do ciebie czuję Może być uświęcone Och, daj mi słowa Daj mi słowa Które nic nie znaczą Tak, daj mi słowa Daj mi słowa Które powiedzą wszystko Daj mi słowa Daj mi słowa Daj mi słowa… http://www.youtube.com/watch?v=aL9Lf-J58Ao&feature=fvw
|
|
podbijam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |