Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Abyscie nie mowili , ze nie wiedzieliscie! |
a ty myslisz, ze nie rozumiem? juz sie polapales? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Abyscie nie mowili , ze nie wiedzieliscie! |
bylo nie bylo , zostaja buty i spacerek mario
|
|
Witam zastanawiam się nad zlozeniem sobie takiego komputera co o tym myslicie PŁYTA GŁÓWNA MSI GF615M-P33 (Socket AM3) PROCESOR AMD PHENOM II 965 (Socket AM3) PAMIĘĆ OPERACYJNA 2 x 2048 MB / 1333 MHz / DDRIII KARTA GRAFICZNA geforce 8600gt 512mb Dysk HDD SAMSUNG 320GB HD322HJ 7200 SATAII 16 mb Zasilacz MODECOM 500W LOGIC
|
|
za przeproszeniem to g ówno jest źial
|
|
umie on ale rozwalić a nie naprawić niepolecam
|
|
Dysk trochę mały, ale jeśli Ci wystarczy to ok. Nie wiem, czy ta karta graficzna uciągnie najnowsze gry. Ale o full detalach raczej zapomnij. Ja bym tą kartę zamienił na jakiegoś Radeona czy cuś o podobnej cenie. Jak wiadomo radki są tańsze, ale trochę mniej wydajne. Wybór pozostawiam Tobie. Najważniejsze, to musisz określić, do czego ten komp ma być. Pozdro
|
|
Socjaliści z PO, PiS, SLD i PSL zafundowali nam paliwo po 5zł/litr ,przy czym 2,70zł w tej cenie to same podatki, opłaty i inne socjalistyczne bzdety. Dziękuję z tego miejsca wszystkim ciemniakom, którzy na nich oddawali i nadal zamierzają oddawać swój głos. zgadzam się ...
|
|
jest cool! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
śLeDcZy napisał(a): > Socjaliści z PO, PiS, SLD i PSL zafundowali nam paliwo po > 5zł/litr ,przy czym 2,70zł w tej cenie to same podatki, > opłaty i inne socjalistyczne bzdety. Dziękuję z tego miejsca > wszystkim ciemniakom, którzy na nich oddawali i nadal > zamierzają oddawać swój głos. > > zgadzam się ... > do smierci?
|
|
Patrze towarzysz ptyś się nudzi i chodzi po jakiś wysypiskach i wynajduję takie cuda ... :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Dług Polski rośnie w tempie ponad 2 000 zł na sekundę.
|
|
mysle , ze bronila sama siebie , aodczytane bylo inaczej < wieczne im odpoczywanie >
|
|
staram się być bardzo delikatny ale zdobyć zaufanie to jest trudna rzecz mimo wszystko spróbuję o to miano powalczyć
|
|
Na grom Ci taki procek jak grafa przedpotopowa, polecam gtx 460 2000mb a jakby co to mam do sprzedania 9600Gt 512mb
|
|
Bóg stworzył mężczyznę i tak pomyślał...
|
|
lepsze lancuchy , ale wtedy powoli jedziesz rudy błazen z druhem
|
|
mi sie upodobal, swietnie w nim sie zyje i hulaszczo ,
|
|
a no i zapomnniałam dodać, że czekam na odpowiedzi ludzi, którzy mają jeszcze niepopier*** w głowach od ciągłego siedzenia w domu i trollowania w sieci
|
|
naglasniaja historie jednego psa, o kurcze , co zrobia jak gromadka ich zginie? rudy błazen z druhem
|
|
Mam pytanie i prosze o wypowiedz osoby ktore byly badz wiedza czy warto isc do A.Roginskiego na koloryzacje badz do osoby z jego salonu??Chodze obecnie do innej fryzjerki na balejaz i przewaznie jest cos nie tak a nie mam juz ochoty placic 130 zl i wychodzic niezadowolona.Slyszalam ze pani Marta ktora tam pracuje dobrze strzyze ale jak jest z koloryzacja?
|
|
Właśnie dostałem wiadomość i muszę wyjść z domu a tyle chciałem napisać a może i dobrze bo co za dużo to nie zdrowo. Jak dotykam klawiatury komputera to się boję że Cię urażę i boję się pisać o wielu rzeczach. Mam nadzieję że jutro będę miał czas i kilka zdań wymienimy między sobą. Szczebiotka dziękuje, ze jesteś.Wierze, ze będziesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |