niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WARCHOŁY to wy......

a jak wygląda procedura adopcyjna?

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WARCHOŁY to wy......

Treść jest ukryta

podobno ze to od temperatury zalezy

Treść jest ukryta

nadzieja na przyszlosc ze cnota zwyciezy hihi

racja od temperatury ale moze wejsc 5l.wiecej i to latem bo gaz sie nagrzewa ale nie zimo

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Dla mnie raz w 5l zbiornik weszło prawie 7l benzyny /Ciekawe co? Na stacji orlenu / pracownik nie umiał mi tego wytłumaczyć.

Treść jest ukryta

Nina88, prawie każda substancja wraz ze wzrostem temperatury zwiększa swoją objętość a zmniejsza gęstość. Fizyka się kłania.

Taaaaa, a mi w półlitrową flaszę weszło 0,7 litro wódki haha.

Co ze stacją paliw, którą budowano na ul. Sikorskiego (obok warsztatów Szkoły Drzewnej) ? Niedokończona stacja straszy teraz wszystkich przechodzących i przejeżdżających swoim widokiem... Zabrakło pieniędzy na dokończenie inwestycji czy właściciel zaniechał budowy ?

tak wiem że było tyle razy to pytanie , ale ja pytam o dobry zespół niechodzi o same poprowadzenie , ale troche i o muzyke kiedyś grali troche na żywo było fajniej a teraz to nawet i marsza gotowego puszczajo , chodzi o to żeby troche pograli na akordeonach i w trakcie zabhawy coś fajnego i na żywo a nie czasami ludzie sie bawio fajnie a tu raptownie piosenka sie ucina bo koniec

mowisz:
A; CZESC
B; NO HEJ
A; PODOBASZ MI SIE, NIE SPIERDOL TEGO
B; YYY..

hhahhahaL:D:D:D:D:D:D:D::D)_)

DiDi

Rambo to wytłumacz nam wszystkim skąd ten rozłam w Kościele. Dlaczego jedni biskupi mówią tak, a inni inaczej. Dlaczego jedni mogą nie angazować się politycznie, a inni nie mogą?

JA TYLKO PISZĘO PRAWDZIE, WSZYSTKO DROŻEJ I TO JEST PRAWDA. I ON POWIEDZIAŁ PRAWDĘ. DLACZEGO W WOLNYM PAŃSTWIE POLSKIM ZNÓW PRZEŚLADUJĘ SIĘ PRAWDĘ? ZOSTAŃ BISKUPEM TO BĘDZIESZ MÓGŁ CHWALIĆ LEWICĘ I BEDZIESZ MIAŁ DUŻO PIENIĘDZY :D . a FAKT JEST TAKI, SĄ kSIĘŻA I Księża. A KOŚCIÓŁ ZAWSZE BĘDZIE KOŚCIOŁEM. POZDRAWIAM .

Rambo prośba o naciśnięcie Caps Locka (netykieta obowiązuje:))

Z Twoich wypowiedzi wynika zatem, że do Kościoła należeć mogą wyłącznie zwolennicy jednej partii, tak?
Jeśli chodzi o politykę, prawda jest zawsze subiektywna, tak samo jak w kwestiach religii. Należę do Kościoła, bo wierzę, i nikt nie jest w stanie zmusić mnie do takiego czy innego wyboru (skończyła się inkwizycja) i jako wolny człowiek, czuje się potraktowana jak ktoś ograniczony, kiedy idąc do Kościoła (bo tak podpowiada mi moja wiara) ksiądz narzuca mi swoją JEDYNIE słuszną prawdę poityczną (i to dość agresywnie). Jeśli według Ciebie to jest w porządku, pójdźmy dalej, niech księża mowią nam w jakie kolory się ubierać, do jakich szkół posyłac dzieci, jaką rasę psa kupić, skoro uważają, że sami nie potrafimy już wybierać....

www.militaryband.pl

A ja polecam coś z 2.0. Legendare już microlaby solo7C, 6c ,pro3, a trochę tańsze i równie dobre geniusy 1800. Jeżeli mają służyć tylko do muzyki i zwykłych filmów to po co 5.1, chyba że masz same DVD z dźwiękiem 5.1.

Prawda polityczna ? A gdzie w osobie tuska znajdziesz prawdę ?

Do tego jak można być katolikiem a z drugiej strony popierać liberalizm miedzy innymi popierający zabijanie nienarodzonych dzieci , eutanazje czy in vitro co jest sprzeczne z doktrynami kościoła nie tylko katolickiego ale i całego chrześcijaństwa .

Albo popierać konszachty z Jaruzelskim , mordercą patriotów .

w OSTROŁĘCE Kaprys ,itp,itd

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org