niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie są KOD-Y = przymusowa praca w niedzielę w centrach handlowych !!

Jakie polecacie głośniki do kompa 5.1

sami swoi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie są KOD-Y = przymusowa praca w niedzielę w centrach handlowych !!

vizew masz na magnes czy ona się nadaje do montażu na stałe?

Creative A500. Cena ok. 130zł, a brzmienie naprawdę porządne :)

http://www.policja.pl/portal/pol/1/61117/Krotsze_policyjne_szkolenie_podstawowe_dla_studentow_wybranych_kierunkow.html

ty tez masz swoja dupe to tam je trzymaj

/

jebac pajacow.. Przekrecaja na kase.. Nie chodzi o zadna objetosc... Chociaż po czesci moze tak.. Ale nie to ze ponad 10L wiecej wchodzi do zbiornika.. I jeszcze by wchodzilo zeby sie uwagi nie zwróciło... :x

W samochodach wozicie certyfikaty na instalacje gazową, winno być tam napisane jakiej pojemności macie zbiornik. Zawsze to jakiś dowód w sprawie.
A Ci mądralińscy niech możne przedstawią tu dokładne wzory jak wyliczyć przy jakiej temperaturze jaka jest objętość i gęstość tego waszego gazu i wszystko będzie jasne.

Co myślicie o wigilijnym przemówieniu biskupa Bronakowskiego na katedralnej pasterce? Szczerze mówiąc poszłam do katedry z dawnym przekonaniem, że można tam usłyszeć czasem coś mądrego... coś się chyba jednak zmieniło przez ostatnich kilka lat.
Biskup nie owijał w bawełnę rozpoczynając już kazanie od obsmarowania obecnego rządu, który zabiera nam pieniądze i zabija nienarodzone dzieci, życzył opamiętania. Nie zabrakło też dwuznaczności dot. katastrofy smoleńskiej i upadku moralnego wszystkich młodych ludzi (wszystkiemu winien jest oczywiście wiadomo kto). O świętach było mało - kilka banalnych sloganów, również w efekcie nawiązujących do polityki.
Dodam, że chyba nie wszyscy podzielali moje nieukrywane zażenowanie - na koniec przemówienia (którego nie powstydziłby się przeciętny wiec wyborczy) wierni parafianie bili prawo (!).
Na brawa za to zasługiwał występ łomżyńskego chóru, który jak zawsze przepięknie oprawił mszę i uratował świąteczny nastrój.

Drogi biskupie Bronakowski, prosimy o nie traktowanie nas jak "debili", jeżeli kościół chce pozyskiwać serca młodych, inteligentnych ludzi (lub przynajmniej ich nie tracić) - to był przykład na to jak tego nie robić.

/

desperatka straciła cnotę i zwariowała

zgadzam sie z 'przedmówcą', dawajcie wzory aby można było to wyliczyć.

14 dni???? ja nie mogę, a po co aż tyle?

Każdy pies musi przejść kwarantannę przed pójściem do nowego domku.

Logitech Z-5500, hehe, nie wiem, czy ktoś do użytku domowego wywali tyle kasy :). Co kto pyta o głośniki to tylko to polecają, nie znając innych marek głośników :).

ja mam logitech s200 2.1, mają już chyba 2-3 lata i ładnie basują.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Drogi Rambo777 (nie mylić z Rambo666), nie krzycz na mnie :)

Widzę, że mój post również wywołał dyskusję polityczną, których wg mnie wszędzie jest za dużo.

Skandaliczne wg mnie nie było to, że biskup ma poglądy takie jakie ma, ale to, że w czasie tak wyjątkowym, który powinien być rodzinnym, nastrojowym czasem pojednania, miłości wygłasza stronnicze, pełne nienawiści polityczne przemówienie.
I oczywiście każdy ma prawo do wygłaszania swoich przekonań politycznych, ale we właściwym czasie i miejscu.

To było po prostu niesmaczne. I podkreślam jeszcze raz, nie chodzi o preferencje polityczne, bo tutaj szanuję wolność wyboru.
Święta są dla mnie (i chyba nie tylko dla mnie) wręcz mistycznym oderwaniem od pędzącej rzeczywistości, których ostatnio jest coraz mniej i taki kubeł politycznej nienawiści wylany z ambony uświadczył mnie w przekonaniu, że nawet w kościele próżno już szukać prawdziwych chrześcijańskich świąt.

Drogi Jeńcu, nie jestem "zaliczaczem" pasterek, ale chyba się nim stanę po ostatniej.

człowieku, zlituj sie i zwróć co mi należne. ala płaszcz koloru szarego, z "pagonami" zakończonymi guzikami. dość letni. dzwon
514986797

Brzeczyszczykiewicz ty nie powinieneś mieć wstępu do kościoła.

Milena a ty do dentysty ;)

z pewnego źródła wiem, że zabrałem moją w zamian za to że ktoś zawinoł Twoją. Pierwszego dnia świąt, sobota. Odezwij sie.

pony PRAWDA JEST PRAWDĄ I NIE MOŻE BYĆ NIESMACZNA,CHYBA DLA TYCH CO MAJĄ COŚNA SUMIENIU. CHOCIAŻ MOGŁABYŚ, MÓGŁBYŚ PRZYTOCZYĆ KILKA KONKRETNYCH FRAGMENTÓW...

POPRAWKA DO TEKSTU POWYŻEJ: "RODEM Z KOREI POŁNOCNEJ" OCZYWIŚCIE.

EEEE PANIE Brzeczyszczykiewicz TERAZ TO TROCHĘ OWIJASZ G W B.

To nie tak , każdy pies oprócz małych szczeniąt kiedy trafia do schroniska przechodzi kwarantannę, czyli jest odizolowany od innych psów na okres dwóch tygodni (chodzi o wykluczenie chorób zakaźnych). Jeśli pies jest już w schronisku dłużej niż dwa tygodnie może iść z miejsca do adopcji.

to razczej ty sie powiinnas ubiegac o swoje rzeczy a nie zostawiac komentarze i numer telefonu. psujesz reneome klubu to raz, a dwa jak sie jedna z druga napierdoli i bryka **** wie gdzie i swoich rzeczy nie pilnuje to tak to sie wlasnie konczy. portfel by cie pizneli tez bys zostawiala takie komentarze?a jesli zostawilas plaszcz w szatni to masz nauczke ze sie tak nie robi nigdy i nigdziee.. tyle w tym temacie. siemasz ty

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

w pizdu z nio

Logitech z-5500 Najlepsze z najlepszych i nie służą tylko do kompa , można podłączyć praktycznie wszystko DVD ,TV ,PlayStation i efekt jest nieziemski :)
Cena oczywiście nie jest najniższa ,ale za nią idzie jakość :)

masakra..

forma wyzszosci panstwa nad kosciolem

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

gadacie bzdety

Chyba zarobki powinny tak rosnąć a nie wydatki! Ludziom zyje sie coraz gorzej... Zamiast lepiej! Jak bylo obiecywane...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org