Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rotmistrz Pilecki i jego oprawcy. |
wlasnie od zimna gaz zmniejsza swoja objetosc i dlatyego wchodz wiecej 2 razy tankowalem na tej samej stcji gaz i tez byla taka sama sytuacja, dlaczego w zbiorniczku na borygo przy zimnym silkniku jest mniej płynu niż na rozgrzanym? nabijałem 3 litrową butle z gazem i weszlo w nią 5 litrów, wiec myslę, że to oskarżenie świadczy o twoim braku wiedzy i doświadczenia, jesteś jak mój stary myśli że wszyscy na świecie chcą go oszukać i wszedzie wycvzuwa spisek:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rotmistrz Pilecki i jego oprawcy. |
zawor nie odbije i masz 60 litrow,masz butle 70l to sie zastanow poduszka powietszna ma 20%iesli zawór działa jak należy.odpowiec sobie sama
|
|
nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
...
|
|
więc jeśli w zbiornik wejdzie więcej gazu to powinniśmy automatycznie więcej kilometrów przejechać, chyba że się mylę
|
|
http://www.shopmania.pl/shopping~online-glosniki~kupowac-genius-sw-hf5-1-6000~p-3793512.html
|
|
Doszło by zapewne do masakry gdyby nie pewna dzielna dziewczyna która to wzieła sprawy w swoje ręce i obroniła swego chłopaka.- A jednak są jeszcze wartościowe kobiety.
|
|
Ja akurat mam Logitech`a z-5500 i przyznam ze graja super i jestem z nich zadowolony, jednak mysle ze nie sa one warte ceny. Kupilem to mam ale drugi raz bym nie zaplacil takiej sumy za glosniki do kompa
|
|
przemek20 , podwiń ogon i spierdala.j
|
|
Już jest w sprzedaży, poczekaj, a trafi do każdego sklepu.
|
|
Weźcie też po uwagę, że takie zbiorniki są robione wg ściśle określonych norm oraz z pewnym "zapasem" właśnie dlatego, że gaz jest w takim zbiorniku pod ciśnieniem. Zimą to raczej bez znaczenia, latem natomiast niebezpiecznie jest tankować ponad to co podaje norma. Nie znam panów z tej stacji i nie chcę ich w żaden sposób usprawiedliwiać, po prostu weźcie to pod uwagę.
|
|
Ja na primie xD a odradzam Orlen Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |