Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD manifestował nie tylko w Polsce |
ZENIT dziekuje za ta wypowiedz i popieram ze na tym forum jest tylko zawisc szydzenie z innych....Do on 21 a kto ci broni zakladac temat i dzielic sie szczesciem z innymi...gdybys byl dosc inteligentny to nie zastanawial bys sie nad moim wiekiem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD manifestował nie tylko w Polsce |
bezstronnosc panswa laickiego , w ktorym wybor religi jest dozwolony ale nie przewodczy < wieczne im odpoczywanie >
|
|
masakra26
|
|
Płacisz 50zł, czekasz 14 dni kwarantanny i adoptujesz. A wyżełki jakie są? Suczki? W jakim wieku? Ułożone?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Najgorsze jest to, że gaz zawsze zmniejsza swoją objętość. Czy to lato czy zima zawsze wchodzi więcej, nigdy mniej :P Czasami czujnik w butli może się zaciąć i dystrybutor może się nie wyłączyć. Zdarza się też spotkać oszusta. Co zrobić ? Zatankować do pełna na innej stacji i sprawdzić. Panowie gazownicy litr to litr a oszustwo jest karalne.
|
|
Autor: masakra (---.adsl.inetia.pl) Data: 27-12-10 07:06 jesteś jak mój stary myśli że wszyscy na świecie chcą go oszukać i wszedzie wyczuwa spisek:) Dobre w ch.uj. :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Z flaszkami też kanty robią np: Luksusowa z Biedronki przez noc zamarzła mi w zamrażalce :)
|
|
ludzie prosty przyklad jak jest zatankowany do pelna to sie nie zamrozi a poza tym trzeba tankowac na bp i jak ktos mi mowi ze na prymie czy gdzies jest dobry to sie osmiesza nie tankuje sie tam gdzie najtaniej lecz tam gdzie najlepsza jest .. przyklad dlaczego jak zatankujemy na bp i spali nam 10 l a jest drozszy niz na prymie np o 10 gr ale tam spali 11l wiec kto tu sie robi wbalona ..
|
|
ciesze się ze choć jedna osóbka na tym forum jest szczęśliwa.Pozdrowionka
|
|
TO JUŻ TYLE RAZY BYŁO - Mój Wujek gra ponoć najlepiej Cioci na nerwach....Polecam!!!
|
|
Ja mam Creative Inspire T3100 i mogę Ci serdecznie polecić, dwa lata temu zapłaciłem około 250zł i nigdy nie żałowałem.
|
|
nie musisz ich wszedie wsadzac.. masz swoja dupe? to tam je trzymaj.. /
|
|
Ty chyba jesteś z tej grupy osób,które co wejdą do Kościoła,to albo ślub,albo pasterka.Nie bedzie wielką stratą jeśli w nastepnym roku nie "zaliczysz pasterki"
|
|
Brzeczyszczykiewicz bicie brawa na wiecach tuska pod zieloną wyspą jeszcze bardziej debilnie wygląda . Bicie braw po kazaniach wygłoszonych przez papieża to też ściągnięte od PISu ? A wiesz po co się bije brawo ? I kim ty jesteś ,żeby oceniać gdzie można a gdzie nie ? Taki z ciebie nagle obrońca morlaności ? Który uważa ,że aborcja jest dobra a bicie brawa w kościele jest złe . A może jad się ciśnie na język jak widzi się ,że jeszcze nie wszyscy zidiocieli po przedawkowaniu TVNu i nie lecą za tuskiem jak ćmy do świała . Zresztą w ogóle nie wiem z jakiego wy powodu politycznego za nim tak idziecie . Do tego w ciemno , bo tusk na razie popisał się paradą kłamstw , afer , oszustw i złodziejstwa . Wtedy tusk zbiera brawa od masy idiotów .
|
|
Z MŁODYCH INTELIGENTNYCH LUDZI NIE ROBIĆ DEBILI??? O JAKIEJ TY INTELIGENCJI PISZESZ??? O PAROBKOWEJ ZAPEWNE, PONIEWAŻ NIE PISAŁABYŚ TAKICH BZDUR. A CO, ŻE BISKUP TO PRAWDY MÓWIĆ NIE MOŻE?? ''który zabiera nam pieniądze'' ''Drogi biskupie Bronakowski, prosimy o nie traktowanie nas jak "debili", jeżeli kościół chce pozyskiwać serca młodych, inteligentnych ludzi (lub przynajmniej ich nie tracić) - to był przykład na to jak tego nie robić.'' JA CIEBIE NIE ROZUMIEM, GOŚĆ POWIEDZIAŁ PRAWDĘ, A TY PISZESZ, ŻE MÓWIENIE PRAWDY TO ROBIENIE Z ''WAS'' DEBILI. TERAZ ROZUMIEM TE TAK DUŻE POPARCIE DLA PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WG ZWYKŁEGO LOGICZNEGO ROZUMOWANIA: JAKBY CI TWÓJ BÓG DONALD T. KAZAŁ WŁOŻYĆ KIJ OD ZMIOTKI W SWOJE 4 LITERY, WTEDY NAPISAŁABYŚ, ŻE ON MÓWI PRAWDĘ I ROBI Z WAS MĄDRYCH LUDZI. JA WIEM JEDNO, ZA ROBIENIE Z WAS DEBILI ODPOWIEDZIALNI JESTEŚCIE SAMI. ZOBACZ JAK PROSTO MOŻNA UDOWODNIĆ ''WASZĄ'' PAROBKOWĄ INTELIGENCJĘ. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
riposta ty się lepiej nie odzywaj jak nie masz pojęcia o sprawie, tartak o którym piszesz należy do tego samego właściciela co ta stacja...
|
|
sraj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |