Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ofiara za cudze |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ofiara za cudze |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No właśnie Adamusku! Darowanemu koniowi...:D Buziaczek w czółko dla córeczki! :)
|
|
Dołączam sie do tych życzeń całym sercem, gdyż widziałem przypadkowo przemarsz grupki tych niby niewiniątek po meczu pod ratusz . Przypominało mi to znane z telewizji zjawisko z hiszpańskiego miasta gdzie wypuszczene są na ulice rozjuszone byki a wszyscy przed nimi uciekają. Byli w jakimś amoku nie wiem czym wywołanym. Wystarczyłby tylko jakiś maleńki pretekst a rozwalili by wszystko napotkane na swej drodze. Czy takie zadanie jest sportu? Czy ma to być rozrywka, rekreacja, humor, kultura czy jakiś obłęd wyzwalajacy w ludziach wprost jakies faszystowskie odruchy i zachowanie? Czy tak wygladały mecze w czasach naszych dziadków i ojców? Pewien jestem że nie, bo na takie orgie napewno nie chodziłby patrzeć nasz nieżyjący Ojciec Św.
|
|
Ryska sorry myslałem że to autokrytyka. Alli a Jasiek czy jasiek zadowolony?
|
|
zgadzam sie z wami w 100%. nie wyobrazam teraz sobie naglej powtorki matury.jak mozna nam to robic. ja bylam na tej auli. sama pisalam maturke i powiem jedno: pretensje ma komisja o ostatnie 30 min pisania. a nie zastanowili sie nawet dlaczego nagle powstal szum, bo powstal: praca miala kilkadziesiat stron. jesli kazdy zaczal wertowac te strony, zeby sprawdzic czy napisal, to co mial napisac to nie dziwne ze powstal szum. bylo nas tam w koncu spora gromadka, cos okolo 70 osob! wiec nie do nas z pretensjami. jesli juz ktos jest tu winien to na pewno nie maturzysci i przewodniczaca komisji. nikt jej nie zglosil nieprawidlowosci, ona sama prosila o cisze, o spokojniejsze przegladanie matury. panie z zewnatrz jedynie siedzialy i zadna z nich nawet nie wstala, wiec na jakiej podstawie twierdza ze sciagalismy??? a jesli nawet to w jakim celu one tam przebywaly?? po co w takim razie sa komisje z zewnatrz, jesli i tak potem maturzystow naraza sie na stres??? z tego wniosek jeden- kuratorium taniej by wynioslo jakby wogole nie tworzyli komisji, bo po co jesli i tak nie zwracaja uwagi na nieprawidlowosci, jesli takie juz zaszly??? z mojego punktu widzenia to jest poprostu nagonka na 2 lo. tylko nie wiem dlaczego, bo szkola jest zajefajna. nigdy jej nie zapomne, a dyrektor Przybylski pozostanie jako najlepszy szef szkoly. lata spedzone w 2lo to najwspanialsze lata mojego zycia, czasem trudne i ciezkie ale wspaniale:) aha a co do rzekomego podobienstwa prac, to trudno zeby w niektorych momentach nie byly podobne skoro uczylismy sie z tych samych ksiazek:)
|
|
Łoj to biedny był ten Jasieniek...:)) Nie wolno siebie krytykować! :). Siebie trza miłować zgodnie z zasadą biblijną, coby potem móc bliźniego miłować należycie... Jak się nie zna umiaru, Alli, to i boli to i owo i zawirowań peeełno...:)) No jak słowo daję, pstro w główkach mają te Forumowicze, całkowite psttrro...:)) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
P.S.Każda lektura coś po sobie zostawia. Np. zgliszcza...
|
|
ha ha ha...Teraz nikt nie dojdzie jak było naprawdę,ale skoro osoba z zewnątrz zgłosiła niejasności to chyba tego nie wymysliła...Całe szczęścia ja już mam to za sobą:)
|
|
Rozmawiają chomik i szczur. Szczur pyta: - Słuchaj chomik, jak to jest? Ty masz cztery łapki i ja mam cztery łapki. Ty masz wystające dwa ząbki i ja mam wystające dwa ząbki. Ty masz ogonek i miękkie futerko i ja też. Ale ciebie ludzie kochają i chcą mieć, a mnie nienawidzą, zastawiają pułapki, wysypują trutki. Czemu? - Wiesz, szczurek? Ty masz po prostu słabiutke public relations. Na miano kibica, jak juz kiedys wspominalem, trzeba poprostu zasluzyc. Byc moze tu na forum sa prawdziwi kibice. Nie zamierzam nikomu tego zaszczytnego dla Łomzy tytulu odbierac, ale zawsze znajdzie sie kilku pseudo, ktorzy beda probowac burzyc ten wizerunek. Wizerunek, ktory Wy kibice probujecie tworzyc. Piszecie ze nie pijecie na meczach. Zgadzam sie Wy nie, ale obok tamci tak - nie widzicie?. Piszecie, ze nie prowokujecie, dopingujecie ulubiona druzyne - zgadza sie, ale zobaczcie obok - tamci robia cos innego! Czarnych owcy, czarnego rozglosu i zlego wizerunku nam prawdziwym kibocom nie potrzeba.
|
|
no wiecie to ja bylam na auli a nie wy, a ja takze slyszalam pogloski o mautrze w I LO, III LO Ekonomie:) czyzbyccie nic na ten temat uslyszeli chcecie ja moge rowniez was o tym poifformowac, ze komisja w ktorejs z tych szkol spala, jak powiedziala jedna z maturzystek, a pilnowala ich tylko i wylacznie jedna osoba, ktora co dziesiec minut informowala ile czasu zostalo do konca i rysowala sobie ta osoba "kwiatuszki" na tablicy!!!!!!!!!!!!! No to to jest pilnowanie :) No i co tu za sprawiedliwosc? jak mamy powtarzac matury to czemu nie cala łomża? ciekjawe jakby zareagowali inni maturzysci, czy cieszliby sie tak jak my. no a teraz to MADRZY sie znalezli, jak nikt ich nie podkablowal:) ale wszystko przed nami :). no niestety o nas zaczelo byc glosno DOPIERO po 2 TYGODNIACH - a interesuja mnie dlaczegoi dopiero po 2??????? Nie rozumiem zawisci tych szkól(wyslali informacje do kuratorium o nieprawidlowym przebiegu matury w II LO). czyzbyscie obawiali sie ze zajmiemy wam miejsca na studiach - bo chyba o to toczy sie walka??????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |