Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejna gafa Prezydenta |
-- Czesław lepiej się czyta książki z papieru , niż takie (niby książki) na internecie-wzrok się psuję ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejna gafa Prezydenta |
neta mi odcieli ke ke ke :D przyszli i mu kable poprzecinali :f todek
|
|
Czesław, widzę że w tym czasie Łomżę dotknął kryzys, co odbiło się na wynikach łomżyńskich wioślarzy. Młodzieży kochana, nie macie się czym chwalić że nudzą Was tematy Czesława, bo pewnie i nauka w szkołach tak samo jest dla Was nudna. Jeżeli nie interesuje Was historia swojego miasta, to co Was obchodzą jakieś głupie gadki profesorów. Jeżeli Czesława nie interesuje historia rapu, czy hip-hopu to na Wasze tematy nie zabiera głosu. Widocznie Czesław ma skończone szkoły, gdzie uczono trochę i kultury. Czarno widzę waszą przyszłość. Pozdrowienia.
|
|
albo zamiast kabli pocieli ptysia, lol
|
|
wlasnie.. niestety ;/
|
|
Historii Łomży Czesław na pewno sam nie stworzył, a jak nie stworzył, a chcąc ją nam przekazać chociaż w małych fragmentach to musi przepisać, albo skopiować. Masz napisane że jest to fragment z książki "Studia Łomżyńskie". Jeżeli interesowałoby Ciebie, to możesz kupić w księgarni na rogu ul. Sadowej i Dwornej. Cena 10 złotych za 1 zeszyt. Pozdrowienia.
|
|
Gdzie mozna przeprogranowac niemieckie radio żeby odbierało polskie stacje i ile to kosztuje???? THX
|
|
jaki ten temat jest glupi......az sie nie chce na niego patrzec.....:D
|
|
Rozmawiałem z kolesiami z purzeczki i mówili że to kibice, ale każdy z nich mówi tak żeby nie robić afery, ale w rzeczywstości tłukli kolesie z innej firmy ochroniarskiej.
|
|
No i przeczytałem. Książeczka raczej słaba, na pewno przereklamowana. Oceniam ją na 6/10. Z tym Graalem to totalne bzdury, ale widać potrzebne to było dla "fabuły". No, ale że to prezent od mojej córki - to nie narzekam :) Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gusia z tego co mówiłaś mi po maturze z historii jano wynikało ,że nie przerabialiście PRL-u na lekcjach!!!ehhh czekamy do końca tygodnia.Pozyjemy zobaczymy :P
|
|
goostav a ja mam wrażenie, że to Ty nic nie rozumiesz... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |