Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zginal polski zolnierz w Afganistanie |
Ja myśle że chłopak musi poprawiać oceny bo już prawie koniec roku, rozumiem go ja też musze poprawić oceny. Bo niechce mieć same 4 na świadectwie troche 5 by się wpisało ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zginal polski zolnierz w Afganistanie |
Obstawiam, że ptysiu siedzi nad rzeką, wróci, jak zacznie padać deszcz. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
"jakieś sporego zakładu" "nowo linie produkcyjne" "zaległe piniądze" "ktoś nie będzie za was spłacał długi" ROTFL Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Przecież jest wojna, |
Marcin antykibicem to jestes ty bo my jak idziemy na mecz to kibicujemy a nie pestki jjemy a chołotą i pijakiem to chyba jestes ty pajacu bo ja i wielu ktorych znam nigdy nie byliśmy na meczu pijanii
|
|
<ziewa> Zbych
|
|
ehm... czesław normalnie jestem w szoq, że jesteś aż taki cierpliwy... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
hehe..no wlasnie....ale dzieki za wyjasnienie tej gry:):):D
|
|
To szukaj dalej ;) Ja wolałbym pograć w klasy :))))) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zaczelem czytac i nie moge przez to przebrnac. Denerwujace jest zwlaszcza przekrecanie i naciaganie faktow historycznych. czytalem wiele ksiazek osadzonych w jakis okolicznosciach historycznych, ale zaden z tych autorych nie manipulowal historia, a jedynie uzupelnial glowne wydarzenia historyczne fikcja literacka dotyczaca bohaterow i ich udzialu w tych wydarzeniach. w tej ksiazce pod plaszczykiem naukowosci, najzwyczajniej w swiecie manipuluje sie faktami, a wielkszosc czytelnikow traktuje to jak pewnik i wpelni sprawdzona i wiarygodna interpretacje historyczna.
|
|
ajj tam.. takie zabawki na kolkach ;p
|
|
Te te Kazek! Dlaczego "w przypadku Ryski"!? A kto powiedział, że o Ryskę chodzi i JEJ zachowanie??!! :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Rolki? DESKOrolki? To tak Cię wyROLOWAŁY te sprzęta?? :)
|
|
Zapewne słyszeliście już o tym a jak nie polecam przeczytać: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050531/AKTUALNOSCI/50530021 Co myślicie na ten temat??? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
nom.....moze naprawde cos ma z netem i nie moze wejsc:):)
|
|
KolankO!Nikt nie mówi ze to książka historyczna ale coś na rzeczy być musi jeżeli niektórzy hierarchowie kościelni ostro zareagowali.A swoją droga jak słucham niektórych "historyków" z IPN to też zastanawiam się czy nie brali lekcji od Dona Browna!!Pozdrawiam . P.S.Każda lektura coś po sobie zostawia.
|
|
Czas, by narastającą agesją zajęły się na poważnie władze miasta. Panie Prezydencie, do roboty!
|
|
ch mu w de... temat uwazam za ZAMKNIETY :D
|
|
jestem maturzystka z 2lo, ktora czeka na wiadomosc od CKE o maturze, o tym czy bedzie wazna czy nie!!!! i z wypowiedzi przedstwicieli komisji egzaminacyjnej wynika ze tu nie chodzi tylko i wylacznie o historie!!! ludzie z 2 lo nie mozemy czekac bezczynnie na decyzje!!! milczenie znaczy zgode na ich samowole:( czy my jestesmy temu winni??? nikt nie wyrzucil ani jednej osoby, nawet bezposrednio uwaga nie byla nikomu zwrócona!!! zrobmy cos, ja nie bede bezczynnie czekac az oni tam stwierdza czy jestem winna czy nie, bo uwazam ze to troche za pozno na takie decyzje!!! mogli wyrzucic z sali- nie wyrzucili!!! strajkujmy!!!
|
|
no tak... komisja nie pofatygowała się nawet do zwracania uwagi uczniom, dlaczego nie interweniowała? w takim razie w jakim celu zostala powołana? jej praca polegała jedynie na bezczynnym przyglądaniu się?szkdoa tylko ze konsekwencje ponoszą uczniowie!! a niby regulamin jasno zakładał, że osoby ściągające kończą pisanie, tymczasem okazuje się, że nie był przestrzegany!!! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |