niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego Petru ..

Ja osobiście mam taki problem, że zdarza mi się, że podczas rozmowy rozmówce słyszę raz głośniej, raz ciszej, znów raz głośniej i raz ciszej, i tak na zmianę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego Petru ..

Jest problem z nadajnikiem. Była o tym już mowa. W salonie powiedziano mi ze do końca roku ma to zniknąć. Poczekamy zobaczymy.

Autor: PleasurmexC18 (---.139.184.11.introlan.pl)
Data: 19-12-10 23:59

ja już zmienilem orange na inna sieć i nie mam takich problemów :)

pleasurmex a na jaką zmieniłeś??

Ja już niedługo, jeszcze pół roczku i baj, baj - cała rodzina:).

Poza tym orange zmieniło regulamin i można jakoś tak do stycznia wypowiedzieć umowę. Najgorsza wg mnie sieć. Klientów mają gdzieś - takie są moje doświadczenia z tą firmą.

/

SLIPKNOT - niestety materacy nie potrzebujemy ;)
SWD56 - w zeszlym roku mielismy ogrzewany lokal sztabuteraz niestety nie mamy ogrzewania i musimy sie grzac elektrycznie

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

59 Lomzynska Druzyna Harcerska PTAKI PTAKOM zbiera takie rzeczy jak:

- ksiazki
- zabawki
- gry
- komputery

dla dzieci powodzian.

Jezeli macie na zbyciu ktores z tych rzeczy prosimy o kontakt (phm. K. Pyczot), tel 604 284 106 lub przyniescie do sztabu WOSP Lomza, pl. Niepodleglosci 10

rudy błazen z druhem

Czesiu tobie psy niepotrzebne, bo masz już karpia na wigilię...

u mnie natomiast pojawia sie tez taki problem, ze ktos do mnie dzwoni i mi sie nie wyswietla polaczenie i odwrotnie. A teraz to juz wogole przegieli pale, zniknal mi dzwonek z kom, wiec zamowilam z wapstera drugi i nie moge pobrac, bo nie laczy internet. Bylam w Orange zrobili mi wszystkie konfiguracje i recznie i automatycznie i nic...dalej internetu niemam. Co z tym zrobic?

A u mnie wszystko spoko smsy dochodzą ,dzwonić mogę i nie mam problemu a zasięg mam full , to zależy jeszcze nie w każdej gminie jest 100% zasieg :D

rudy błazen z druhem

CHCE KUPIC AUTO,PROSZE JAKIEŚ RADY ,A MORZE KTOŚ JEŻDZI Z LOMZY I SCIĄGA Z KOWNA AUT ? JAK TO SIE ODBYWA I CZY SIE OPŁACA?

Fajna inicjatywa i chyba stanie się powoli tradycją przedświątecznego czasu.... Fajnie że Łomżyńska "Żyleta"potrafi nie tylko pokazywać twardy charakter, dopingować swój klub i być z niego dumnym ale także mieć wrażliwość na innych
super szacun

opłaca sie bo handlarze z łomży jeżdza też wiec napewn sie opłaca
tylko dopytaj z dokumentami żeby nie latać później

/

Opłaca się jak chcesz auto na handel, dla siebie nie polecam. Dobre ceny nie biorą się od tak sobie.

No tak ale czasami człowiek szuka czegoś nie wiedząc nawet, że może to kupić na własnym podwórku.

Skończyła się już Litwa i ceny już na Litwie są też kosmos .Wiem co mówię bo jeździłem a samochód żeby kupić tam teraz odradzam bo możesz go po tygodniu nie mieć coraz więcej przekrętów

cicho_ciemny_ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) hahaha człowieku piszesz tu o sądach,pozwach...heh.Kogo ty próbujesz zastraszyć.Każdy może i powinien pisać opinie i oskarżać jak coś wie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org