niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kukiz odpowiada na słowa Wałęsy: A mnie wstyd, że 27 lat temu uwierzyłem \"Bolkowi\" a nie Annie Walentynowicz

Aby tradycji stała się zadość w tym roku również zorganizowaliśmy turniej świąteczny w piłkę nożną pod hasłem ,, Kibice Dzieciom’’. W sobotę od godziny 13 o wygraną w zawodach walczyło 8 drużyn:
- wychowankowie Domu Dziecka
- ŁKS ( piłkarze)
- FC ŁKSu ( kibice)
- Kibice ŁKSu
- MOPS
- MOSiR
- Grupa Ratownicza z parafii pw. Krzyża Św.
- Młody ŁKS (juniorzy ŁKSu)

Każda z w/w ekip dała z siebie 100% zaangażowania i maksimum możliwości, nikt w walce o piłkę nie odstawiał nogi, co skończyło się kontuzją zawodnika z drużyny FC ŁKSu.
Nie opodal na posterunku znalazła się Grupa Ratownicza z parafii Krzyża Św., która natychmiast wjechała na halę karetką. Ekipa ratunkowa dowodzona przez Ks. Radka stanęła na wysokości zadania fachowo udzielając poszkodowanemu pomocy medycznej. Po małym dreszczyku emocji wróciliśmy do rozgrywek. W między czasie po trybunach przechadzał się Św. Mikołaj z koszem cukierków, u miłośników słodkości od razu zawitał uśmiech na twarzy ;-) Z trybun co jakiś czas słyszeliśmy głośno dopingujących kibiców, im rozgrywki bardziej wchodziły w decydującą fazę tym na hali robiło się coraz głośniej.
Następnie mogliśmy zobaczyć pokaz formacji tanecznej ,,SKRECZ’’ reprezentującą studio tańca BK STEP. Występ grupy, a zwłaszcza dziewczyn rozruszał na dobre trybuny i do końca turnieju trwał nieustający doping.
Po tych atrakcjach zagraliśmy jeszcze kilka meczy i wszystko było już jasne.
Zawody wygrał zespół, który przerwę między rozgrywkami w IV lidze spędzi na fotelu lidera, czyli ŁKS Łomża. Drugie miejsce wywalczyli młodzi piłkarze ŁKSu, a trzecie Grupa Ratownicza. Po turnieju z gorącymi pizzami udajemy się do Domu Dziecka.
Bardzo się cieszymy, że udało nam się zrobić coś dobrego i osiągnąć najważniejszy cel czyli szczęście oraz bezcenny uśmiech na twarzach tych wspaniałych dzieci. Do zobaczenia za rok!!
Na turnieju przewineło się grubo ponad 500osób, w hali zawisło 5 naszych flag.
Serdecznie dziękujemy Zarządowi ŁKSu, Dyrekcji, wychowawcom Domu Dziecka i wszystkim ludziom którzy nie przeszli obojętnie obok całej akcji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kukiz odpowiada na słowa Wałęsy: A mnie wstyd, że 27 lat temu uwierzyłem \\\"Bolkowi\\\" a nie Annie Walentynowicz

zamknij twarz zdzirko..

Re: Kukiz odpowiada na słowa Wałęsy: A mnie wstyd, że 27 lat temu uwierzyłem \\\"Bolkowi\\\" a nie Annie Walentynowicz

tez tak mam ale jakis czas temu tez tak bylo i pojawia sie to coraz czesciej..

Optyk Hilary
ul. Wrocławska 18
44-100 Gliwice

Chcę zaoferować swoje soczewki kontaktowe
Mam magazyn od -0.5 do -6.0
Air optix aqua (miesięczne dzienne) plus płyny Solo Care Aqua

Po przeczytaniu tego forum chcę zaproponować swoją sprzedaż na allegro oraz mogę wysłać za pobraniem z tego forum.

Pozdrawiam i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem

Optyk Hilary
ul. Wrocławska 18
44-100 Gliwice
tel: 600 657 299
rafaello23@onet.eu

Po przeczytaniu tego forum chcę zaproponować swoją sprzedaż na allegro oraz mogę wysłać za pobraniem z tego forum.

Optyk Hilary
ul. Wrocławska 18
44-100 Gliwice
rafaello23@onet.eu

Optyk Hilary
ul. Wrocławska 18
44-100 Gliwice
rafaello23@onet.eu

jacek zycze ci tego

aha dzieki za info ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org