Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pojawił się następca Kuklińskiego |
a co bys chcial dostac jak za nowy metraz ehhehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pojawił się następca Kuklińskiego |
Czy ktoś z was miał wczoraj lub dziś problem z zasięgiem w orange? Chodzi o to że koma wskazuje pełny zasięg a wiadomości przychodzą z opóźnieniem, a trafić w dobry moment żeby wysłać smsa to cud. Jak próbuję dzwonić to pojawia się komunikat "błąd połączenia" lub "poza zasięgiem sieci". W dwóch różnych telefonach jest ten sam problem, więc to raczej wina operatora. Jakies pomysły?
|
|
ales milutki rudy błazen z druhem
|
|
Jedz do niemiec tam ładuj w beczki i przyślesz dhelem.
|
|
Optyk Hilary ul. Wrocławska 18 44-100 Gliwice tel: 600 657 299 Chcę zaoferować swoje soczewki kontaktowe Mam magazyn od -0.5 do -6.0 Air optix aqua (miesięczne dzienne) plus płyny Solo Care Aqua Po przeczytaniu tego forum chcę zaproponować swoją sprzedaż na allegro oraz mogę wysłać za pobraniem z tego forum. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem
|
|
Optyk Hilary ul. Wrocławska 18 44-100 Gliwice tel: 600 657 299 Chcę zaoferować swoje soczewki kontaktowe Mam magazyn od -0.5 do -6.0 Air optix aqua (miesięczne dzienne) plus płyny Solo Care Aqua Po przeczytaniu tego forum chcę zaproponować swoją sprzedaż na allegro oraz mogę wysłać za pobraniem z tego forum. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem
|
|
Optyk Hilary ul. Wrocławska 18 44-100 Gliwice tel: 600 657 299 rafaello23@onet.eu Chcę zaoferować swoje soczewki kontaktowe Mam magazyn od -0.5 do -6.0 Air optix aqua (miesięczne dzienne) plus płyny Solo Care Aqua Po przeczytaniu tego forum chcę zaproponować swoją sprzedaż na allegro oraz mogę wysłać za pobraniem z tego forum. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem
|
|
dostaniesz się tam! do społecznego ogniska muzycznego za opłatą. Na miejscu wszystkiego się dowiesz.
|
|
Optyk Hilary ul. Wrocławska 18 44-100 Gliwice tel: 600 657 299 rafaello23@onet.eu Chcę zaoferować swoje soczewki kontaktowe Mam magazyn od -0.5 do -6.0 Air optix aqua (miesięczne dzienne) plus płyny Solo Care Aqua Po przeczytaniu tego forum chcę zaproponować swoją sprzedaż na allegro oraz mogę wysłać za pobraniem z tego forum. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem
|
|
Ale nie jest. W ubiegłym miesiącu orange wysyłało z rachunkiem informację o zmianie regulaminu ( nie z powodu VAT), i była informacja o tym, że do któregoś tam stycznia w związku z tym można wypowiedzieć umowę.
|
|
Jak obejrzałem nie mogłem się powstrzymać. Tłumaczenie nie jest perfekcyjne ale oddaje sens. http://www.youtube.com/watch?v=9FhjtKYqRzw I proszę o szczere komentarze.
|
|
a w panstwie jarka kaczynskiego juz cba i cbs wszystkich by aresztowali;d;d;d je..ć k.....
|
|
http://biznes.onet.pl/wielki-komorkowy-przekret,18568,4086549,1,prasa-detal
|
|
Witam dołączę do istniejącego zespołu muzycznego posiadam wysokiej klasy sprzęt nagłaśniający , oświetlenie a także dobrze się czuję w roli wokalisty mam doświadczenie wesela plenery studniówki itp. Jeśli chcesz odświeżyć swój zespół pisz! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |